50

134 8 1
                                    

LIDIČKY HROZNĚ MOC SE OMLOUVÁM ZA TO ŽE JSEM TEĎ NEBYLA AKTIVNÍ, PROTOŽE BUĎ BYLA ŠKOLA NEBO NEBYL ČAS. NO DOUFÁM ŽE SE VÁM NUDE LÍBIT A JDEME NA TO.....

V minulém díle

Byla jsem unavená, ale dostala jsem chuť na koupel. Napustila jsem si vanu až po okraj a dala si tam bublinky. Svlékla jsem si oblečení a své nahé tělo ponořila do vody. Hrála jsem si s pěnou. Po hodině jsem vylezla z vody, protože už byla studená. Usušila jsem se a obmotala kolem sebe ručník. Vlezla jsem do pokoje kde na posteli seděl James. Podíval se na mě a skousl si spodní ret. Dneska už jsem fakt nechtěla další kolo. I když teď by to bylo s někým koho miluju. Sklopila jsem pohled a James mě obejmul. "Já to chápu. Nemysli na to už." Zašeptal mi do ucha. Vlezla jsem si do postele pro pyžamo a následně si oblékla. Zalehla jsem do postele a zaujmula své místo na Jamesově hrudi.

***

Víte co mě probudilo krásné sobotní ráno? Víte co? To nejhorší to co vás může probudit. Ta věc se jmenuje budík. Ale ta věc neměla vzbudit mě, ale Jamese. Koukla jsem na hodiny a bylo tam 6:15. Otočila jsem se na Jamese, který už seděl v pozoru.

J: Ještě spinkej miláčku.

Ch: V kolik jedeš?

J: Asi kolem osmé máme tam být dříve.

Ch: Dobře my tam přijedeme na desátou.

J: Budu vás tam čekat. Já se jdu nasnídat a pojedu.

Ch: Dobře.

James se ke mě nahnul a dal mi pusu. Potom jsem si zpátky lehla do vyhřáté postele a usla. Zvonil druhý budík. Tentokrát v 8:30, posadila jsem se a promnula si oči. Poté jsem vstala a zamířila do koupelny. Učesala jsem si vlasy a udělala si ledabylý drdol. Šla jsem do pracovny a probudila Reb. Spolu jsme šli do kuchyně se nasnídat. Daly jsme si cronfleky s mlékem. Po chvíli přišla i Ell a vzala si jogurt.

Ch: Jedeš s námi?

E: Jo, ale nevím jestli s Andrewem budu mluvit.

R: Kam jedeme?

Ch: Jedeme se podívat jak bude strejda hrát basket.

R: Jupí...

Vypískla Rebeca. Dojedli jsme a šli e obléct. Reb jsem dala oblečení a já vlezla do šatny a vymýšlela co si obleču. Dala jsem si světlé rifle a triko, přes to jsem si hodila bundu a pomalu jsme šli de vchodovým dveřím.

Dole na nás čekala Ell a společně jsme nasedli do auta a vyrazili k sportovní hale, kde se odehrává dnešní turnaj v basketu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dole na nás čekala Ell a společně jsme nasedli do auta a vyrazili k sportovní hale, kde se odehrává dnešní turnaj v basketu. Jeli jsme skoro půl hodiny a už jsme byli na místě. Došli jsme do haly a usadily se úplně dole, aby jsme všechno viděly. K nám si za chvíli přisedla i Nici. Povídali jsme si, ale potom naběhli kluci a začalo se hrát.

Po půl hodině hraní jsme vyhrávali, ale ne o moc. Mé oči pořád pokukovaly po Jamesovi, který byl v tom drese hrozně sexy. Rebeca vedle mě pořád řvala "Do toho! Pojďte!" a tak. Byla chvíli pauza a já s Reb hledala Jamese. Nakonec jsem ho našla ve skupince kluků. Tu skupinku tvořil Michael, Andrew, Thomas a ještě kluci, které jsem neznala. Natiskla jsem se na Jamese a on se hned otočil a ne jeho rtech se objevil úsměv.

Ch: Ahoj lásko.

J: Ahoj brouku.

Dal mi pusu do vlasů a podíval se malého špunta, který ho tahal za triko.

J: Ahoj princezno.

James si povídal s Reb ani nevím o čem. Na mém rameni se objevila ruka lehnutím jsem se otočila. Stál tam Andrew.

A: Promiň nechtěl jsem tě vylekat.

Ch: V pohodě. Co potřebuješ?

A: Kde je Ell.

Jeho úsměv povadl.

Ch: Sedí s Nici na tribuně a čeká na nás.

A: Aha.

Ch: Hele upřímně. Až vám skončí zápas zajdi za ní, ale jestli nebude chtít tak ji dej čas. Není to pro ní lehké.

A: Já jí úplně chápu. Taky by jsem byl naštvaný na člověka, který mi vrazí facku. A ani nevím jak jsem to mohl dovolit, nikdy před tím jsem holku neuhodil.

Ch: Hele to si vyřešte mezi sebou, ale jestli ji něco uděláš tak si mě nepřej.

A: Neboj.

Otočila jsem se na Jamese a dívala se na jeho spokojený úsměv. Došla jsem k nim a obejmula Jamese.

Ch: Zlato my si půjdeme sednout, tak hodně štěstí.

J: Dobře.

Vzala jsem Reb za ruku a šli jsme za holkama na tribunu. Obě se něčemu smály. Po chvíli co jsme seděly tak zase naběhli kluci a začalo se hrát.

Bylo 15 minut do konce, když se dva kluci svalili na zem a zůstali ležet. Ell hned vyskočila a dívala se kdo to je. Hned jsem poznala že to James není, úplně jsem si oddychla, ale Ell moc ne. "Do prdele to je Andrew" zařvala. Hned jsem se jí snažila uklidnit, ale ona vyběhla na hřiště. Běžela jsem za ní ale zachytily mě silné paže. Byl to James. Otočila jsem se na něho.

J: Nech jí.

Ch: Ale ona..../nestihla jsem to doříct protože mi James dal ruku přes pusu/

James mě dovedl zpátky na tribunu. Ell prozatím šla s zdravotníky a Andrewem někam pryč. Sedla jsem si na sedačku a čekala co se bude dít.

R: Co se tam stalo?

Ch: Oni do sebe narazili a spadli.

Snažila jsem se říct v klidu i když jsem moc v klidu nebyla. Hráči dělaly jakoby nic a hráli dál. Byla minuta do konce a skóre bylo vyrovnané. 30 sekund do konce a James měl míč a běžel ke koši. Hodil míč směrem na koš a víte co? On se trefil a my vyhráli o jeden jediný koš. Byla jsem hrozně moc šťastná. Vyskočila jsem ze sedačky a běžela za mým vítězem. On si plácal s spoluhráči a i soupeři. Když už byl volný tak jsem mu skočila do náruče a dala mu pusu.

Ch: Gratuluju.

Zpoza nás se blýskl blesk někdo nás vyfotil a byl to fotograf.

Potom bylo rozdávání medailí a konečně jsme jeli domů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom bylo rozdávání medailí a konečně jsme jeli domů. Jela i Ell která nám sdělila že Andrewa odvezli do nemocnice na nějaké vyšetření a že k němu půjde zítra.


Zbytek dne jsme se váleli v posteli, dívali se na pohádky (protože jsme tam měli Reb), hráli hry a prostě lenošili.

****

Tak další díl po delší době. Doufám že se to dalo číst protože jsem unavená a nevím co píšu. :D Tak to omluvte.

N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now