31

76 6 6
                                    

Nemám slov. Tohle je doopravdový luxus, jen můj dům by se sem vešel tak 100x! Cítí sem hrozně male, jako bych nebyla nic víc, než mravenec. Nasucho polknu a několikrát si protřu oči, jestli se mi to jen nezdá. Dokonce i Sumi se tváří překvapeně, to je již co říct. Myslím, že tam budu asi levitovat a chodit obalená v praskací folii, abych se něčeho nedotkla a nezašpinila to.

,,Kdo je to?" Ze zvonku se ozve chraplavý, mužský hlas. To mu určitě dělá ten zvonek, v televizi měl Akashi vždy trošku pisklaví hlásek.

,,Kiyoshi Katsu, Felixi," oznámí mu Katsu a ozve se zakašlání. Felix? To asi nemluví s Akashim juniorem. To musí být Akashi senior, nebo také úplně někdo jiný.

,,Katsu-chan?"

,,Jo, mohl bys nám otevřít?"

,,Nám?"

,,Jsem tu s pár přáteli. Překvapení pro Akashiho," jakmile to Katsu dořekne, brána se dá do pomalého pohybu. To je jako v Bradavicích, tam se taky všechno hýbalo samo od sebe. Dáme se po dlážděné cestě ke vchodu. To je nářez.

Ve vchodových dveřích nás uvítá vysoký chlápek s oholenou hlavou. Oči mu kryjí sluneční brýle a na sobě má roztrhané jeany a volnou košili. Ne vážně, buďto on je hodně přerostlý, nebo jsem jen hodně mrňavá. To musí být ten "Felix" se kterým Katsu mluvila u vchodu.

„Vyrostla jsi, prcku. A taky sis obarvila vlasy," poplácá Katsu po hlavě. Ta se zatváří nanejvýš nespokojeně a sundá jeho obří dlaň ze svých vlasů, které si okamžitě urovná.

„Zdravím, Felixi. Tohle jsou členky mého nového týmu. Známá modelka a v basketbalu naprostý amatér Sumi, bohatstvím znechucená a vášnivá fanynka všech roztomilých věcí Noriko, bojovnice za svou spravedlnost Mei a bláznivá hyperaktivní a někdy vážná Aiko," Představí nás. Docela trefné popisy. Felix nám věnuje milý úsměv, celkem příjemný obr. Poté se otočí na Ryuua, který vypadá jako dítě, které dostalo hodně dárků pod stromeček.


„Těší mě," Usměje se trochu stydlivě Sumi.

„Nevypadáte jako ochranka zazobanců," procedí Noriko. Jak jinak. Ta tu asi moc ráda není.

„Doufám, že chráníte spravedlnost před spáry zla, protože jinak bych byla nucena vás potrestat," Zasměje se Mei.

„Ráda vás poznávám." Usměji se na Felixe. Popravdě, ochranku někoho takhle bohatého, jsem si představovala jinak. Kde má černý oblek, brýle, přes které nejde vidět do očí, sluchátko a zbraně? I když podle toho, co říkala Katsu, tak asi Akashi Seijuro moc chránit nepotřebuje.

Začnu se zvědavě rozhlížet po zajímavě stylizovaném obývacím pokoji – kombinace starobylosti a moderních vymožeností. Všechno tady muselo stát strašně moc peněz. Budu se bát vůbec někde sednout, abych to nerozbila. Ale jak nás znám, tak po našem odjezdu to tu bude vypadat jako po chemické válce. Katsu sebou plácne na kožený gauč.

„Podívejte! Na téhle fotce je i Katsu-chan" Vypískne Sumi a ukáže na jednu s fotek na krbové římse. Malá Katsu. Vypadá tak neškodně a klidně! Jak je to dlouho co se ta fotka fotila? Je na ní Katsu a celý její bývalý tým plus Seijuro.

„Pane Felixi, kdy se to fotilo?" zeptá se Sumi.

„Fotilo se to, když tu Katsu-chan byla společně s holkami na soustředění. Akashi-san je zde pohostil, protože má dobré obchodní styky s matkou jejich tehdejší kapitánky. Jinak Katsu-chan, Sen-kuna dost překvapil tvůj odchod z basketbalové scény. Jako všechny," Poví Felix. Katsu si jen povzdechne.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 18, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Baka (Kuroko no Basket  FF) POZASTAVENOWhere stories live. Discover now