57-6den

102 9 2
                                    

V minulém díle

Teď už přišla ta nudná část. Sprcha, hygiena a potom jsem už ležela v posteli. Vzala jsem si mobil a napsala Jamesovi "Dobrou noc miláčku <3" za chvíli mi přišla odpověď "Dobrou beruško. Byl bych radši kdyby si vedle mě ležela ty a ne Michael. :'D" nad tím jsem se pousmála. Potom už jsem si lehla a snažila se usnout. Zítra jdeme zase na lyže a já se hrozně těším.

Potom jsem se zachumlala do peřiny a usla.

**

POSUNULA JSEM SE O NĚCO DÁL :D

Minulé dny to probíhalo pořád stejně. Snídaně-lyže-oběd-odpolední klid-program-večeře-program.

Dneska to začíná taky tak. Teď jedeme ski busem na svah. Autobus zastavil a my vystoupili. Počkali jsme na všechny a mohli vyrazit na svah. Sedla jsem si na lanovku vedle Ell a jeli nahoru.

Máme za sebou 10 jízd a vyrážíme na další. Dorazili jsme nahoru a hned mohli jet dolů. Kluci už jeli před asi 10 minutami dolů a tam na nás počkají a pojedeme zase nahoru.

Tak a jedeme zase ski busem na hotel. Dnešní jízdy byli super a hrozně jsme si to užili. Už jen posledních pár dní a pojedeme domů, moc se mi nechce ale co už.

Tak jo jsme na hotelu a teď jsme na obědě. Máme pečené nudle s kuřecím masem. Po obědě vyrážíme do pokoje. J, Ell, Emilly a Nici. Berbie už je na pokoji asi ji to moc nechutnalo. Dojdeme na pokoj, holky jdou do pokoje a já mířím směr WC. Když vycházím ze záchodu tak se potkám s barbie a ta se na mě divně podívá a vystřídá mě na záchodě. Nejdenou se tam objeví znova. "Jen aby jsem nezapomněla. Ten tvůj brouček skvěle líbá." řekne najednou. Cože? Tím myslela Jamese. To je asi nějaká blbost. Však jsme byli pořád spolu.

Ch: Jo to se ti zdálo asi ve snu že.

Zasmála jsem se.

R: Nic se mi nezdálo. Dneska se se mnou líbal. A myslím že se mnou se mu to líbilo víc než s tebou.

Ch: Ha. To sis ho asi spletla.

R: Prostě to pochop. Cucal se se mnou a ty s tím nic neuděláš.

Tak to ne holka to nebudeš říkat.

Ch: Víš co běž radši na ten záchod a neser se do mě.

R: Okey.

Hodí po mě vražedný pohled a zabouchne za sebou dveře na záchod.

Udělal by to snad? Já mu nestačím? Co jsem udělala? Je to pravda? Proč by to dělal? Nemiluje mě? Tyto otázky mi běhaly v hlavě a nešlo se jich zbavit. Musela jsem se na to zeptat Jamese. Jenom prosím aby to nebyla pravda a ta kráva si to vymyslela. Vyšla jsem z našeho pokoje a šla na pokoj kluků. Zaklepala jsem na dveře a po chvíli otevřel Michael.

Ch: Ahoj. Zavoláš mi Jamese?

M: Jasně počkej.

Ch: Ok.

Za chvíli se mezi dveřmi objevil James. Nahnul se ke mě a chtěl mě políbit, ale já uhla.

J: Děje se něco zlato?

Ch: To mi vysvětli ty.

J: Co ti mám jako vysvětlit?

Ch: Cucal ses s tou mrchou?

On jenom uhl pohledem a m to bylo jasné.

Ch: Děláš si ze mě prdel? Proč jako? ty si takový grázl.

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now