22

74 7 6
                                    


   "Tak co říkáte na deset koleček s driblováním?" Navrhne Katsu a vydá se do šaten. Začnu jí pomalu následovat. Přeci nebudu cvičit v sukni. Anebo ano? "Chcete cvičit v sukních?" Houkne na nás Katsu než zaleze do vedlejší místnosti. Já jí s ostatními v patách následuji.
Co mám vůbec dneska na převlečení? hmm...Černé legíny, šedé tričko a sportovní mikinu. Celkem dobře to vypadá a je to pohodlné. Od kdy mě zajímá jak vypadám? To je jedno. Sepnu vlasy do dvou culíčků. Abych se přiznala, pocity se ve mě mísí, jako ingredience na dort v misce. Dala bych si dortík. Jahodový nejlíp. Načež dostanu ten nejstupidnější nápad vůbec:

   
   "Ta, která jako poslední doběhne desáté kolečko, se musí vyfotit trenérovy jen ve spodním prádle!" Prohlásím a rozeběhnu se s míčem jako první. Následuje mě Katsu, Noriko, Sumi a Mei.  No vítěství si neužívám moc dlouho, protože mě ten červenovlasý chrobák se slovy: "Abys to nebyla ty" předběhne. Víte jak je nebezpečné poslat trenérovi fotku i ve školní uniformě?" zazubí se Noriko, a taky se dostane kousek přede mě. Podívám se na ty dvě za mnou. Mei je za mnou, ale Sumi jasně prohrává. To by nebylo fér "Sumi, naskoč!" Zastavím a počkám na ní "Aiko-chan!" Vyskočí mi modelka na záda. Díky bohu, za to, že je lehká "Když prohrajeme, pošlu fotku jenom já..." Usměji se a rozeběhnu. Běžet, driblovat a táhnout Sumi je o docela dost těžší, ale stejně doběhnu alespoň Mei. Doufám...

  Katsu vyhraje, Noriko je druhá těsně za ní. Já se cítím jako kdybych běžela 100 kilometrový maraton se slonem na zádech. Tohle byl další z mých hloupých nápadů. Mohla bych o nich někdy napsat knížku.,,Mei, určitě budeš kawaii," Konejšivě poplácá Noriko Mei po rameni ,,Nechci být předmětem trenérovo úchylných představ. To není spravedlnost," vzlykne. Začínají se mi třást nohy vyčerpáním, už to moc dlouho nevydržím "neboj, má raději raději větší prsa. Jsi v pohodě," Pokusí se jí povzbudit Katsu, Mei si začne mačkat prsa ,,Hm, to je fakt. Jsem tu nejstarší a patřím mezi nejméně vyvinuté," zamumlá a Sumi se zasměje ,,Jste vážně nejlepší,". Poté mi konečně sleze ze zad.

  Jen sebou plácnu na zem. Myslím, že vidím všechny svaté. Támhle na duhovém jednorožci jezdí Zeus a támhle na tom koberci! To musí být Aladin. Co tu dělá Aladin? Slyším hlasy. To budou asi andělé! Nééé, já nechci do nebe. Já chci do pekla. U čertů musí být krásné teplíčko a nic nedělání. Jediné co je teď pekelné je žár v mojí papule. Vše nabere jasný barvy a místo svatých a Aladina vidím své spoluhráčky. Mei má v ruce Wasabi pastu a šílený úšklebek na jejím obličeji říká vše. Ta mr- mršina zebry! Spolku tu nálož. Můj obličej nabere barvu Katsuiných vlasů. Pití! Nutně potřebuji pití! 

Mei a Sumi si začnou něco šuškat a smát se. Záchrana přichází od Noriko "Aiko, tady máš pití" podá mi prapodivnou krabici. Nejspíše mléko. Moc neváhám a napiji se neznámého obsahu. U všech lam a ovcí! "Co to je?" Pálení neustupuje a prolíná se z nechutnou pachutí něčeho, co se dovoluje nazývat mléko"To je kokosové mléko, bylo levné a já si jiné nemohla dovolit...navíc podívej na ten Kawaii obal" Kokos. To vše vysvětluje. Nesnáším kokos. Noriko mi ukáže, to co nazývá kawaii. Kokosový kelímek se slunečními brýlemi. V tom kelímku je něco, co vzdáleně připomíná mléko a v tom deštníček. To není Kawaii. Čapnu své pití a půlku do sebe naliji. Spláchnu tak nechutnou pachuť toho shitu a trochu zmírním pálivost.   

  Katsu se postaví a zatleská aby získala naši pozornost ,,Fajn, konec flákání. Mei a Sumi, jako trest za vaší pomalost si dáte dalších deset koleček. My tři si procvičíme střelbu a bloky. Jedna bude vždycky blokovat a dvě střílet, pak se budeme točit. Chápete?" Kývnu. Sumi našpulí pusu a následuje Mei v běhání. Budou je bolet nohy. Hodně
,,Noriko, blokuješ jako první. Pak jde Aiko a nakonec já. Takhle pořád dokola," doplní a Noriko se postaví před koš ,,Na rozcvičku začneme pouze s normálními koši, pak přidáme i trojky," dopoví Katsu a zkusí oběhnout Noriko. Ta se jí pokusí vydloubnout míč, ale ona se uprostřed pohybu zastaví a nahraje mi. Jen tak tak to chytnu. Než se stihnu vzpamatovat, je Noriko skoro u mě. Vyběhnu. Mé svaly začínají protestovat. Když se Noriko natáhne po míči, přesunu rovnováhu na druhou stranu a jen tak tak se vyhnu tomu, aby získala míč. Nahraji zpátky Katsu

  Katsu dá smeč. Na druhý pokus jí však sebere Noriko míč při přihrávce. Remíze. Myslím, že všechny se pohybuje strnule a bolestně. Naše valy si ještě musí přivyknout trvalé zátěži. Katsu zapípá Smska. Od koho asi je?
,,Holky, pojďme do horkých pramenů." Navrhne. Zdá se, že se všechny dneska vykašleme na školu. Sumi a Mei příjdou za námi. Tedy, Sumi se vyčerpáním skoro plazí, "Proč ne..." pípnu. Nikdy jsem v pramenech nebyla, to bude nová zkušenost do mého divného života .

  ,,Fajn, půjdeme hned. U školy je zastávka, pojedeme autobusem. Klidně pojďte v dresech, je to jedno," Protáhne se Katsu. Zaběhnu do šatny. Nerada bych tu nechala věci. To by byl problém. Čapnu batoh a vyběhnu za nimi k autobusové zastávce. Příjdu akorát včas, když totiž dobíhám na zastávku, autobus je v dohledu
"Miluji horké prameny, je to tak osvěžující!" rozplívá se Sumi a obličej jí přímo září štěstím "Noriko-chan, umejeme si navzájem záda a-" začne žbleptat "Ne, zapomeň..." odbije jí Noriko a nastoupí do autobusu...

  ,,Vystupujeme na třetí zastávce," oznámí Katsu. Sednu si vedle naší milovnice spravedlnosti "Aiko-chan, jaký je tvůj názor na spravedlnost?" To se neumí bavit o něčem jiném? Popravdě, nikdy bych nevěřila, že Mei bude taková. Ve škole měla vždy skvělé výsledky ,,Nikdy jsem na tím nepřemýšlela..." přiznám se "Já za spravedlnost vymítím všechno zlo!" Její oči se přímo rozzáří. Jen se usměji a nechám jí dál žít svůj sen.
Konečně dorazíme na místo. Ještě chvíly a Mei by zabila svou spravedlností všechny mé zbývající mozkové buňky. Neptejte se, kde jsme je vzala. Sama nevím.

Katsu nás navede k příjemně vypadající budově ,,Holky, tohle je Ryuu-san, děda Ryuua," představí nám postaršího pána v kimonu ,,Těší mě, že poznávám dívky, které přivedly Katsu zpátky k životu," mluví, jako by byla mrtvá. Nu což, na tom nezáleží. Zajímalo by mě, po kom je Ryuu takovej zvrhlík. Tenhle děda vypadá v pohodě.

,,To je jen čin spravedlnosti," Poví Mei ,,Spravedlnost tohle a spravedlnost tamto. To jí nemůžeš chvilku nezmiňovat?"poznamená Katsu. Moje slova. Mohlo by být dvacet minut, bez toho, aníž by se bylo zmíněno něco o spravedlnosti ,,Pojď Noriko-chan, čas na koupel," Čapne Sumi Noriko za prsa. Načež Noriko zrudne. Nevím, jestli to je tím, že spatřila ještě větší pandu, další brambor, nebo prostě že jí ta pijavice šáhla na prsa "Slez!" Sundá jí ze sebe. "Katsu-chan, ty víš kudy že...přeji vám příjemnou zábavu a pohodlné relaxování..." usměje se stařík a opustí nás.

  V tuhle chvilku by tu nemělo být tolik lidí, ale přeci jen se chovejte slušně," napomene nás Katsu a vydá se do šaten. Následuji jí. Schodím ze sebe veškeré oblečení. Je to docela divný pocit promenádovat se nahá, i když jen před dívkami ,,Kouheiové by měli umít senpaiovi záda!" prohlásí Mei a posadí se na stoličku ,,Aiko, postarej se o to," svěří mi důležitý úkol. Bohužel jsem moc líná "Sumi-chan..." podívám se na modelku prosebným pohledem "Ale Aiko-chan..." "Prosíím" "Dobře..." Našpulí Sumi pusu a odejde Mei umýt záda.
Lehnu si vedle Katsu. Je to příjemné. Kde je Noriko? Ta stojí nade mnou a docela nedůvěřivě sleduje vodu. Poté tam strčí jedn prst, poté celou nohu a nakonec si lehne vedle nás. Kdybychom byli v anime, nejspíše by vypadala jako něco nepopsatelného a rozteklého.

",Ale? Myslela jsem, že tu budeme samy." 

Héj, a po dlouhé době je tady zase pokračování Baka. 
Já vím, zasloužila bych si ránu po hlavě. Ale zase nebyl čas. Teď jsou však prázdniny, což znamená...mnohem více ježdění na koni -_-. No, od středy do soboty budu mít volno (Ať žije výlet k babičce) což znamená, že pokud mě bratranec nebude otravovat, napíšu jak pokračování Nairy, tak i spoustu dílů k Baka! :33
Tak zatím :)

Baka (Kuroko no Basket  FF) POZASTAVENOWhere stories live. Discover now