2

7.2K 564 37
                                    

<3


2. Bölüm

(Kaan'dan)


Gözlerimde bir bozukluk falan olmalıydı. Hemen önümde duran sözleşmede yazan cümleyi doğru okuyor olma ihtimalim kesinlikle yoktu. Mümkün bile değildi! Bir yanlışlık olup olmadığını anlamak için bakışlarımı yukarı kaldırdım. Beni, daha doğrusu tepkimi büyük bir merakla izleyen Alkım'ı fark etmemle içimdeki öfke bir kat daha arttı. Bunu yapmış olduğuna inanamıyordum. Bu saçma görüşmeye gelip arkadaşının yarım saat kafamı ütülemesinin ardından onu ilk gördüğüm anda yaşadığım heyecan bile şu an ona olan öfkemi dizginlemeye yetmiyordu.

Kahrolası danışan ve danışman arasında cinsel ilişki yasak da ne demekti? Günlerdir aklımdan çıkaramadığım kadınla gece rüyalarımda bile sevişirken sonunda onu bulduktan sonra böyle bir şeyi kabul etmem imkânsızdı. Bunu imzalamak için kafayı yemiş olmam lazımdı.

"Bizi yalnız bırakın." Gözler, sert sesimle birlikte bana döndüğünde Arda'nın bana onaylamayan bakışlar attığını, Melis Hanım'ın da şaşkınlıkla kaldığını fark ettim ama aldırmadım. "Arda."

Arda beni en çok tanıyan kişilerden biri olmanın verdiği sorumlulukla Melis Hanım'a dönüp "Sizinle bir kahve içmekten mutluluk duyarım, lütfen bana yolu gösterin," diye tatlı tatlı gülümsediğinde gözlerimi Alkım'a çevirdim ve onlar çıkıp kapı bir tak sesiyle kapanana kadar da eylemimi sürdürdüm.

"Bakın, buna neden bu kadar sinirlendiğinizi anlam-"

Oturduğum yerden ani bir hareketle kalktım ve Alkım sesli bir şekilde yutkunurken ona aldırmadan üstüne doğru yürüdüm. Oturduğu yerden kalkmasına fırsat vermeden, birkaç saniye içinde önündeydim ve kollarımı kaçmasına izin vermeden koltuğun iki yanına yerleştirmiştim.

"Bana derhal Ek.5'i açıkla!"

Tamam, fazla tepki veriyor olabilirdim ama siktiğimin şansı ilk kez yüzüme gülüp onu bu şekilde karşıma çıkarmışken ve yıllardır aradığım kadını bulduğumu düşünürken o aptal maddenin önüme böylesine bir engel koyduğunu düşünmek tepemin tasını adam akıllı attırıyordu.

"Ne?" Alkım kaşlarını çatarak bakakaldığında bu komik ifadesi, aramızdaki ufacık mesafenin yarattığı o tensel çekim, şuracıkta dudaklarına kapanmak, hayalini kurduğum, delicesine merak ettiğim tadını almak istememe neden oldu.

Hayır, daha değildi. Geri çekilip kendime biraz alan yarattım ve tek kaşımı kaldırıp ondan bir cevap bekledim. Neden böyle bir şey yapmıştı? Aramızdaki çarpıcı çekimi onun da hissettiğini sanıyordum. En az benim kadar etkilendiğini... Neden böyle bir madde vardı? Beni istemiyor muydu? Öfkem bir kat daha artarak meydan okudu.

"Ek.4'e öfkelendiğinizi anlıyorum ama durumunuzu göz önüne alırsak ve asıl sorun seks videolarının basına sızdırılmasıyken böyle bir madde kaçınılmazdı." Kahrolası Ek.4 zerre umurumda değildi!

"Sorduğum soruya yanıt ver."

Kafası karışmıştı ve ne dediğimi anlamak için bir süre düşünmesi gerekti. Sadece bir saniye, yüzünde bir kararsızlık belirdi ama anında kendini toplayarak o sert, umursamaz iş maskesini takındı.

"Ek.5, genel bir prosedürdür. Her sözleşmede var ve kesinlikle tartışmaya açık bir madde değil." Bakışlarını kınar gibi bana çevirdi. "Kendinize sizi iyileştirmesi için bir danışman tutuyorsunuz, bir seks kölesi değil!"

Bana doğru bir adım atıp delici bakışlarını yüzüme saplarken tereddüt etmedi. "Eğer böyle bir amacınız varsa söyleyin, anında her şeyi iptal edip size yolu gösterebilirim."

GÖKKUŞAĞI (KİTAP)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin