Deel 87

480 29 6
                                    

'Ik ben zo terug' zet hij het glas op de tafel bij Liselotte waarna hij naar het kantoor van mechels loopt waar Eva ook nog steeds is. 'Ben jij helemaal gek geworden' kijkt hij haar kwaad aan als hij het kantoor van mechels binnenstapt. 'Jaloers kreng'. 'Wolfs er uit ik ben nu met mevrouw van dongen aan het praten'. 'Wat zei jij' is Eva nu kwaad tegenover hem gaan staan. 'Van dongen zitten, Wolfs er uit nu' wenkt ze hem het kantoor uit. 'Ik ben Liselotte thuis brengen' deelt hij nog even mee waarna hij het kantoor verlaat.

'Kom dan breng ik je naar huis' helpt hij haar mee omhoog. 'Ben je met de auto gekomen'? 'Nee lopend' schud ze dan ook haar hoofd het is immers mooi weer. 'Mooi dan rijden we met die van mij' zijn arm ligt om haar middel en drukt haar stevig tegen zich aan. 'Doei' glimlacht Marion ze na als ze samen het kantoor verlaten en vertrekken naar Liselotte haar huis.

'Eef ben jij gek geworden ofzo' vraagt Marion gelijk als Eva het kantoor van mechels uit loopt. 'Laat me nou maar' kijkt Eva net zo boos terug naar haar vriendin. 'Ik ben naar huis kan je aan Wolfs vragen of hij Finn op kan halen van school' pakt ze haar spulllen van het bureau. 'Waarom vraag je het zelf niet' vraagt ze eigenlijk onnodig maar ze vind dat Eva best zelf Wolfs kan appen om te vragen of hij zijn zoontje op kan halen. 'Aan jou heb ik ook echt helemaal niks tot volgende week' pakt ze haar spullen waarna ze het kantoor verlaat en naar haar auto loopt. Ze stapt de auto in en slaat een keer boos met haar vuist op het stuur haar tranen probeert ze binnen te houden. Ze heeft het verpest als hij ook nog maar iets voor haar voelde heeft ze ook dat nu weg gekregen. Waarom kon ze zich dan ook niet inhouden. Misschien was het haar uitdagende blik die Liselotte haar zond.

Stay strong 2 Where stories live. Discover now