48. Geheimen

8.1K 180 14
                                    

Met mijn handen in mijn jas loop ik over straat. Ik ben opweg naar de studio. Anna zei dat ze leuk nieuws voor me had. Ik loop het gebouw binnen en loop meteen naar Anna's kamertje. Ik klop op de deur en wacht af.

"Binnen!" roept Anna.

Ik open de deur en loop naar binnen.

"Amber!" roept Anna enthousiast, "ga zitten. Ik heb goed nieuws voor je."

Ik ga zitten op een stoel en wacht af.

"Ik heb met Dior gesproken en ze willen een stap verder met je."

"Een stap verder?" vraag ik.

"Ja! Ze willen dat je een reclamespot maakt voor de parfum."

"Parfum! Van Dior?! Dat is waanzinnig nieuws!"

"Je moet dit contract even doorlezen. Als je akkoord gaat heb je binnenkort een bespreking over de opnames. Ze willen zo snel mogelijk beginnen."

Met het contract in mijn handen loop ik naar het huis van de jongens. Ik bel aan. Liam opent de deur en kijkt me vragend aan.

"Waarom zo blij?" vraagt hij me.

"Ik heb super goed nieuws!"

Samen met hem loop ik naar binnen waar de rest zit. Liam gaat op de bank zitten en ik ga voor ze staan.

"Kijk even allemaal goed naar mij, want dit is dé persoon die in de reclame speelt van het parfum van Dior."

Ik draai het contract om en zie dat ze allemaal blij voor me zijn.

"Gefeliciteerd!" roepen ze.

*De volgende dag*

Ik heb het contract ondertekend en heb straks de bespreking voor de opnames.

Hand in hand loop ik met Niall door het park. We stoppen even om afscheid te nemen want vanaf hier moet hij de andere kant op. Ze gaan vandaag weer liedjes opnemen. Ik druk mijn lippen op de zijne en zwaai nog even naar hem terwijl ik wegloop.

*Na de bespreking*

Over 2 dagen beginnen de opnames. Het zal maar ongeveer 3 dagen duren.

Ik loop het restaurant binnen waar ik met Niall heb afgesproken om te lunchen. Als ik hem nergens zie ga ik alvast aan een tafel zitten. Niet veel later komt hij al aanlopen.

We hebben eten besteld en ik vertel over mijn bespreking. Als ik klaar ben kijkt Niall me blij aan.

"Ik moet je even iets vertellen," zegt hij dan opeens.

"Wat is er?"

"Volgende week moet ik weg voor zo'n 2 weken."

"Naar Londen?"

"Nee, concerten in de buurt. Een soort mini-tour."

"Ohw, leuk," zeg ik.

Ik heb er nu minder moeite mee, wanneer Niall weg is. We bellen en skypen veel en de tijd vliegt voorbij.

We staan op en lopen naar de auto van Niall. We rijden naar mijn huis omdat ik besloten heb om weer in mijn eigen huis te wonen. Niall is nog wel bezorgd, maar minder dan eerst. Hij loopt mee naar binnen en doet de deur dicht. Ik kijk tussen de post of er iets belangrijks tussen zit. Opeens voel ik 2 armen om mijn middel. Ik draai me om en kijk Niall recht in zijn ogen. We lopen naar de bank waar Niall me zachtjes op laat liggen. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Ik sla mijn benen om zijn middel en trek hem dichter tegen me aan.

Na een uur trek ik mijn kleren weer aan en loop naar de keuken. Ik zet koffie en pak wat snacks uit de kast. Als ik 2 mokken heb gevuld loop ik ermee naar binnen. Niall kijkt me met glinsterende ogen aan. Ik zie dat hij alleen zijn broek aan heeft en geen shirt. Ik ga bij hem op de bank zitten en geef hem een mok aan.

*1 week later*

Ik heb me net klaargemaakt en loop samen met Niall de deur uit. De opnames zijn achter de rug, maar worden pas over een paar maanden gepubliceerd en uitgezonden. Niall en de jongens gaan morgen op tour voor 2 weken en daarom gaan we vanavond gezellig allemaal bowlen. Ik stap in de auto en kijk uit het raam. Ik merk dat ik de laatste tijd echt uitgeput ben.

We komen bij de bowlingbaan aan en ik zie de jongens buiten al staan. We stappen uit en lopen naar ze toe. Dan lopen we allemaal naar binnen en verwisselen we onze schoenen. Als we op onze baan zijn, moet ik denken aan die ene keer dat we gingen bowlen met Miranda. Dat was echt heel erg leuk. Ik had laatst Miranda nog gesproken en ze vertelde me dat alles goed ging. Ze had een baantje gevonden en had het naar haar zin. Ik ben oprecht blij voor haar. Ze heeft sinds kort een relatie met ene Sander. Ik ken hem niet, maar Miranda raakt er maar niet uitgesproken over. Ik heb haar beloofd dat ik binnenkort weer zal komen.

*Na het bowlen*

Ik stap samen met Niall in de auto. We rijden naar het huis van de jongens. Vannacht blijf ik daar omdat het onze laatste avond samen is voor ze gaan.

Als we er zijn, stap ik uit. We zijn eerder thuis dus haalt Niall zijn sleutels tevoorschijn.

Ik loop naar de keuken en pak wat drinken uit de kast. Met een flesje cola ga ik aan de keukentafel zitten. Uit mijn broekzak pak ik mijn mobiel en scroll door twitter. Ik zie dat mensen me foto's hebben getweet. Ik open ze en zie dat het foto's van de jongens en mij bij de bowlingbaan zijn. Ik reageer op een paar lieve tweets en sluit dan twitter af. Ik wil net mijn mobiel weer wegdoen als ik opeens geschreeuw hoor. Snel sta ik op en loop naar binnen.

Niall is aan het bellen. Hij ziet er heel erg boos uit. Ik leun tegen de deur en wacht af. Zayn komt naast me staan en ik kijk hem vragend aan.

"Wat is er aan de hand?" vraag ik.

"Volgens mij gaat het over jou," zegt hij.

Niall hangt eindelijk op. Hij ziet me nu pas staan. Met tranen in zijn ogen loopt hij op me af.

"Niall, wat is er?" vraag ik zacht.

"Het spijt me," zegt hij.

"Niall, wat? Wat spijt je?" Ik merk dat ik paniekerig word.

"Je dokter belde me net."

"Waarom zou mijn dokter jou bellen?" vraag ik.

"Omdat jij er luchtig over zou doen en niks zou vertellen."

Ik weet al wat er gaat komen. Dit heb ik namelijk al eerder meegemaakt. Ik zet een stap achteruit. En nog een. En nog een. Voordat ik het weet ren ik het huis uit. Ik hoor nog geroep, maar ren gewoon door. Geen idee waarheen. Ze willen me weer volproppen met medicijnen, me zwak maken. Nee! Ik wil die pijn niet nog een keer voelen. Ik ben zo in gedachten bezig dat ik niet eens merk hoe hard het regent. Toch stop ik niet om ergens onder te schuilen.

Mijn mobiel in mijn hand gaat af. Niall belt. Na een paar seconden stopt hij.

Ik sta even stil en kijk om me heen. Ik ben bijna thuis. Ik loop mijn straat in en zie Harry en Liam voor de voordeur staan. Toch loop ik richting de deur. Harry en Liam zien me van veraf al aankomen en rennen op me af. Ik voel een pijn in mijn hart en val neer op de grond.

Ja, ik heb een dodelijke hartziekte.

*****************************************

Onmogelijke Liefde (one direction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu