38

158 8 0
                                    

Připomenutí dílu

Probudila jsem se asi opůlnoci, protože se mi zase zdál hrozný sen. James spokojeně oddychoval. Byl hrozně roztomilý. Chvíli jsem jen tak ležela a potom mě zase přemohla únava a znovu jsem usla.

_________

Probudila jsem se když James vstal z postele. Otevřela jsem oči a dívala se na něho. Neměl na sobě triko takže jsem měla výhled na jeho buchtičky. Skousla jsem si spodní ret.

J: Dobré ráno. Nechtěl jsem tě probudit. Pozor na oči.

Řekl a zasmál se.

Ch: Dobré a cože?

J: Aby ti nevypadly.

Ch: HaHaHa. Já za to nemůžu že si sexy.

J: Jůj. 

Řekl a skočil za mnou do postele. Zalehl mě a vrhl se mi na rty. Měla jsem velký hlad ale doma jsme nic neměli.

Ch: Zajedeme do obchodu nakoupit?

J: Jo mám hlad.

Ch: Dobře tak já jdu do koupelny. Zajdi se podívat jestli už je Ell vzhůru a zeptej se ji jestli jede s námi.

J: Dobře.

Šla jsem do koupelny. Vyčistila jsem si zuby, umyla si obličej a nakonec se lehce namalovala. Potom jsem zamířila do šatny a vybrala si jednoduchý outfit. Černé legíny, svetřík a přes to zimní bundu. Sešla jsem do obyváku seděla tam Ell už oblečená a James se šel nahoru obléct, aby jsme mohli jet do obchodu. Když James přišel tak jsme se odebrali do auta a vyrazili jsme do obchodu. V obchodě jsme koupili všechno potřebné jako vajíčka, pečivo, sýry, salámy, mouka, mléko, a další věci. Když jsme měli všechno nakoupené tak jsme jeli do McDonadlu na snídani, protože se nám už nechtělo nic dělat.

Doma jsme si snědli snídani a potom jsem začala dělat oběd. Chtěla jsem udělat něco lehkého. Rozhodla jsem se pro palačinky, protože je všichni jíme a je to jednoduchý. Kolem 12 jsem měla palačinky hotové a zavolala jsem Ell ať jde jíst, protože James byl v obyváku. Všichni jsme si sedli a začali jíst. Po jídle Ell šla umýt nádobí a já s Jamesem jsem šla do pokoje.

Odpoledne budeme asi doma, protože je venku zima. Ležela jsem v pokoji na posteli a četla si knížku. James seděl v pracovně a něco zařizoval. Po chvíli se přiřítil do pokoje a začal mluvit.

J: Charlott třídní učitelka mi poslala email, že bude lyžák  a jestli chci jet tak si máme vytisknout přihlášku a vyplnit. Po novém roce přinést. Určitě to poslala i tobě.

Ch: Podívám se. A ty by si chtěl jet?

J: Jenom s tebou. Ale jo strašně rád na lyžích jsem byl naposledy asi v 8 třídě.

Ch: Já pojedu taky. Hrozně ráda lyžuji. Jezdím i na lyžích a i na snowboardu.

J: Tak to já se to učil na lyžích. Tak já nám vytisknu přihlášky a vyplníme je.

Ch: Dobře.

James zase odešel a já se pustila do čtení knížky. Čtu knížku Hvězdy nám nepřály a je to úplně boží knížka. Četla jsem ještě asi hodinu a potom jsem se rozhodla jít udělat večeři. Udělala jsem tousty a donesla je Jamesovi do pokoje. Ležel n posteli a něco dělal na mobilu.

Ch: Lásko večeře.

J: Děkuji.

Vzal si jeden toust a hned ho začal jíst.

J: Je to moc dobré.

Řekl s plnou pusou.

Ch: To je dobře.

Po jídle jsem si lehla k Jamesovi a povídali jsme si o tom co spolu podnikneme o velkých prázdninách. James mi zdělil super zprávu, že o velkých prázdninách pojedeme do Paříže s Nici a Tomem a Ell jestli si někoho najde tak i s ním. Hrozně se na to těším. Ale je to až za vic jak půl roku.

Pritulila jsem se blíž k Jamesovi a ten mě pořádně sevřel v náručí. Měla jsem hroznou chuť ho políbit. Tak jsem se na něho vyhoupla a polibila ho. On se samozřejmě přidal. Jeho ruka putovala k lemu mého trika, rychlosti blesku mi ho přetáhl přes hlavu a odhodil pryč. On se posadil a ja toho využila a taky mu sundala triko. Prstem jsem mu přejela po jeho břišácích.

Otočil nás takže jsem ležela pod ním

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Otočil nás takže jsem ležela pod ním. Sundal mi tepláky i s kalhotkami a ja před ním ležela úplně nahá. Nechtěla jsem zůstat pozadu tak jsem mu sundala boxerky protože neměl tepláky. Hned se predemnou objevila jeho chlouba. Začal mě vášnivé a chtivě líbat. Svými polibky jel níž a níž. Když se dostal úplně dolů přejel jazykem a ja vzdychla. Strčil do mě jeden prst a po chvíli přidal druhý. Bylo to příjemné zakousla jsem se do rtu a divila jsem se že jsem si ho neprokousla. James ze mě vyndal prsty. Nasadil si kondom a opatrně do mě vnikl. Začal se pomalu pohybovat. Své vzdychy jsme tlumili líbáním.

Ch: Jamesi
Vzdychla jsem a on přidal.
J: Charlott.
Zařval. Já jsem se udělala a James ještě párkrát prirazil a potom se taky udělal. 
J: Byla si skvělá.
Řekl a přitáhl si mě k sobě.
Ch: Ty taky.
Chvíli jsme jen tak leželi v objetí a potom jsem se chtěla jít osprchovat, ale James mě stáhl zpět.
J: Kam jdeš?
Ch: Do sprchy.
J: Můžu jít s tebou ?
Ch: No dobře. Tak pojď.

Oba jsme se zvedli a šli do koupelny. Vlezli jsme do sprchoveho koutu a pustili vodu. Na ruku jsem si dala sprchovy gel a nanesla ho na své tělo. James mi umyl záda a já jemu. Potom jsem se zabalila do ručníku a šla do pokoje. Vzala jsem si svoje tepláky a Jamesovo triko. Lehla jsem si do postele a za chvíli přišel i James. Hlavu jsem dala na jeho hruď.

Ch: Dobrou noc.
J: Dobrou noc miláčku.

Oba jsme rychle usli.
_______________
Další díl
Názory.....
Cokoli.....
N.I.K.O.L. <3

Hate and Love- DOKONČENOTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang