Deel 73

478 31 6
                                    

'Zullen wij ook maar gelijk mee gaan dan' kijkt Eva Wolfs wat ongemakkelijk aan als het voor Finn tijd is om naar bed te gaan. 'Eh ja is goed. Kom je Finn dan gaan we slapen'. Waar hij nooit zin heeft om te gaan slapen is Finn nu niet meer te houden hij zou eindelijk weer een keer bij zijn beide ouders mogen slapen. Blij stormt hij naar boven gevolgd door beide ouders die zich nu al hoogs ongemakkelijk beginnen te voelen.

'Kom ik help je wel even schat' helpt Eva haar zoontje in zijn pyjama. Als hij aangekleed is springt hij in Eva haar bed. 'Papa kom' roept hij zijn vader die zichzelf heeft uitgekleed en in enkel zijn boxer naast het bed staat. Een pyjama ofzo had hij natuurlijk niet mee. 'Ga maar hoor' geeft Eva hem toestemming.  Hij tilt het deken een stukje op en kruipt tegen zijn zoontje aan. 'Ik ben me even omkleden' kijkt Eva wat ongemakkelijk waarna ze de kamer uitloopt richting de badkamer.

Een kleine 10 minuten later komt ze terug in de kamer haar strakke hemdje zorgt er voor dat haar buik nog beter zichtbaar is wat bij Wolfs voor een glimlach zorgt. 'Kom mama' giechelt het jongetje als hij half over zijn vader heen hangt. Ze gaat aan de andere kant van Finn liggen en geeft hem een kusje op zijn wang. 'Truste lieverd'. 'Welterusten aap' krijgt hij ook een kusje van zijn vader. 'Papa, mama ook kusje geven' klapt Finn in zijn handjes. 'Truste eva' druk hij ook maar een kusje op eva haar wang. 'Truste' mompelt ze me rode wangen. Blij klapt Finn in zijn handjes hij vind het fijn dat de zo samen zijn. Het maakt hem vrolijk en laat hem even de werkelijkheid vergeten. Eva knipt het lampje uit om vervolgens dicht tegen haar zoontje en Wolfs aan te kruipen.

Stay strong 2 Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora