-Tanıtım-

18.1K 760 187
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Görsel için çok teşekkürler Emir! <3)

***

"Yağmurdan korunmak için girdiğim bir kafede gördüm ilk kez onu. Daha gördüğüm ilk anda içimdeki her şey ona koşmak istedi. Kalbim ritmini şaşırdı, ciğerlerim nefessiz kaldı. Kalbimi bunca yıl sonra yerinden çıkacakmış gibi çarptıran bu kızı hayatıma sokmak için yapamayacağım şeyin olmadığını anladığım an, işte o andı."


Gökkuşağı gibi renkli bir kişiliği olan Alkım, bir gün acil bir çağrı aldığında, şu an ilgilendiği beş yaşındaki kızı bırakıp doğruca ofise gitti. Ve o görevden alınıp başka birine transfer edildiğini öğrendi de ancak o zaman öğrendi. Artık hayatının her bir zerresine kadar karışma hakkına sahip olduğu kişi, rüyalarında bile görmeye cüret edemeyeceği kadar harika biriydi. Tek sorun, O'nun karşısındayken hissettiği garip duygulardı. İçindeki bir ses, onda yanlış bir şeylerin olduğunu haykırıyor olsa da Alkım bu adama karşı ilgisiz kalamayacağının farkındaydı.

        ***

Herkese merhaba! Yeni bir hikayeyle karşınızdayım. Tanıtımı yayınlasam da Tan Ateşi basılmadan ve İstanbul imzası aradan çıkmadan bölüm paylaşmaya başlamayacağım. O nedenle çok yüksek ihtimal Kasım sonlarında başlayacağız Gökkuşağı'nı okumaya. :)) Böyle daha uygun çünkü ara verip sizi bekletmek istemiyorum ^^

*Hikayemizin ismini nasıl buldunuuz? Ben çok sevdim, bir hayli anlamlı olacak bence. :))

*Hikayenin konusunu nasıl buldunuz? Bir şeyler anlayan, tahmin eden var mı ki? ;)

*Bir de esas adamımızın adı için öneri alayım sizden. Bakalım aklımdakinden daha güzeli çıkacak mı karşımıza. ^^

*Son olarak da kütüphanenize ekleyip kısa bir süre beklerseniz çok mutlu olurum. Sonra tam gaz devam edeceğiz inşallah :) Kocamaan sevgiler benden size. Rengarenk bir gün diliyorum. :)


GÖKKUŞAĞI (KİTAP)Where stories live. Discover now