53

97 8 0
                                    

V minulém díle

J: Vysvětlím ti to doma lass. Jo a aby jsem nezapomněl tak dneska jdeme na večeři k mojí mamce a bude tam i rodina chtějí tě poznat. Jsme spolu už dlouho a ještě tě neviděla.

Ch: Dobře. A bude tam i ten ten.

J: Asi jo, ale tam si nic nedovolí.

Zašli jsme si na oběd a potom jsme jeli domů.

**

Odemkla jsem dveře a hned Lizzy začala štěkat. Vzala jsem ji na vodítko a šli jsme se rychle projít. Po procházce jsem hned zamířila do koupelny. Vlezla jsem si do sprchy a umyla si vlasy i tělo. Potom jsem si na sebe hodila spodní prádlo a župan. Vlasy jsem zabalila do ručníku a vrhla se na malování. Nanesla jsem make-up, korektor, pudr, tvářenku, oční stíny, linky, řasenku a rtěnku. Když jsem byla nalíčená tak jsem si vyfoukala vlasy a nakulmovala je. Když jsem byla spokojená šla jsem do pokoje.

James se válel v posteli a něco dělal na mobilu.

Ch: Za jak dlouho jedeme???

J: Asi za 20 minut.

Ch: Dobře. Půjdeš mi pomoct vybrat šaty?

J: Jasně.

Šli jsme do šatny a James se vrhl na výběr šatů.

J: Tyto

Řekl a vytáhl šaty.

Šaty jsem si oblékla a doladila je náhrdelníkem a botami na podpatku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šaty jsem si oblékla a doladila je náhrdelníkem a botami na podpatku. James si mezitím oblékl sako a košili. Potom jsme se rozloučili s Ell a nastoupili do auta. James nastartoval a jeli jsme. Zastavili jsme před krásným domem a vystoupili jsme. James mě chytl za ruku a šli jsme ke dveřím. Zazvonili jsme a otevřít nám přišla asi Jamesova mamka.

J: Ahoj mami.

M(amka): Ahojte děti.

J: Mami tohle je moje přítelkyně Charlott.

Ch: Dobrý den Paní Willová.

M: Ahoj Charlott. Tykej mi jsem Barbara.

Ch: Dobře.

Vešli jsme sundali si boty a bundy a šli do jídelny, která už byla plná.

J: Ahoj rodinko. Chtěl bych vám představit mojí přítelkyni Charlott.

Všichni se mile usmáli až na Jamesova bratrance Austina.

J: Charlott toto je můj taťka, babička, děda, teta, její manžel, bratranec Tim (asi 6 let), sestřenka Jullie (asi 10), bratranec Austin (ten kokot), moje sestra Sophie, její manžel a jejich dcerka Daphne moje neteř.

Ukázal na miminko ve vajíčku. Nikdy mi neřekl že má sestru a neteř. Všichni mi potřásli rukou a potom jsme se usadili. Seděla jsem vedle Jamese a jeho sestry. Naproti mě seděl Austin a pořád na mě koukal, docela mě to znervózňovalo.

S: Tak bratříčku jak dlouho spolu už jste?

J: Už skoro 2 měsíce.

S: Jste sladcí. Ať vám to vydrží.

Ch: Děkujeme.

Potom jsme se najedli, jídlo bylo moc dobré. Když jsme dojedli tak jsme se přesunuli do obyváku a tam si povídali. Sophie vyndala Daphne a dala mi ji do náruče. Je nádherná.

Ch: Je nádherná.

Daphne jsem předala Sophii a šla si sednou za Jamesem. Jediné místo bylo vedle Austina, ale to jsem zamítla hned. Takže jsem si sedla na Jamese. Tan kolem mě dal své siné paže. Povídali jsme si s jeho mamkou a taťkou. Kolem deváté jsme jeli domů.

Rychle jsme vyvenčili Liz a potom ulehli do postele.

***

Trochu nudnější kapitolka.

N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now