luku 19

618 55 3
                                    

   Seuraavat pari viikkoa vierähtivät nopeasti. Seuraavaksi onkin edessä rakenneultra, jota nyt monta päivää olen jännitellyt. Mitä jos jokin onkin vialla?

   En pysty koko päivänä keskittymään kouluun. Pyörittelen mielessäni yhä uudelleen ja uudelleen kaikkea, mikä voisi olla huonosti.

   "Lähdetkö kanssani kaupunkiin tänään?", Tiffani kääntyy puoleeni.

"Tänään?", kohotan kulmiani, "Etkö muista? Minulla on aika lääkärille heti koulun jälkeen".

"Ai sekö oli tänään?", Tiffani pysähtyy ja katsoo minuun kulmat kurtussa.

"Jep", nyökkään vaivaantuneesti ja jatkan matkaa. Tiffani kiiruhtaa perääni Troy, Noel, Chloe sekä Chase vanavedessään. Juuri näin.. Koko sakki, vaikka vain kolme heistä puhuvat minulle. Olen aika syvältä.. He liikkuvat seurassani pakon edestä. Ovathan he edelleen Tiffanin ystäviä ja minun on hyväksyttävä se, että joudun näkemään heidät ja heidän minut.

"Mitä sinä lääkärissä teet? Onko kaikki hyvin?", Chase kysyy hieman huolestuneena päästessään vierelleni.

Chasen kysymys saa minut hieman vaivautuneeksi. En yleensä pidä siitä, että ihmiset huolehtivat ja kyselevät vointiani. "On joo", kohautan olkiani yrittäen olla mahdollisimman tyyni, "Yksi ultra vain".

Siitä seuraakin hetken hiljaisuus. Kunnes Chase päättää rikkoa, "Voin tulla mukaasi". En tiedä, miksi lause saa minut niin vaivaantuneesksi. En ehdi edes vastata siihen, sillä jollain muulla on jo muuta sanottavaa.

   Chloe päättää nimittäin toimia pelastavana enkelinä ja avaa suunsa, "Kulta? Mennäänkö meille koulun jälkeen? Ketään ei ole kotona". Kulta? Jään toljottamaan Chloea, joka hivuttaa sormensa Noelin omien ympärille.

   Olen varma, että hän tietää luovansa tilanteesta entistä kiusallisemman. Onneksi Tiffani toimii oikeasti pelastavana enkelinä. "Hui, onpas kello paljon! Lauren tule, en halua myöhästyä fysiikasta", Tiffani viisoo oikeanpuoleista käytävää ja alkaa jo kanssani kävellä sitä kohti, "Oli kiva jutella, heippa!"

"Minullakin on fysiikkaa", Troy huikkaa ja ryntää peräämme. Sivusilmällä huomaan Chasen lähtevän seuraavana vasemmanpuoleista käytävää kohti silmiään pyöräyttäen. Noel lähtee hieman kiusautuneen näköisenä pian pihalle, joten Chloe jää yksin seisomaan pää- käytävälle.

   "Milloin tuo tapahtui?", minun on pakko kysyä Tiffanilta.

"Niin mikä?", hän katsoo kummastuneena minuun ja tarttuu samalla Troyta kädestä.

"Noel ja..", kuiskaan hiljaa.

   "Ai se!", Tiffani kiljaisee. Hänen reaktionsa masentaa minua. Olisin toivonut hänen edes kieltävän sen. Olisin toivonut hänen yrittävän saada minulle paremman mieli.

   "En minä tiedä.. Kai vain tapahtui", hän kuitenkin vain kohauttaa olkiaan rennosti, "Mutta älä sitä murehdi! Ainut, mitä sinun nyt on murehdittava, on fysiikan ihmeellinen maailma. Minä oikeasti pidän siitä, se on mielenkiintoista''.

 Minä oikeasti pidän siitä, se on mielenkiintoista''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Happily Ever AfterWhere stories live. Discover now