20- Reportáž ze zákulisí povídky BAKA

75 8 7
                                    


   „Dobrý večer, vážení diváci! Vítejte v zákulisí povídky BAKA! Dnešní reportáží nás provedou Pony-chan její kamarádka a kolegyně Aimi-chan! Pohodlně se usaďte a užijte si reportáž!" usměje se starší moderátor televizních novin a na obrazovku přeskočí záznam z reportáže:

„Milí diváci, dovolte, abych vás přivítala v zákulisí povídky BAKA. Naše pozvání přijal celý nově založený dívčí basketbalový klub i jejich trenér! Poprosím svou kolegyni a kamarádku Aimi-chan, která vás spolu se mnou, Pony-chan, bude provázet reportáží, aby nám představila celé družstvo!" usměje se menší blonďatá dívka a předá mikrofon své tmavovlasé kolegyni, načež se usadila na předem připravený gauč, který se stáčel okolo stolu, kde bylo připraveno osm skleniček s vodou.
„Dovolte mi vás ještě jednou uvítat u televizních obrazovek. Jako první, přivítáme hyperaktivní kuře, šestnáctiletou Natarashi Aiko!" Do místnosti s úsměvem vejde blondýnka menšího vzrůstu, v modro bílých šatech.
„Jako další k nám zavítala zakladatelka týmu, krásná a chladná Kiyoshi Katsu!" Do místnosti vejde rudovláska v černých kalhotách, bíle košili a černé kožené bundě. Se svým poker facem se usadí vedle Aiko.
„Jako třetí k nám zavítala sto šedesáti pěticentimetrová, tsundere holčička, Noriko Izumo! Její největší láskou, jsou kawaii věci!" usměje se Aimi-chan a do místnosti vejde, drobná černovlasá dívka v černé sukni, šedím tílkem a černým bolerem. V ruce táhne plyšovou pandu.
„Dále nás svou návštěvou poctí sto osmdesáti pěti centimetrová druhačka Mei Tachibana! Na první pohled klidná knihomolka, ale ve skutečnosti vášnivá bojovnice za spravedlnost!" Vysoká bruneta v tričku se supermanem v džínových kraťasech se usadí ke kolegyním z týmu.
„Máme tu poslední členku základní sestavy týmu. Roztomilá modelka Kotatsu Sumi!" Na podium přiběhne roztomilá blondýnka s modrýma očima v roztomilých, růžovích šatičkách a mašlích ve vlasech. Vypadá vážně roztomile.
„A naše pozvání přijal také trenér holčičího družstva. Perverzní profesionál, Rinosuke Ryuu!" Jako poslední se dostaví chlapec nižší postavy s hnědými vlasy a blond melírem na ofině, oděn do červené košile a kalhot. Vypadá docela nadšeně. Ale rozhodně ho to, že je na točení pro televizi neruší více, než dámy v jeho okolí.
„A nyní, když jsme tu všichni, je čas na otázky od diváků!" ujme se slova Pony-chan a zadívá se do tabletu, kdemá vypsané otázky

„První otázka je na Aiko-chan od Teiko-chan: Jak to děláš, že jsi tak dokonalý komik?" zazubí se Pony-chan. Kamera se zaostří na přemýšlející Aiko „Ach jo, myslíte si, že to ta holka dělá naschvál?" zeptá se Katsu. Aiko zrudne „J-Jistě že to dělám naschvál, Katsu-san!" našpulí rty a založí ruce pod hrudí. Tím se vše trochu nadzvedne a vypadá větší, což již neunese Ryuu a z nosu se mu spustí slabí pramínek krve, který si rychle utře „Můžeme pokračovat..."

„A další otázka od Teiko-chan. Tentokrát pro Ryuu-chana! Nebojíš se občas Katsu-chan?"Ryuu zbledne a podívá se zděšeně po Katsu. Nasucho polkne„um...odpověděl bych...ale, Katsu by mě slyšela a to by nedopadlo dobře..." Mei se objeví jiskra v očích „Ve jménu spravedlnosti, bych jí pomohla s tvou eliminací!" A tak se raději přesunuli k další otázce

„Další otázka na Aiko-chan. Tentokrát od Aimi-chan! Co si myslíš o členkách svého týmu?" Blondýnka přejede své společníky pohledem. Sumi se začala lepit na Noriko, Mei se asi snažila vykecat Katsu díru do hlavy a Ryuu se snažil zastavit tu krev z nosu „No...Sumi-san je milá, ale strašně potrhlá, Noriko-san je Tsundere, Mei-san je superwomen, Katsu-san je Katsu-san a Ryuu-kun je úchyl..." Ryuu se jen usmál „Přiznat si to, je lepší než to popírat..."

„Předposlední otázka je pro Noriko-chan od Teiko-chan! Co je pro tebe nejroztomilejší věc na světě?" Noriko se trochu začervenala „Myslím, že pro Noriko-chan je nejroztomilejší Takao-chan!"Vypískne Sumi. Noriko zrudne. Tento výraz a reakce stačí „Ve jménu spravedlnosti vás dám dohromady!" Vtrhne do toho nadšeně Mei. Rozvedení debaty o páru zamezilo vyřknutí poslední otázky
„ Poslední otázka je od The_firt_avenger_ : Jak to děláte, že jste tak dokonalý?" Katsu se chopila slova jako první „Dokonalý? Zkuste s nimi v jedné místnosti vydržet déle jak hodinu. Slovo 'dokonalý' by se pak navěky ztratilo z vašeho slovníku..." poví s dokonalým poker facem. Zbytek týmu chtěl ještě něco namítnout, ale čas se krátil a bylo potřeba ukončit reportáž. Slova se opět chopila Aimi-chan

„Takže, tohle bude pro dnešníreportáž vše. Děkujeme všem členům dívčího Seirin týmu že přijaly naše pozvánía odpověděly na naše otázky...Loučí se s vámi Aimi-chan a Pony-chan, přejemekrásný zbytek dne!"


Ohayo!
Takže, omlouvám se za dlouhou neaktivitu, ale hej! Týden jsem byla úplně bez PC (le comp si řekl že již dlouho nebyl v opravně) :'D a další týden jsem nestíhala a teď o výkendu závody :DD
Ale napsala jsem? Napsala :DD
PS: Hlásím se vám s největším úspěchem svého života! Krom toho, že jsem přežila parkur na tom černém sr*či který nese jméno Fík, tak se Naira dostane do příštího vydání Mělnického deníku!! :DDD Jéééj
PSS: již vás tím nebudu zatěžovat :DDD

Vaše Pony-chan

Baka (Kuroko no Basket  FF) POZASTAVENOحيث تعيش القصص. اكتشف الآن