41. Bölüm

5.9K 363 36
                                    



    "Yetiştiririz Dila"

    "Sen merak etme güzelim"

    "Her şey eksiksiz olacak"

  Bilmem ne bilmem ne alın size yetiştirmek! eksiksiz olacakmış Ah! Azer ben sana gösteririm tuturdun hemen hemen diye her şey yarım yamalak oldu sanki her gün evlenicem ya ben bir kere evlenicem be adam bırakta gönlüme göre istediğim gibi her şeyi ayarlayayım niye iki ayağımı bir pabuca sokuyorsun derdin ne? Peki ya Neslihan hanıma ne demeli

    "Merak etme kuzen birlikte hepsini hallederiz"

    "Çok kalmıycam hem ikimizinde işleri var bir haftalık balayı neyimize yetmez dönerim hepsini birlikte yaparız"

Alsana bir haftalık tatil bir gitttin gelmek bilmiyorsun zalim sözde yardım edecekti birde ama ben bilirim onlara yapacağımı önce Azer efendiye etmediği yardımlarının karşılığı olarak çekicem seksi iç çamaşırları gösteripte elletmeyen ne olsun ciğerci kedisi gibi baksın dursun sonrada o Neslihan hanıma göstericem siz bekleyin ben şu işleride bir bitireyim az kaldı.

  Sinirden , stresten bunalmış halde son alacaklarımıda paketlettikten sonra Azerin gönderdiği adamların ellerine paketleride tutuşturup arabanın yolunu tuttum.

  Hayır yani düğünüme kalmış son dört gün ben hâlâ eksiklerle uğraşıyorum doğru düzgün gelinliğime bile bakmadım. Gelinlik demişken bugünki gelinlik provamıda artık yarına ertelememin iyi olacağına kanaat getirip çantamdan telefonumu aldım.

    "Alo Selvi hanım"

    "Buyrun Dila hanım"

    "Rica etsem bugün ki provayı yarına erteleyebilir miyiz? Çok yorgunumda"

    "Tabi siz nasıl arzu ederseniz"

    "Çok teşekkür ederim Selvi hanım iyi günler"

    "Size de Dila hanım görüşmek üzere"

Telefonu kapatıp çantama attım ve şöföre yöneldim

    "Direk eve geçelim lütfen"

    "Peki Dila hanım"

Şöförün cevabından sonra kendimi geriye yaslayıp gözlerimi kapattım çok yorucu günler geçiriyordum ama değiyordu açıkcası. Sonuçta sevdiğim adamla evleniyordum.

Eve gelir gelmez kendimi duşa attım daha sonrada pijamalarımı çekip güzel bir uyku için kendimi yatağıma attım o kadar yorgundum ki başımı yastığa koyar koymaz uykuya teslim oldum.
  Derin uykumdan izlendiğim hissiyle uyanınca gözlerimi açmadan kendime gelmeye çalıştım bilincim tamamen açılınca o mest olduğum koku benliğimi istila etmeye başladı ve saçlarımda olan ellerinide fark edince tekrar mayışmaya başladım

    "Günaydın"

    "Hiç uyanmak istemiyorum böyle çok rahatım"

    "Olabilir ama önce yemek yememiz lazım"

Azerin sıcak ve sevgi barındıran ses tonu iyice mayışmamı sağlarken kendimi iyice Azere doğru çektim

    "Çok yorgunum"

    "Biliyorum"

    "Senin yüzünden"

    "Biliyorum"

    "Alıcam intikamımı"

    "Biliyorum"

    "Bir şeyide bilme sürpriz olsun"

GÜL RENGİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin