44

157 8 0
                                    

Připomenutí dílů

Tuto kapitolku jsem už možná někteří četli. Teď asi delší dobu nevyjde kapitola ale pokusím se o víkendu něco sesmolit. :*

Připomenutí

James mě najednou začal líbat já se samozřejmě přidala. Takhle jsme se líbali asi deset minut. Potom jsem si na něho lehla a usla. Lizzy spinkala ve svém pelíku.
______________________

O ČTYŘI DNY POZDĚJI

Dneska je neděle a zítra jdeme zase do toho blázince.

Probudila jsem se v 8 hodin a la se podívat na Reb jestli jetě spí. Vela jsem do pracovny a Reb seděla na posteli a plakala.

Ch: Rebí co se ti stalo ?
R: Zdál se mi karedý sen.
Ch: Pojď ke mě.
Reb si na mě sedla a já ji pevně obejmula.
Ch: Pojď jdeme se nasnídat a potom zajdeme s Lizzy.
R: Dobře.

Šli jsme dolů a já udělala míchaná vajíčka. Dala jsem Reb její porci a já se pustila do svojí. Po dojezeni jsme se li obléct a vyvenčit Liz. Vyli jsme z domu a li se projít do parku. Po půl hodině jsme se vrátili a daly si teplý čaj. James zrovna snídal a Ell byla u Andrewa. Ti dva se za poslední dobu spřátelili a stali se z nich přátelé.

Potom jsem šla chystat oběd a občerstvení pro naši návtěvu. Těsně před tím ne moje sestřenka přijela jsem dodělala občerstvení. Zazvonil zvonek a já běžela otevřít. Za dveřmi stála moje sestřenka s dvěmi vajíčky v ruce (takové ty sedačky do auta pro miminka). V nich ležela holčička a chlapeček. Byly rozkošní. Vzala jsem jedno vajíčko a druhé položila na zem. Když si Stela sezula boty tak vytáhla Kevina a Lili a posadila je na sedačku.

Potom jim svlékla medvědí kožíšek pod kterým měli nádherné oblečení. Představila jsem ji s Jamesem a Reb si "hrála" s Lili a usmívala se jako sluníčko. Udělala jsem Stele kávu a povídala si s ní o tom co je nového a tak. James si šel lehnout protoe mu bylo blbě.

Ch: Můzu si Lili pochovat?

S: Jasně.

Vzala jsem si Lili do náruče a houpala s ní. Je hrozně krásná.

Ch: Má hrozně krásné děti Steli.

S: Děkuji. Povedly se. A co ty plánuješ děti?

Ch: Jo chtěla bych děti, ale a po výšce co bude asi za 6 let. Příští rok maturuju a potom jetě výška.

S: A kam chce jít na výsku.

Ch: Asi učitelka na prvním stupni nebo tak něco.

S: Tak to jo to je fajn povolání.
Ch: Něco jsem koupila pro prcky.
Vytáhla jsem tašku s oblečením pro Kevina a Lili.

 Vytáhla jsem tašku s oblečením pro Kevina a Lili

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S: To si nemusela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


S: To si nemusela. Je to nádherné
Ch: Rádo se stalo.

Se Stelou jsme kecaly, jedly a pily. Kevin a Lili usli, protože je u asi sedm večer. Kolem 8 Stela i s prckama odjela. Dnešek jsem si mega užila. Jsem tetka a Kevinek a Liluka jsou boží. Domluvili jsme se že se aspoň jednou za měsíc budeme stýkat.

Sla jsem za Jamesem do pokoje a řekla mu že musíme odvést Rebecu mamce. James se oblékl a já oblékla Reb. Sedli jsme do auta a jeli. Rebecu jsme odevzdali mamce a jeli zpět domů. Doma jsem trochu poklidila a šla do pokoje kde byl James.

Ch: Jdu do sprchy jdeš taky.

J: Jo, ale dáme si vanu.

Ch: Dobře jdu ji napustit.

Vela jsem do koupelny a zapla vodu. Dala jsem tam bublinky. Po chvíli jsem si sedla do vany a potom si tam sedl i James. Opřela jsem se o jeho hruď a uívala si relax. Asi po půl hodině jsme vylezli a li si lehnout.

Lehli jsme si a chvíli so povídali. Potom u jsme šli spát ať zítra vstaneme do školy. Bohužel zase do toho blázince.

___________________________

Vae názory prosím :/

N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now