Deel 12

490 30 7
                                    

'Ze is niet verkeert nee' grinnikt hij. 'Dus jij bent er zo een, het is uit en gelijk de dag erna een ander nemen' stopt Eva met lopen terwijl het praten tegen elkaar schreeuwen is geworden. 'Zeg de gene die al vreemd ging' spuwen zijn ogen bijna vuur. Ergens diep in zijn ogen ziet ze verraadt, verraadt naar wat zij hem heeft aangedaan. 'Zoek het uit ik loop wel naar het bureau' loopt Eva kwaad weg waarna Wolfs in zijn auto stapt en weg rijd.

'Wolfs waar heb je Eva nou weer gelaten' klinkt ze nors als Wolfs het bureau binnen loopt. 'Die is lopend ze wilde de auto niet in'. 'Jullie komen zometeen samen naar mij en dan wil ik weten wat er aan de hand is anders zijn jullie allebei geschorst' loopt ze met een diepe zucht weg. Met een diepe zucht gaat Wolfs aan zijn bureau zitten nu ze er toch nog niet was kon hij het beste nu al naar een huis gaan zoeken.

Een klein kwartiertje later komt Eva de kantoortuin inlopen. 'We moeten naar mechels' is het enige dat hij tegen haar zegt als ze langsloopt. Ze draait zich weer om en loopt achter hem aan richting het kantoor van hun baas. 'Nu wil ik weten wat er aan de hand is anders zijn jullie beide geschorst'. Een paar seconden kijken ze elkaar aan. Nog nooit hebben ze zo veel haat en nijd in elkaars ogen gezien. 'Nou ik wil antwoord Wolfs' kijkt ze hem als eerste aan. 'Het probleem is dat mijn vriendin het bed deelt met iemand anders' kijkt hij kwaad opzij naar Eva die haar hoofd laat zakken en naar beneden kijkt. 'Ik wil een andere partner ik vertrouw Eva niet meer'. 'Ik begrijp het jullie krijgen andere partners nadat deze zaak is afgerond. Dit is dus de rede dat je geen relatie mag hebben als partners zijden. Ga maar weer aan het werk' stuurt ze beide weg.'moest je dat nou zeggen' vraagt ze hem boos als ze buiten het kantoor zijn. 'Het is toch de waarheid. Succes met de zaak ik ga naar huis, moet ik vanmiddag Finn ophalen'. ' ik haal zelf "mijn" kind op. Ik heb je hulp niet meer nodig' loopt ze weg naar de kleedkamer. Hoofdschuddend pakt Wolfs zijn jas van zijn stoel om vervolgens te vertrekken naar huis.

Stay strong 2 Where stories live. Discover now