18. Movie Awards

10.7K 283 29
                                    

*Paar dagen later*

Ik word wakker van mijn wekker. 06:00uur! Slaperig stap ik uit bed. Ik ga onder de douche staan, want vanavond is het zo ver! Vanavond zijn de Movie Awards. Zoals Niall en ik hadden afgesproken zouden we samen gaan. Ik pak een simpele broek met een blousje en trek ze aan. Ik doe mijn haren in een vlecht en doe een beetje mascara op. Ik loop weer terug naar mijn kast en pak mijn jurk die nog in de hoes zit. Ik zoek mijn pumps en sieraden erbij en pak die ook. Ik ga snel naar de keuken en maak wafels. Zodra ik klaar ben poets ik mijn tanden en kijk op de klok. Het is 08:00uur. Mijn taxi staat voor de deur. Met mijn spullen stap ik in en ga naar de jongens. Ik bel aan, niemand lijkt open te doen. Opeens verschijnt Harry voor de deur.

"Goodmorning sunshine," zegt hij.

"Het is veels te vroeg voor een goede morgen," zeg ik en loop naar binnen.

"Slaapt iedereen nog?" vraag ik Harry.

"Nope," hoor ik Zayn zeggen, "alleen Niall nog."

Ik leg mijn spullen neer op de bank en loop naar de keuken. Uit de koelkast pak ik een bus slagroom en ren naar boven. Ik ga naar Niall's kamer, en zie hem rustig slapen in zijn bed. Ik doe wat slagroom op zijn gezicht. Hij wordt wakker en wil in zijn ogen wrijven, maar opeens voelt hij alle slagroom. Hij staat snel op en wilt het op mij smeren. Zodra ik zie wat hij van plan is, ren ik naar beneden. Ik ren achter de bank en hoor Niall de trap af stormen.

"Niall alsjeblieft, alsjeblieft niet doen," zeg ik smekend.

"Ik krijg mijn wraak," zegt hij en rent weer achter me aan.

"Nee Niall, ik kan me niet weer gaan klaarmaken."

We rennen rondjes om de tafel tot Zayn voor me gaat staan.

Niall stopt en kijkt verbaasd naar Zayn.

"Niall stop je nu?" vraag ik op mijn liefst.

"Ja, je kan weer naar me toe komen, ik wil een ochtendkus," zegt hij.

"Ik geloof je niet. Zodra ik bij je ben, smeer je het op mij," zeg ik.

"Ik zweer het en beloof het je. Ik ga niks op je smeren. Mag ik nu een kus?"

Langzaam loop ik naar hem toe.

Ik sta voor Niall, en net wanneer ik denk dat hij slagroom op me gaat smeren, drukt hij zijn lippen op de mijne. Ze zijn wat ruwer. Ik merk dat er iets niet klopt maar ik zeg er niks van.

De jongens hebben gedoucht en zijn allemaal klaar. Ze hebben net ontbeten en we gaan nu naar de visagiste. Mijn make-up en haren worden gedaan. Ik heb besloten dat ik mijn haren ga opsteken met een paar loshangende krullen. Zodra onze haren zijn gedaan gaan we naar de studio. We hebben afgesproken dat we eerst nog een fotoshoot hebben. Ik krijg een lange rode jurk, waarvan de achterkant doorschijnend is. De jongens krijgen een andere fotoshoot. Op het einde vraagt Marcel of we samen als groep nog een paar foto's willen. We vinden het allemaal een leuk idee en gaan in de positie staan die Marcel zegt. Opeens is er confetti en is de shoot echt super. Na de shoot trek ik mijn eigen kleren aan. We gaan richting het huis van de jongens om ons klaar te maken voor de Movie Awards. Ik maak me klaar in een lege kamer en trek mijn jurk aan. Ik doe mijn make-up en doe mijn sieraden om. Ik stap in mijn pumps en loop de trap af en zie daar de jongens naar me kijken.

"Wat is er?" vraag ik.

Niall komt naar me toe en slaat zijn armen om me heen.

"Je bent prachtig," zegt hij.

"Dank je," zeg ik en ik glunder helemaal.

Niall pakt mijn hand en dan lopen we samen naar buiten. Buiten staan er twee auto's klaar. Blijkbaar gaan Niall en ik samen omdat het een 'date' is. Zodra we aankomen bij de Movie Awards stappen we uit. De jongens staan al op ons te wachten. Niall zegt dat hij even iets moet regelen, en is dus meteen weg. Zayn merkt dat ik alleen sta en komt meteen naar me toe.

Onmogelijke Liefde (one direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu