Deel 4

580 31 11
                                    

'kun je me afzetten bij David'. 'Tuurlijk als je vanavond ook met mij praat' rijd hij richting David. 'Oké' knikt ze dan toch.

'Ik kom je over 1 uur ophalen' drukt Wolfs een kus op haar lippen. 'Dankje' schenkt ze hem een glimlach waarna ze wegloopt.

'Het irriteer me gewoon' geeft Eva na een tijdje toch antwoord op de vraag van David. ' wat irriteert je'. Zuchtend kijkt Eva weg. 'Dat alles zo gewoon is tussen mij en Wolfs ik bedoel de spanningen die er eerst waren zijn nu weg' haalt ze haar schouders op. 'Dus jij wilt een relatie met meer spanningen' zegt hij op een rare ondertoon als hij opstaat en voor haar neerhurkt . Zijn hand vind haar wang en glijd er langzaam overheen. Zijn ogen zorgen er voor dat zij niet meer weg kan kijken ze lijkt gevangen te zijn. Zijn lippen drukt hij op die van haar waarna hij al snel toestemming vraagt die ze hem ook onmiddellijk geeft. Haar vingers glijden door zijn haar Wolfs totaal vergetend. Zijn handen glijden onder haar shirt en duwen haar tegen de rugleuning. Hij opent de sluiting van haar bh en glijden daarna naar voor naar haar borsten. Hij leunt naar voren en ligt half op haar terwijl Eva ook haar handen over zijn rug laat glijden. Haar handen glijden naar beneden en openen de riem van zijn broek. Ze weet niet waar ze mee bezig is ze weet niet waarom maar ze voelt dat ze het geweldig vind en het nodig heeft. Al snel heeft David ook haar shirt uit gedaan en is hij bezig met Eva's riem waarna ze zichzelf aan hem overgeeft.

Stay strong 2 Where stories live. Discover now