56-2den

99 8 1
                                    

V minulém díle

V deset jsme se všichni odebrali do pokoje a šli se osprchovat a spát. Naše barbie už byla na pokoji a vypadá že už ležela. Jedna po druhé jsme se sprchovali. Když jsme ležely tak jsme si povídaly a potom usly. Dokonce jsem se Ell zeptala na toho kluka a řekla že je fajn a pěkný. Tak uvidíme. Dobrou noc.

**

Budík nás vzbudil v 6:45 a my pomalu vsávali. Všechny jsme si vyčistily zuby a potom se oblékli. Měli jsme ještě 20minut do snídaně tak jsme si nachystaly na postel věci na lyžování.

7:25 jsme vyrazili na snídaní, která probíhala formou švédských stolů. Každý jsme si vybrali jídlo a potom ho snědli. Po snídaní jsme se šli na pokoj obléct. Dala jsem si termo prádlo, kalhoty na lyže (nevím jak se jim říká), teplou mikinu, lyžařskou bundu a helmu. Potom jsme si šli obout lyžáky. Barbie byla celá v růžovém a měla i růžové lyžáky s lyžemi. Vypadala jako cukrová vata. Obuly jsme se a do ruky si vzaly lyže a po skupinkách pomalu jeli na svah. Když jsme tam byli všichni tak nás rozdělili do týmu ve kterých budeme jezdit. Začátečníci lyže/snowboard, pokročilí lyže/snowboard. Já patřím mezi pokročilé i s naší partou. Celkem nás tam je asi dvacet.

Nasedli jsme na lanovku která byla po třech jela jsem s Ell a Nici. Nahoře jsme počkaly na ostatní a potom jezdili dolů, lanovkou nahoru, dolů, zase nahoru a tak do té doby než jsme jeli zpět na hotel. Na hotelu jsme se převlékly, daly si sprchu a čekaly až bude čas jít na oběd. Po obědě jsme si lehly do postelí, zaply si televizi a povídali si. Dneska dělají program kluci ze čtvrťáku, jsem zvědavá co vymyslí. Beztak to bude nějaká blbost nebo úchylárna. :D Ležely jsme do půl čtvrté a potom někdo zaklepal. Došla jsem otevřít a stál tam James, Michal, Tom a Andrew.

Ch: Co tady děláte?

J: Přišli jsme na návštěvu. Učitelka nám to dovolila.

Ch: Dobře tak pojďte dál.

Miss barbie vykoukla ze dveří a hned potom zalezla. Díky bohu. Šli jsme k nám do pokoje a posadili se. James si sedl na moji postel a já se opřela o něho.

M: Tak co jak si to tu užíváte?

Em: Je to super.

M: To jsem rád zlato.

Potom jsme si povídali. Těsně před 4 jsme se přesunuli do společenské místnosti a jelikož jsme tam byli první tam jsme si zabrali sedací pytle. Když tam byli všichni tak mohl začít program. Kluci se tam postavili a začali. "Takže budou se hrát dvě hry. Píšťalka, oblíkačka. Začínalo se píšťalkou. Spočívalo to v tom že jsme si posadili do kruhu na židle. Tři lidi z prváku šli za dveře a jeden z čtvrťáku si za kalhoty zezadu zastrčil píšťalku a zakryl jí trikem. Přišel první prvák a musel uhodnout kdo tu píšťalku má. Když někomu řekl že ji má tak musí ukázat ruce. Ten co měl tu píšťalku tak chodil dokola a vždy se k někomu postavil a ten zapískal. Prvnímu to trvalo hrozně dlouho, druhém ještě dýl a ten třetí na to přišel hned.

Další hra byla oblíkačka. Asi to znáte. Vyberou se lidi a ti si musí za určený čas obléct co nejvíce oblečení. Potom to sundává a počítá. Bohužel na tuto hru jsem byla vybraná i já s Ell. "bože" řekli jsme si s Ell. Ale co. "Tři.....dva....jedna....teď" měli jsme minutu. S Ell jsme běžely k nám do pokoje a rvaly na sebe co nejvíce oblečení. Už mi bylo horko. "Koneeec" zařvali a my se vydali na cestu zpět. Bylo nás celkem 5. Nejdříve šla nějaká holka, Ell a potom já a za mnou ještě dva kluci. "Tak nejvíce oblečení na sebe naskládala Lucy" to byla ta holka, která šla jako první. Všichni zatleskali a ta holka dostala čokoládu.

Poté jsme se všichni odebrali na pokoje, k nám šli kluci a zase jsme si povídali. Potom jsme šli na večeři. Byli špagety, které byly výborné. Učitelka nám sdělila že po večeři máme volno můžeme se navštěvovat, ale nemáme dělat bordel a v deset máme být v postelích. Hned jsme se domluvili s klukama že půjdeme k nim, aby jsme nerušili naši barbie a budeme hrát asi flašku. Ale kluci ji nakonec pozvali taky. Ach jo. Po večeři jsme teda šli ke klukům a posadili se do kruhu. Kluci vzali nějakou flašku a mohlo se hrát. Seděla jsem vedle Jamese a naproti nám seděla Rosie a pořád po něm pokukovala.

A: Já začnu.

Vykřikl Andrew. Zatočil flaškou a ta padla na Michaela.

A: Kolik holek si měl v posteli?

Jako vážně?

M: Dvě.

A: Slušňáku.

Zasmáli jsme se. Maichal zatočil a hrdlo padlo na Emilly.

M: Podvedla si mě někdy?

Em: Tebe Nikdy.

Dali si pusu a Emilly zatočila padlo to na Rosie.

Em: Hmmm.....Kolik kluků si měla v posteli?

R: No hodně. 20 jich bylo určitě.

No ty vole. Tak to né. Rosie zatočila a padlo to na Jamese. Ajajaj.

A: Polib nějakou holku tady z kruhu, ale nesmí to být tvoje holka.

Tak to ne holčičko. To ne. James se na mě podíval pohledem "Co mám dělat?" Naznačila jsem mu pusou "Ell". U té mi to nebude vadit a ona je nezadaná, takže to není tak hrozné. Hlavně jsem nechtěla, aby tu pusu musel dát té barbí, jak si ona nejspíše představovala.

J: Dobře. Ell?

Ell se na něho podívala a usmála se. Potom se podívala na mě jestli je to v pohodě. Já jsem přikývla. James ji políbil a potom si hned sedl zpět vedle mě. Rosie vypadala že pukne vzteky. :D Hahaha to sis myslela holčičko co. Takhle jsme hráli asi ještě půl hodiny, a potom jsme do konce hráli "otázky". Prostě jsme si pokládali otázky a museli jsme na mě odpovídat pravdivě. Před desátou jsme už museli jít aby jsme se stihly osprchovat. Ještě než jsme odešli si mě James přitáhl k sobě. Dal mi pusu. No spíš to skončilo líbáním ale co. :D Když jsme se odtáhli tak mi pošeptal. "Chci tě mít u sebe" naskočila mi husina. To je hrozné co to se mnou dělá. "Já taky, ale bohužel." Ještě jsem mu dala pusu a šla na pokoj.

Teď už přišla ta nudná část. Sprcha, hygiena a potom jsem už ležela v posteli. Vzala jsem si mobil a napsala Jamesovi "Dobrou noc miláčku <3" za chvíli mi přišla odpověď "Dobrou beruško. Byl bych radši kdyby si vedle mě ležela ty a ne Michael. :'D" nad tím jsem se pousmála. Potom už jsem si lehla a snažila se usnout. Zítra jdeme zase na lyže a já se hrozně těším.

Potom jsem se zachumlala do peřiny a usla.

***

Ahój všem.

Máme tu další kapitolku.

Další vyjde asi v sobotu nebo neděli.

Dostala jsem nápad že kapitoly budou vycházet pravidelně v určené dny. Napadlo mě že by vycházeli dvakrát do týdne. Nevím které přesně dny, ale chtěla bych aspoň dvakrát do týdne. Možná to někdy vyjde vícekrát, ale to jenom když budu mít čas a nápady. -> třeba jako včera a dneska :D

Jinak doufám že se vám líbí nový cover. Já s ním nejsem 100% spokojená, ale tak snad se to dá.

Vaše N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now