35

165 9 0
                                    

Připomenutí dílu

S Ell jsme se dívali na romantický film a u toho se dívali na naše staré fotky. Po filmu jsem začala polštářovou bitvu a ta pokračovala asi další půl hodiny. Potom jsme šli do sprch. Po večerní hygieně jsme šli do postelí a já si vzala mobil a psala si s Jamesem. Školu máme až po novém roce takže nemusím jít spát brzo.

Usla jsem asi o půl noci.

______________________

O TÝDEN POZDĚJI

Zítra jsou Vánoce, hrozně moc se těším. Dneska přijde James a bude tu u mě až do Nového roku.

Je 13 hodin, Ell a já teprve vstáváme. Jdeme se dolů najíst a potom se trochu upravit.

V 16 hodin přijel James a byli jsme v mém pokoji. Ell si něco zařizovala ve "svém" pokoji. Zajímalo by mě co, ale nic mi nechtěla říct. Jenom to že se všechno dozvím zítra pod stromečkem. Moc se těším budou to vánoce v kruhu nejmilovanějších osob máma, Reb, Ell a James.

J: Lásko nad čím přemýšlíš?

Ch: Nad zítřkem. Hrozně se těším.

J: Já taky protože budu s tebou a už to bude měsíc miláčku.

Ch: Jamesi já jdu zabalit dárky a nachystat je na zítra tak se běž dolů dívat na televizi.

Muckla jsem na něho.

J: Dobře tak já jdu.

Ch: A nechoď sem jasný.

J: Ano madam.

James odešel a já se vrhla na balení dárků. Všechno jsem pořádně zabalila a napsala na to jména. Po 2 hodinách jsem měla všechny dárky zabalené a šla jsem za miláčkem, který seděl s Reb u televize a dívali se na Barbie. Musela jsem se zasmát jak do toho byl James zažraný.

Ch: Tebe baví barbie jo?

J: Není to tak špatný až budeme mít někdy holčičku tak se na to s ní budu dívat.

Řekl a zasmál se. Taky jsem se nad tím pousmála.

Ch: Tak to je budoucnost zlato.

J: Ale není to špatný nápad.

Ch: Není, ale tak za 10 let puso.

J: Tak pozdě?

Ch: Nevím.

Po večeři jsme všichni šli spát, aby jsme byli na zítřek vyspani.

DALŠÍHO DNE neboli VÁNOCE (vím že v Americe slaví Vánoce jinak, ale i tak to budu psát jako české Vánoce)

Vzbudili jsme se ve 12 a já hned šla do koupelny si dát sprchu. Umyla jsem se, vyčistila si zuby, namalovala se a nakulmovala si vlasy. Potom jsem šla dát své dárky. Byli tam už skoro všechny dárky, když jsem je tam dala přišla Ell a dala tam i svoje dárky.

VEČER...

Kolem 18 hodiny přišel mámin přítel a moje nevlastní sister.

M: Děcka je večeře!!!!

Zavolala na nás mamka a všichni jsme šli ke stolu. Posadili jsme se a připili si. Potom nám nalila polévku a my se do toho s chutí pustili. Po polívce jsme na talíř dostali kapra a bramborový salát. Když jsme měli dojezeno tak šla mamka do obýváku a zazvonila na zvoneček jakože Ježíšek už tu byl.

Všichni jsme se odebrali ke stromečku a začali jsme si rozdávat dárky. Když každý měl své dárky tak jsme je začali rozbalovat. Dostala jsem toho spoustu. Kosmetiku, oblečení, od Ell přívěšek na pandoru, anistresový omalovánky a spoustu dalších věcí. Po rozbalení všech dárků jsme si povídali.

E: Charlott?

Ch: No?

E: Podívej se na stromek a tam najdeš ještě jedno překvapení.

Ch: No...dobře...

Šla jsem ke stromečku a našla tak obálku. Pomalu jsem ji otevřela a byla tam fotka nějakého domu. Podívala jsem se na Ell nechápavým pohledem.

E: No ten dům je můj a tvůj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E: No ten dům je můj a tvůj. Moje mamka mi řekla že už mi je 18 a že jestli chci tam se za tebou můžu přestěhovat. Tak se spojili a koupili nám k 18ctinám dům. Je to jakoby dvoubytový dům, akorát máme společnou kuchyni a obyvák. A zítra se tam jedeme podívat je to taky v centru NY, ale trochu na opačné straně.

Nemohla jsem tomu uvěřit. Začala jsem brečet. Ell mě obejmula a přidal se i James. Já a Ell budeme bydlet spolu? Jako vážně? Jo budeme.

Ch: Ell jsem šťastná.

M: Zlatíčko máš to částečně k narozeninám a vánocům. K nám se přistěhuje tvoje nevlastní sestra a můj přítel (zapomněla jsem jejich jména. Ups). Na Nový rok už budeš bydlet v novém.

Ch: Děkuji maminko.

Potom jsme šli do mého pokoje s Ell a Jamesem a začali so o dnešku povídat. Pořád jsem nemohla uvěřit že se zase budu stěhovat a budu bydlet s mojí nejlepší kamarádkou.  

J: Lásko ještě něco...

Ch: No povídej.

J: Já tam budu bydlet s tebou nebo spíš s vámi. A co víkend budu jezdit za rodinou, aby jsme byli co nejvíce spolu.

 Ch: Jako vážně? Ani nevíte jak jsem šťastná.. A ty si to věděl?

J: Jop.

E: Sis jsem ráda že si ráda.

Ch: Jsem ani nevíš jak

Po dvou hodinách kecání jsme se rozhodli že už půjdeme spát. S Jamesem jsme zalezli ke mě do postele a já si lehla na jeho hruď.

J: Dáš mi aspoň pusu na dobrou noc.

Sedla jsem si a naklonila se nad Jamese. On si mě k sobě přitáhl a políbil. Náš polibek jsem prohloubila a začala spolupracovat.

Ch: Stačila pusa?

J: No ani ne.

Ch: Tak to máš smůlu.

Ještě jedou jsem ho políbila a zase ulehla na Jamese. Jeho ruce mě hladili po zádech. S každým pohybem mi naskočila husí kůže. Užívala jsem si každý moment s ním.

J: Dobrou noc miláčku.

Ch: Dobrou lásko.

Poté jsme usli.

______________________

Další kapitolka je na světě :3

Aspoň dva komenty a dvě hlasování.

Vaše N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now