12

283 17 2
                                    

Připomenutí příběhu

Položila jsem mobil na stůl a šla do kuchyně na chystat pití a něco k jídlu. Po chvíli zazvonil zvonek. Šla jsem otevřít a stála tam Nici. Pozvala jsem ji dál. Sedli jsme si do obýváku na gauč a Ničí řekla že by se ráda podívala na nějaký film. Zaply jsme tedy Sousedy a koukaly.
___________________________________________
Po filmu jsem Nici šla ukázat dům. "Tady je koupelna pro návštěvy. Hned vedle je pokoj pro hosty." Pokračovali jsme nahoru. Vede tu chodba do práva i do leva.
"V právo je mámina ložnice, koupelna a pracovna. A tady je pokoj Rebecy a její koupelna. No a konečně tady je můj pokoj s koupelnou."
"Je to tu velké" řekla Nici.
Ch: Půjdeme ke mě do pokoje?
N: Jasné.
Otevřela jsem dveře do svého pokoje.
N:WOW. Máš krásný pokoj.
Ch: Děkuji
N:Kdo to je??
Zeptala se Nici a ukázala na velký rámeček s asi 20 fotkami. Byla jsem na nich s Ell a na pár byly i holky ze třídy. (Minulé)
Ch:To je Ell moje nejlepší kamarádka. Přijede sem na Vánoce. Chodili jsme spolu do školy už od 1tridy
N:Tady vám to sluší.
Ukázala na fotku kde jsme celé od šlehačky.
Ch: Děkuji
/Začala jsem se smát/

Potom jsme si sedly na mojí postel a povídali si.
Bylo asi 18hodin a Nici už musela domů. Odprovodila jsem ji ke dverim. Udělala jsem si něco k jídlu a šla do sprchy. Poté jsem zamířila do své postele a psala si s Ell.

Za chvíli někdo zaklepal na dveře mého pokoje. Byla to máma.
Ch: Jé ahoj mami.
M:Ahoj. Jak bylo?
Ch:Jo super. Co v práci?
M:Jo jde to. Zítra jsem pozvala na večeři naší sousedku i s rodinou.
Ch:Jako Nici mamku?
M:Ano. A přijde i Nici a její bratr.
Ch:Dobře.

Máma odešla a ja se ponořila do světa snů.

Ach jo. Jak ja nemám ráda ten HROZNÝ zvuk budíku. Jako každý jiný den jsem zamířila do koupelny na ranní hygienu. Dneska jsem měla dostatek času tak jsem se rozhodla pro kulmu. Natočila jsem si vlasy a šla do kuchyně se nasnídat. Máma nám udělala míchané vajíčka. Odvezla Reb do školky a potom jela do práce. Takže doma jsem zůstala jenom já. Po snídani jsem šla do šatny a vybrala si outfit na dnešní den.
Rozhodla jsem se pro hnědé triko, bílé roztrhané džíny a světle modrou košili kolem pasu.

Potom už byl čas jít

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom už byl čas jít. Tak jsem zamířila k botníku a vzala si moje bile botičky (viz.obrázek). A před branou jsem počkala na Nici. Jakmile přišla šli jsme do školy.

**
Ve škole nic zajímavého. Všechno úplně v normálu. Nic zajímavého se nestalo.
**
ODPOLEDNE
Po příchodu ze školy byla máma uz doma. Něco kuchtila v kuchyni a ja ji šla pomoct. Dělaly jsme chlebíčky a v troubě se pekla bábovka.
**
Asi kolem 15hodiny se přes celý dům rozezněl zvonek. "Jdu otevřít". Zakřičela jsem. Otevřela jsem dveře a v nich stála vysoká, štíhlá paní. "Ahoj. Ja jsem Emilly. Jsem máma Nici." Podala jsem ji ruku a přitom řekla "Dobrý den. Těší mě. "

S Nici jsme si vzaly kus babovky ke mě do pokoje. Kecaly jsme a dělaly blbosti. Po chvíli přišli naší mladší sourozenci. A my se rozhodly že jim a potom i sobě pomalujeme obličeje. Nici si vzala Reb a já si vzala Erica[erika].
Po asi hodině jsme byli všichni hotoví a potom jsme dělali kraviny. Máma s mámou Nici si celou dobu povidaly v obýváku.

Kolem 20h. Šli domů. Ja jsem zavítala do koupelny. Tentokrát na večerní hygienu. (Sprcha, zuby, odlíčit,...). Jelikož jsem byla docela unavená tak jsem šla rovnou spát.
______________________________________________
Další díl.
Budu ráda za každý komentář a hlasování.
Dekuji za recenzi na mou knihu od PrincessTopinka
Má boží knihy. Takže kdo ji nezná doporučuju. ❤❤❤
Nikol

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now