41

178 11 0
                                    

Připomenutí dílu

Na břicho jsem si položila Lizzy, která se probudila. Hrála jsem si s ní. James mě hladil po stehně nechala jsem ho. Po hraní Liz zase usla je to malé štěně takže pořád spí. Mě už se taky zavírali oči. Položila jsem hlavu na Jamesovo rameno a usínala. Dal mi pusu do vlasů a já zašeptala "Dobrou noc." Ano nebylo ani deset hodin večer a já už spala. James byl ještě na mobilu.

______________

Probudila jsem se když mi Lizzy začala lízat obličej. Otevřela jsem oči a viděla tu chlupatou kuličku. Sedla jsem si a chvíli si s ní hrála potom jsem se zvedla oblékla jsem si legíny a triko přes to jsem si přehodila bundu. Lizzy jsem dala obojek a vodítko a šli jsme se projít. Šli jsme kolem řeky a potom do parku. Po asi půl hodině v parku jsme šli zpět domů. Doma jsem si sundala boty a bundu vzala Liz na ruce a šla do pokoje. James ještě spal sedla jsem si k němu a dala mu pusu. On se okamžitě probudil.

J: Dobré ráno. Kde si byla?

Ch: Vyvenčit Lizzy.

J: Aha.

Ch: Jdeme se najíst?

J: Ok.

Oba jsme vstali a šli do kuchyně. Dali jsme si lupínky s mlékem. Po snídani jsem se šla trochu upravit a hrát si s Liz. Vzala jsem hračku a přetahovala jsem se s ní. Dneska je Silvestr a přijde k nám Nici, Tom, Michael a Emilly a společně to oslavíme. Jídlo a pití už máme nakoupené. Na oběd dneska dělám těstoviny. Jo a vařím pořád já protože Ell jednou málem podpálila kuchyň tak se toho bojí a James to by nedopadlo dobře. :D Vytáhla jsem si všechny ingredience a začala vařit. Kdy jsem to měla hotové tak jsem to naservírovala a dala na stůl. Oba přišli a hned se pustili do jídla. Bylo to hrozně dobré.

Po obědě jsme si šli na chvíli lehnout, aby jsme vydrželi až do půlnoci. Mezi nás si lehla i Lizzy a pomalu jsme všichni usli. Probudila jsem se ve 4 odpoledne a pomalu se zvedla a šla do kuchyně. Ell mazala jednohubky a já se vrhla na přípravu zeleninoveho a ovocneho salátu. Po asi skoro hodině jsem měla hotovo. Všechno jsme to vyskladali na stůl a já se šla upravit. V 6 mají přijít tak aby jsem to stihla.

Šla jsem do koupelny, sundala ze sebe všechno oblečení a vlezla do sprchy. Zapla jsem vodu a nenechala dopadat teplé kapky vody na mé holé tělo. Najednou se okolo mých boků obmotaly paže. Leknutim jsem nadskocila a otočila se.

Ch: Seš blbej.
J: Taky tě miluju.
Ch: Hmmm
Odsekla jsem.

Oplachla jsem si mýdlo a obmotala kolem sebe ručník. Šla jsem do šatny a vybrala si černé džíny a košili. Potom jsem si sedla ke stolu a trochu se namalovala a navlnila si vlasy. Koukla jsem se na postel kde spokojeně spinkala Lizzy. Potom se moje oči upřely na Jamese který právě vylezl z koupelny. Na sobě měl jenom boxerky. Musela jsem si skousnout spodní ret. On se pobaveně usmál a já protocila očima. James začal hrabat ve své skříni a vytáhl si nějaké oblečení. Když se oblékl tak zazvonil zvonek. Vzala jsem Liz na ruce a slibuje jsme dolů. Ell mezitím otevřela a do našeho domu vešli známé osoby.

Sedli jsme si na gauč, povídali si a u toho jedli. Liz tam běhala jako střelena a pořád po naší skákala. Řekli jsme si že budeme hrát nikdy jsem.

A: Já začnu!
Vykřikl Andrew.
A: Nikdy jsem se neudělal/a nad spolužákem/spolužačkou
N,E,Ch: Nikdy !!
J: Jasně že jo.
A: Nad kým?
J: Nad mojí láskou.
Ch: Bože.
A: Ok já taky piju.
T,M: Nepiju
A: Ok Charlott pokracujes.
Na toto jedinny Andrew pil.

E: Nikdy jsem neměla kamoše/ku s vyhodama, pokud jo kdo to byl
Vsichni kromě Michaela ne.
M: Emilly než jsme spolu začali chodit.
Ch: Jaktoze tu není?
M: Není ji dobře.

J:Nikdy jsem se nevystříkal na kamoše/člena rodiny
No toto nepil nikdo..

Nikdy jsem neochutnal/a sperma
N: Ehm jo..
Ch: Jako fakt ? Fuj..
J: Neboj tebe to taky čeká.
Mucknul na mě James.
Ch: Zapomeň!
Všichni se začali smát.

M:Nikdy jsem s nikým nespal
Pokud jo, kde a kdy to bylo
E: Nepiju.
Řekla stydlivě Ell. Vím o nic že ještě s nikým nic neměla.
J: Já bych se mohl napít několikrát.
Ch: Se máš čím chlubit. Já piju. Jinak bylo to doma asi před 4 dny.
Pili jsme všichni kromě Ell. Chudák.

Takhle to pokračovalo asi ještě půl hodiny než jsme zjistili že už je 23 hodin. Přichystali jsme šampaňské a čekali na odbití půlnoci. Po hodinovém čekání jsme se dočkali. Otevřeli jsme šampaňské a rozliliho do skleniček. Pritukli jsme si a sledovali ohňostroje.

J: Dáš mi novoroční pusu.
Místo odpovědi jsem se mu přilepila na jeho měkké rty a pohybovala s nima. On se okamžitě přidal. Potom jsme s objetí sledovali novoroční oblohu.

Po půlnoci jsme ještě dojedli zbytek jídla asi do dvou si povídali. Vsichni jsme byli unaveni. Tak se šlo spát. Andrew a Michael na gauci, Nici a Tom v pokoji pro hosty, Ell ve svém pokoji an ja a James u nas. Spící Liz jsem položila do pelíšku a lehla si na Jamese. Ihned jsem usla.
______________
Názory.....
Votes......
Komenty...
Vaše N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now