104. Ordinary

6.6K 167 51
                                    

*Een week later*

We worden wakker door het opgewonden geschreeuw van Rose. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht en vermoeid kijk ik op naar de deur. Verbaasd wordt Niall naast me wakker.

"Wat is er met Rose?" vraagt hij lachend als hij haar ziet springen in de deuropening. 

Ik ga recht overeind zitten en klop naast me op het bed. Rose begrijpt meteen wat ik bedoel en springt op het bed. Ze nestelt zich tussen ons in waardoor Niall zijn armen van me los moet maken. Vrolijk slaat Rose haar armen om ons beide heen. Ik druk een kus op haar wang en strijk over haar haren.

Als na een tijdje Rose het liggen zat is, stapt ze van het bed en rent naar haar eigen kamer. Niall maakt hier snel gebruik van. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan.

"Ik wil niet opstaan," mompel ik.

"Dan blijven we toch liggen?" stelt Niall voor.

"Dat kan niet, ik moet werken. Gister ben ik ook al niet geweest."

Ik probeer Niall's armen van me af te halen, maar hij houdt me alleen maar steviger vast.

"Niall..." protesteer ik.

"Blijf nog even liggen," smeekt hij.

Lachend laat ik mijn hoofd weer zakken in het kussen en kijk hem glimlachend aan.

"Wat ga je vandaag doen?" vraag ik hem.

"De jongens komen denk ik even, dus zullen we in de studio bezig zijn."

"Mmmh."

Niall drukt een kus op mijn voorhoofd. Als hij zich uitrekt, grijp ik mijn kans en ren uit bed.

"Hey!" roept hij verontwaardigd. Lachend loop ik door naar Rose's kamer en zie haar op de grond liggen met een stift in haar hand. Voor haar heeft ze een blaadje waarop ze geconcentreerd op aan het tekenen is. Zonder haar te storen loop ik terug naar mijn kamer. Als ik in de kamer ben, sluit ik de deur achter me en kijk naar het bed. Het is leeg. Ik wil naar de badkamer lopen als ik opeens voel hoe mijn rug tegen de muur wordt geduwd. Ik kijk recht in de glinsterende ogen van Niall.

Ik wil hem speels wegduwen, maar hij is me voor. Hij pakt mijn polsen vast en drukt ze tegen de muur net boven mijn hoofd.

"Hey," zegt hij grijnzend.

"Hee," zeg ik en probeer niet te glimlachen.

Niall's gezicht komt langzaam dichterbij en snel draai ik mijn hoofd om waardoor zijn lippen mijn wang raken.

"Niall, ik moet me klaarmaken," protesteer ik.

Hij trekt zich niks van me aan en drukt kusjes in mijn nek.

"Nia-" zijn lippen onderbreken me door ze op de mijne te drukken.

Ik laat me even gaan in de kus, maar herinner me opeens weer dat ik moet gaan.

Niall haalt zijn lippen van de mijne om even adem te halen. Ik ontspan mijn spieren en zie Niall zijn handen rustig van mijn polsen halen. We blijven zo even naar elkaar staren. Voordat Niall iets kan doen, druk ik snel een korte kus op zijn lippen en ren naar de badkamer. Ik gooi de deur dicht en draai hem snel op slot. Lachend loop ik naar de spiegel en bekijk mezelf. Mijn wallen zijn verdwenen en ik zie er een stuk beter uit. Aan de andere kant van de deur hoor ik Niall ook lachen. Ik trek mijn kleren uit en neem een snelle douche.

Als ik helemaal klaar ben, loop ik naar beneden en zie Niall en Rose aan de eettafel zitten. Niall heeft zijn telefoon in zijn hand terwijl Rose gretig met haar handjes in de Nutella zit. Ook haar hele gezicht zit eronder.

Onmogelijke Liefde (one direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu