20. Londen

9.7K 262 2
                                    

*Na een paar dagen*

Ik ben bij de jongens thuis en kijk uit het raam. Ik moet denken aan afgelopen weekend. Ik betrap mezelf erop dat ik glimlach. Opeens slaat iemand zachtjes zijn armen om me heen. Ik draai me om.

"Waar denk je aan?" vraagt Niall.

"Aan ons weekendje, en hoe snel de tijd wel niet gaat."

"Ik probeer zo snel mogelijk te komen."

Ik knik.

"Over een weekje zijn we weer samen," zegt Niall.

Ik probeer te glimlachen en ben blij wanneer de jongens binnenkomen. We hebben afgesproken dat ik ze naar het vliegveld breng.

We zitten in de auto en Niall rijdt. Ik kijk uit het raam. Ik weet wel dat hij maar voor eventjes gaat, maar ik weet ook dat we vaak van dit soort afscheidingen moeten doen.

Hand in hand lopen we over het vliegveld. Ze zijn al ingecheckt. We staan bij de laatste paspoortcontrole. Hier moet ik afscheid van ze nemen. Ik laat Niall's hand los en geef Harry een knuffel en kus. Ik doe hetzelfde bij Liam en Louis. Zayn knuffelt me stevig en zegt dat hij me zal missen. Ik zeg dat ik hen ook zal missen. Ik draai me om en knuffel Niall. Met een laatste kus loopt hij door de poortjes. Ik zwaai nog even, en als ik ze niet meer kan zien, loop ik terug naar de auto.

-

Ik steek mijn sleutels in het slot en open de deur. Ik laat me op de bank vallen en stop mijn oordopjes in mijn oren en val in slaap.

Ik word wakker van mijn telefoon die afgaat. Ik sta op en doe mijn pumps uit terwijl ik richting de tafel loop.

Het nummer is niet opgeslagen in mijn contacten.

"Hallo, met Amber."

"Hee Ammie, ik ben het Miranda."

"O god Miranda, alles goed?"

Miranda is mijn beste vriendin van kleins af aan. Ze is professioneel fotografe.

"Goed, met jou?"

"Ja ook goed. Ik heb je gemist," zeg ik.

"Dan heb ik goed nieuws voor je."

"Vertel op," zeg ik enthousiast.

"IK KOM NAAR LA VOOR M'N STAGE!"

Ik begin te gillen.

"Wanneer kom je?" vraag ik.

"Morgen vlieg ik al."

"Super, laat me de tijden weten dan kom ik je ophalen."

"Zou ik misschien dan bij jou kunnen blijven?"

"Tuurlijk, je hebt niet eens een andere keus," zeg ik lachend.

Ik vertel Miranda over Niall en vertel haar dat hij naar Londen is. Miranda vertelt me waar ze allemaal is geweest en de dingen die ze heeft gefotografeerd. Vrolijk hang ik op en maak de andere slaapkamer klaar.

*Die avond*

Mijn telefoon gaat af, en ik zie dat het Niall is. Gauw neem ik op.

"Niall, alles goed? Hoe was je vlucht?" vraag ik.

"Hee Amber. Ja alles is goed, we zijn net geland. Ben nu onderweg naar mijn appartement. Start je laptop op, dan gaan we skypen."

Ik start hem meteen op en log in op skype. Ik wacht tot hij online komt. Zodra hij online is stuur ik hem een verzoek. Hij reageert vrijwel meteen en na 5 seconden staat Niall op m'n beeldscherm. Met mijn vingers ga ik over het beeldscherm.

"Hee knapperd," zegt hij.

Ik lach.

Ik vertel Niall over Miranda en dat ze morgen komt. Niall wil kennis maken met haar en zegt dat we samen met z'n allen een keer iets moeten doen. Ik vind het een goed idee. Na 2 uur hangen we op.

Ik trek mijn pyama's aan en ga ik bed liggen met de Ipad. Ik scroll door twitter en zie foto's van mij en de jongens op het vliegveld. Er zijn ook foto's van mij en Niall kussend. Ik heb veel tweets gekregen van mensen die zeggen dat hij binnenkort weer bij me is. Ik glimlach en sluit twitter af. Ik zet mijn wekker, want ik moet morgen al vroeg op. Ik ga liggen en probeer te slapen. Morgen is mijn beste vriendin Miranda hier!

*****************************************

Onmogelijke Liefde (one direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu