Deel 30

458 30 6
                                    

Een kleine 20 minuten later volgt ook Eva naar het bureau. Ze komt de kantoortuin binnen en neemt plaats aan haar bureau zonder ook maar iemand een goeiemorgen te wensen. 'Ook goeiemorgen' komt Marion gelijk op haar af. 'Wij moeten nog naar je vriendin om te vertellen over dat we haar ex hebben opgepakt' kijkt ze op als haar computer aan is. 'Niet nodig ze weet het al' bromt Wolfs dan ook terug. 'OW je bent gisteren gezellig bij haar langs geweest' zegt ze argwanend. 'Eva' kijkt Marion haar bestraffend aan. 'Oké oké' steekt ze haar handen in de lucht. 'Dit wordt een saaie dag dossiers bijwerken' zucht ze diep als ze tot de conclusie komt dat ze geen zaak hebben.

Ruim 2,5 uur later staat Marion op 'kom je mee lunchen we moeten praten' staat ze nu naast Eva haar bureau. 'Ik heb geen zin in een gesprek' zucht ze diep omdat ze weet waar het gesprek over zou gaan. 'Nee gewoon kletsen net als vroeger altijd' schud ze haar hoofd ze zou het gesprek daar wel de richting op sturen waar ze het over wilde hebben maar dat hoeft Eva niet te weten. 'Oké' staat Eva dan toch op om met Marion mee te lopen.

Ze stranden bij een restaurantje op het onze lieve vrouwen plein. Ze bestellen een broodje en dan begint Marion te praten. 'Ik vind dat wat je gedaan hebt niet kan'. 'Mar' zucht Eva diep ze heeft hier geen zin in. Ze seint Eva haar mond te houden en praat verder. 'En ik vind het al helemaal onredelijk dat je boos bent op Wolfs. Jij hebt hem in de steek gelaten hij hield en houdt onvoorwaardelijk van jou. Zie je dan niet dat hij alleen maar bij die Liselotte is omdat hij jou jaloers wil maken en dat lukt hem nog aardig ook'. 'De liefde was gewoon weg tussen ons, ik kan toch niet bij iemand blijven waar ik niet van houdt dan ben ik niet gelukkig'. 'Je had het hem op een wat andere manier moeten zeggen Eva. En denk je nou echt dat je nu wel gelukkig bent. Jij houdt nog steeds van hem want je bent hartstikke jaloers. Ga met hem praten, jullie hoeven dan niet gelijk een relatie te beginnen maar wat aardiger tegen elkaar dat kan toch wel. Dat is voor Finn ook fijner'.

Stay strong 2 Where stories live. Discover now