26

235 15 2
                                    

O týden později

Během tohoto týdne se nic moc nedělo. James onemocněl a já každý den trávila s Nici.

Je sobota 1. prosince za 5 dní mi bude 18.

_______________________________________

Probudila jsem se v 9hodin a mířila si to do koupelny. Tam jsem si udělala ranní hygienu a šla se dolů nasnídat. Vzala jsem si jogurt a šla si s ním sednout do obyváku.

Blikla mi SMS, byla od mého zlatíčka.

J: Lásko nechtěla bys přijít ke mě, už jsem zdravý a dlouho jsme se neviděli. <3

Ch: Jasně. Budu tam za hoďku ju? <3 :3

J: Budu se těšit <3

Položila jsem mobil na stůl a šla se trochu upravit. Lehce jsem se namalovala a oblékla se.

Obula jsem si boty, bundu a vyrazila k Jamesovi.

Stála jsem před domem Jamese a zazvonila. Chvíli jsem tam stála, ale potom mi už konečně otevřel. Hned si mě k sobě přivinul a políbil. Já jsem ten polibek prohloubila.

Šli jsme k němu do pokoje a postili si film. Byla to nějaká slaďárna. Byla jsem přilepena na Jamesovi, který mi do vlasů sem tam vtiskl polibek.

J: Miluju tě víš to?

řekl a tím prolomil ticho

Ch: Já tebe taky

otočila jsem se na něho a on se culil jako sluníčko

J: Pojďme se spolu vyfotit

zaškemral

Ch: Tak jo

James vytáhl svůj mobil a vyfotili jsme se <3

Přidal to na Instagram s popiskem: With Love #loveyou#hug#week

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Přidal to na Instagram s popiskem: With Love #loveyou#hug#week

Potom jsme se mazlili.

J: Lásko? Máš hlad?

Ch: Jo docela jo.

J: Tak já jdu něco uvařit.

Ch: Já ti jdu pomoct.

Šli jsme do kuchyně a začali vařit.

J: Tak co si dáš?

Ch: No asi palačinky.

J: Tak jdeme na to.

Vyndali jsme suroviny na palačinky a udělali těsto. Sladovala jsem Jamese jak tancuje u plotny a vrtí svým sexy zadečkem. Awww.

J: Tady máš lásko

řekl a podal mi talířek s palačinkami

Ch: Děkuji vypadají skvěle

Sedli jsme si ke stolu a začali jíst. "Je to dobré" řekla jsem s plnou pusou palačinek. "díky"

Když jsme dojedly tak jsem umyla nádobí a šla za Jamesem. Seděl na křesle, přišla jsem k němu a sedla si na něho. Dala jsem mu pusu. A z nevinný pusy vzniklo vášnivé líbání. :*

Když už jsme se od sebe odtrhli tak si mě k sobě ještě více přilepil. "Nechceš u mě zůstat do zítra?" řekl a koukal na mě psíma očima. "Dobře napíšu mamče, jestli můžu zůstat" hned jsem si vzala mobil a napsala mamce "Mami mohla bych zůstat u Jamese na noc, přijdu zítra na oběd." poslala jsem to a čekala na odpověď. Po chvíli mi zapípal mobil byla tam sms od mamky "Jo můžeš, ale žádný blbinky. Tak se měj, zítra se uvidíme." přečetla jsem to a napadlo mě si z Jamese vystřelit. "Tak co můžeš?" řekl a já udělala smutný obličej. "Ne" v hlavě jsem se smála. "Škoda" řekl a jeho výraz se změnil ve smutný. Chvíli jsem ho tak nechala a potom jsem se začala smát. "co je?" zeptal se, "dělala jsem si prdel, můžu zůstat" řekla jsem a jeho obličej vypadal že za chvíli vybouchne. "Ty si, ale zlá. To si vypiješ!" jeho výraz vypadal naštvaně ale i šťastně.

James se zvedl a mě s ním, obmotala jsem si kolem něho nohy. Nesl mě k němu do pokoje. Shodil mě na postel a zalehl mě. Přisál se mi na krk a udělal mi tam velký cucflek. "Ty hajzlíku" řekla jsem a on se mi na krk přisál znova. "To je, aby všichni věděli že si jenom moje" usmál se. "Tak to teď budou všichni vědět, ale teď já, aby všichni věděli že si můj" řekla jsem a přisála se na krk Jamesovi. Udělala jsem mu tam několik cucfleků. James mi sáhl pod triko. Snažil se mi ho sundat. "Na to zapomeň" odtáhl se ode mě. "Tak ještě počkáme no když nechceš" otočil se naštvaně. "Lásko nebuď naštvaný, prostě ještě nejsem připravená" řekla jsem a silně ho obejmula. "Nejsem naštvaný. Nebudu tě do ničeho tlačit" otočil se ke mě a přitulil si mě k sobě.

Pustili jsme si další film tentokrát horor. Horory nemám ráda, ale co. Když byla strašidelna scénka tak jsem se přilepila na Jamese. Asi v polovině filmu jsem usla.
__________________________________________

Další díl za námi.
Teď přemýšlím jak tato kniha bude pokračovat.
Budu ráda za ⭐⭐ a komentáře
N.I.K.O.L. ❤

Hate and Love- DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat