48

113 10 3
                                    

Připomenutí dílu

Šla jsem do pokoje a hned po mě začala skákat Lizzy. Vzala jsem si ji k sobě do postele a pořádně objala. Po chvíli jsem usla. Probudili mě dvě silné paže. Otevřela jsem oči a uviděla Jamese. Usmála jsem se a n si lehl ke mě. Přivinul si mě k sobě a já nasála jeho krásnou vůni.

Zbytek odpoledne jsme strávili válením se v posteli a díváním se na televizi. Kolem desáté jsme šli spát.

___________

V PÁTEK

Včera ve škole bylo v pohodě ten krypl nepřišel a tak jsem byla v klidu. Doufám že dneska to bude taky v pohodě.

Ale néé. Už zase slyším ten zvuk, který mě každé ráno probouzí. Otevřu oči a hned je zase zavřu ,protože je na mě najednou moc světla.  Asi po 10 minutách se konečně rozhodnu vstát. Až teď mi došlo že James vedle mě není. Vylezu z postele a mířím do koupelny. Vyžehlím si vlasy, namaluju se a jdu se obléct. Hned potom jdu dolů kde na mě na stole čekají lívance. Podívám se na Jamese, který se jimi cpe.

Ch: To si dělal ty?

J: Mmm.

Pokýve hlavou na znamení že jo.

Ch: Odkdy vaříš?

J: Měl jsem hlad a ty si ještě spala, tak jsem si musel něco udělat a to je jediné co umím.

Ch: Vypadá to dobře.

Sedla jsem si vedle něho a vzala si lívanec. Zakousla jsem se do něho a byl výborný.

Ch: Mňam. Asi mi budeš vařit častěji.

J: Dík, ale ty vaříš lépe.

Ch: Ale ty brepto.

K jezení lívanců se přidala i Ell a potom jsme jeli do školy. Zaparkovali jsme a šli do té nádherné budovy. Dali jsme si věci do skřínky a šli do třídy. Na chodbě jsem zahlédla toho kluka. Hned mnou projel strach co se dneska stane. On se otočil a podíval se na mě, věnoval mi úšklebek. Jako by říkal. "Jen počkej" nebo něco takového. Hned jsem přidala do kroku a zatáhla Ell za ruku. Sedli jsme si do lavice a já si hned vybalila věci.

Dvě hodiny jsou za námi a je velká přestávka. Ell s Nici si šli něco koupit do automatu a já tu zůstala s Jamesem.

Ch: Jdu na záchod.

Zvedla jsem se z lavice šla na záchod. V tu chvíli mě vůbec nenapadlo že by mohlo nastat to co nastalo.

Vešla jsem na záchod a na mém zápěstí se ocitla něčí ruka. Začala jsem mít strach. V tom jsem před sebou viděla toho kdo mě chytil. Začala jsem se hrozně bát.

..: Tak co připravená na pokračování?

Mlčela jsem. Nechtěla jsem, chtěla jsem utéct, ale on mi to neumožnil. Namáčkl mě na studenou zeď záchodové kabinky. Začal mě líbat na krku a jel níž. Rozepl si kalhoty a následně i boxerky. Poručil mi ať si kleknu já ale nechtěla tak mě shodil. "Kuř mi ho dělej." poručil mi. "Na to zapomeň" on mě zatáhl za vlasy a ještě jednou na mě zařval. Strčil mi jeho ptáka do pusy a chytl mi vlasy. Určoval si tempo a já se vzpírala dělalo se mi blbě. On se udělal a já to vyplivla. On mě zvedl a strčil to do mě. Bylo to nepříjemné. přidal na tempu, protože se už blížil konec přestávky. Já začala brečet a cítila jsem se hrozně kvůli Jamesovi. Vytáhl ho ze mě a vystříkal se do záchodu. Potom se rychle oblékl a šel pryč. Než odešel tak na mě hodil varovný pohled, jako by řekl "Nikomu nic neřekneš  jasný?". Já se rychle oblékla a neodvážila jsem se jít do třídy tak jsem šla rovnou domů. Utřela jsem si slzy a vyšla.

Hate and Love- DOKONČENOWhere stories live. Discover now