51

147 9 0
                                    

V minulém díle

Potom bylo rozdávání medailí a konečně jsme jeli domů. Jela i Ell která nám sdělila že Andrewa odvezli do nemocnice na nějaké vyšetření a že k němu půjde zítra.

Zbytek dne jsme se váleli v posteli, dívali se na pohádky (protože jsme tam měli Reb), hráli hry a prostě lenošili.

**

Probuzení bylo netradiční. Vzbudil mě totiž pláč, patřil mé malé sestřičce. Rychle jsem vylezla z postele a šla za ní. Seděla na posteli a měla hlavu v kolenou. Sedla jsem si vedle ni a stáhla si ji do obětí.

Ch: Co se stalo princezno?

R: Maminka umřela.

Řekla uplakaně.

Ch: Ale neumřela, to se to jenom něco zdálo.

Potom už nic neříkala. Asi po 10 minutách jsem si ji odtáhla a šli jsme na snídani. Daly jsme si lupínky s mlékem. Po chvíli přišel James a objal mě zezadu. Dal mi pusu do vlasů a potom si sedl. Všichni jsme se najedli a potom jsme se oblékli a šli vyvenčit Lizzy. Vodítko jsem dala Reb a chytla Jamese za ruku, podíval se na mě s úsměvem na tváři. Ruku v ruce jsme šli do parku a potom domů. Ell se zrovna chystala z domů, jede za Andrewem do nemocnice. Přála bych jim to. My jsme si zalezli do pokoje a dívali se na filmy, Reb si hrála vedle v pracovně.

Pohled Ell

Zrovna když jsem vycházela z domu vrátila se Charlott, James a Reb domů. Nasedla jsem do svého auta a vyjela směr nemocnice. Doufala jsem že se dneska všechno mezi námi vyřeší a bude to vše ok. Dojela jsem k nemocnici a hledala kam mám jí. Když jsem bloudila po nemocnici tak mě zastavila sestra a hned se mě ptala koho hledám.

E: Hledám Andrewa Hillse, včera ho sem přivezli.

S: Dobře já vám k němu zavedu.

E: Děkuji.

Sestřička mě zavedla na patro a řekla mi kam mám jít. Došla jsem k pokoji E3 a já otevřela dveře. Takovéto přivítání jsem vážně nečekala. U Andrewa v posteli ležela Bianca. Abych vysvětlila kdo to je. To je ta největší co*ra na světě. Dá každému a myslí si o sobě nevím co. Kluci na ní letí protože má kozy a prdel. To co mě ještě víc zlomilo bylo to, když se mu přilepila na rty a on se nebránil. Už jsem to nevydržela a rozbrečela se. Odkašlala jsem si a hned se otočila a odešla. Rychle jsem šla k východu a jakmile jsem se ocitla venku dala jsem slzám volný průběh. Sedla jsem si do auta a brečela nad tím jaká jsem kráva, že jsem si myslela že to bude v pohodě. Rozhodla jsem se zavolat Charlott


Pohled Andrewa

Ležel jsem upoutaný na lůžku a měl nohu v sádře až do půlky stehen. Odpoledne se za mnou má stavit Ell jsem zvědavý jak to dopadne. Kolem 10 d dveří vešla Bianca. Byla to krásná holka s pěknýma balónama. Sedla si ke mě a já nevěděl co čekat, nikdy jsme se spolu nebavili.

B: Ahoj brouku.

A: Ahoj.

B: Jak ti je brouku?

A: Jde to až na to že nemůžu chodit.

Po nějaké době si lehla ke mě do postele nějak jsem se nebránil. Zase jsme si povídali. Ale to co jsem vážně nečekal bylo to že se na mě vrhne. Spolupracoval jsem. Po chvilince se ozvalo odkašlání a zabouchnutí dveří. Odtrhli jsme se od sebe a ona se usmívala jako sluníčko.

Netušil jsem kdo to byl, asi sestra. Moc jsem to neřešil.

Pohled Charlott

Hate and Love- DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat