11-špatný dojem

278 16 0
                                    

Připomenutí dílu.
Otevřela jsem facebook a byly tam dvě žádosti o přátelství. Jedna byla od Nici tu jsem hned přijmula a ta druhá byla od Belly, tu jsem taky přijala a šla jsem spát.
______________________________________________

Probudila jsem se v 5:36, už jsem nemohla dospat. Vzala jsem noťas a chvíli se dívala na film. V 6:30 mi zazvonil budík a já se vydala do koupelny na ranní hygienu. Na snídani jsem si udělala vajíčka a šla se obléknout. Vybrala jsem si tmavě červený svetr, rifle a nízké kozačky.

Vzala jsem si kabelku a dala si do ní potřebné věci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala jsem si kabelku a dala si do ní potřebné věci. Dneska máme tělocvik tak jsem tam přihodila i boty a oblečení. Měla jsem ještě čas tak jsem napsala Nici jestli ten sraz platí.

N: Jo platí 7:30 před bránou.

Ch: Okey.

Pomalu jsem se šla obout a zamířila před bránu. "Ahoj" křikla na mě Nici. Šla jsem k ní a obejmula ji. Potom už jsme šli do školy. Celou cestu jsme si povídali a smáli se . Za chvíli jsme už byli před školou. Zahlédla jsem Toma. Podíval se na mě a šel směrem k nám.

T: Ahoj. Nová kamarádka?

Ch: Ahoj. Jo tohle je Nici.

N: Ahoj. Ty si syn ředitelky?

T: Ano jsem.

N: A odkud se vy dva vlastně znáte?

Ch: Chodili jsme spolu na základku.

N: Aha. Charlott už by jsme měli jít ráno máme tělák tak ať se stihneme převléct.

Ch: Jo už jdu.

Obejmula jsem toma a šla. Došli jsme ke skřínkám a hodily tam tašku s učebnicemi a vzaly si jenom věci na tělák. Šatna byla už otevřená. Převlékli jsme se a čekaly na příchod ostatních holek a učitelů. Po asi 10 minutách jsme tu byli už všechny, ale bylo tu pár holek které jsem u nás ve třídě ještě neviděla. "Nici co je to za holky ty jsem u nás ve třídě ještě neviděla?"

N: To jsou holky z vedlejší třídy jsou o ročník mladší, ale ony májí tělák v malé tělocvičně.

Ch: Aha.

N: Pojď už na chodbu. Tam počkáme na učitelku.

Vyšli jsme z šatny, opřely se o zábradlí a čekaly. Za chvíli na nás volala mladá učitelka se starším učitelem ať už jdeme. Běželi jsme přes celou chodbu. Najednou jsem ale do někoho vrazila. Spadla jsem na zem. "Co děláš ty krávo blbá." Ozval se hrubý hlas. "Komu nadáváš Jacku" Ozvala se Nici. "Nicoletto na koho mluvíš?" znova se ozval klučičí hlas. "Nech jí na pokoji. A nedělej frajera, kdyby si ji aspoň pomohl vstát."Chvíli bylo ticho, asi nevěděl co má říct."Proč bych jí jako měl pomáhat?" Potom mi Nici pomohla vstát a šli jsme do tělocvičny. Při těláku se mi trochu motala hlava, ale jinak to bylo v pohodě. Hrály jsme vybiku. A celou dobu se mě snažil Jack, asi jako oplatu vybít, ale nedařilo se mu to tak byl naštvaný.

Po těláku jsme šli do třídy. "Jsi v pohodě?" Zeptala se starostlivě Nici.

Ch: Jo jsem jenom se mi trochu motá hlava, ale to bude v pohodě.
N: Kdyby něco tak řekni. Jack je debil. Nevšímej si ho. Jelikož jsi nová bude ti dělat naschvály.
Ch:A jaktože je na Gymplu když dělat průsery?
N:On byl slušný a docela chytrý, ale potom měl rodinné problémy a stalo se z něho toto.

Zbytek hodin uteklo rychle. Jack si že mě asi 3krat udělal prdel. Ale já ho ignorovala a to ho asi štvalo ještě více😂. Potom jsme šli s Ničí na oběd. Přisedly si k nám i holky ze třídy. Se kterýma jsem se dneska seznámila. A potom jsme šli já s Ničí a ještě Stephanie a Maria do kavárny na kávu.

DOMA
Máma přijede z práce až v 6 a Reb je u tety. Přemýšlela jsem co budu dělat. Napadlo mě zavolat Nici jestli nechce přijít. Vzala jsem tedy mobil a vytočila Nici.
Ch:Ahoj. Nechceš přijít ke mě? Jsem sama doma a nudím se.
N: Strašně ráda. Kdy?
Ch: Klidně hned. Máma není doma jen ji zavolám že přijdeš.
N: Dobře. Tak zatím pa.

Típla jsem to a zavolala mámě.
Ch:Ahoj mami. Nevadí že k nám přijde Nici?
M:Ahoj. Ne nevadí, ale ať si nachystana do školy.
Ch: Jasné. Děkuji a Ahoj.
M:Ahoj a nic nerozbíte.

Položila jsem mobil na stůl a šla do kuchyně na chystat pití a něco k jídlu. Po chvíli zazvonil zvonek. Šla jsem otevřít a stála tam Nici. Pozvala jsem ji dál. Sedli jsme si do obýváku na gauč a Ničí řekla že by se ráda podívala na nějaký film. Zaply jsme tedy Sousedy a koukaly.
_________________________________________

Nikol

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now