15

2.8K 144 4
                                    

Ne najbolji način buđenja, sa glavom u wc školjci. Ughh, mislim da sam pokupila onu groznu prehladu ili gripu od Harry'a. Oprala sam zube i ušla u tuš kabinu. Tuš je uvijek bio dobro mjesto za razmišljanje. Dok sam se prala moje misli su odlutale u moj i Harry'ev život. Vjenčat ćemo se za dva tjedna i konačno sam sretna u životu. Da, imali smo puno uspona i padova u životu i da mi je netko rekao sa ćemo Harry i ja ponovno biti zajedno prije par mjeseci nazvala bi tu osobu ludom i vjerojatno ne bih pričala s njim/njom opet.

Nakon što sam se oprala vratila sam se u našu sobu, a Harry je još uvijek spavao, njegova gola leđa bila su izvan pokrivača. Bože, izgleda još zgodnije kada spava.

Uzela sam bočicu sa losionom za tijelo iz ladice i sjela na krevet. Istisnula sam malo u svoju ruku i utrljala ga u tijelo. Koža mi je sada bila mekana i mirisala kao trešnje. Mhmmm, zbilja želim trešnje sada. Moram pitati Harry'a da ih kupi ako se danas bude osjećao bolje.

"Kakav je to miris?" Čula sam Harry'ev glas.
Bože, tako duboko, tako jebeno. Okrenula sam se prema Harry'u koji je ležao na trbuhu i oslanjao se na laktov te se njegova glava lagano okrenula prema meni. Pokazala sam Harry'u bočicu i ustala.

"Neee, kamo ideš, tako dobro mirišiš.." Harry je zacvilio zbog čega sam se nasmijala.

Stavila sam bočicu na stolić i vratila se u krevet. Ušla sam ispod pokrivača i Harry je odmah omotao svoje ruke oko mene i stavio moje tijelo na njegovo, tako da sam praktički ležala na njemu.

"Harry." Zavrištala sam od iznenadnog pokreta. Stavio me pored sebe i zabio glavu u moj vrat. Čula sam kako je udahnuo i onda izdahnuo.

"Harry, kako se osijećaš dušo?" Pitala sam.

"Bolje, ali zbilja želim trešnje sada." Njegov hrapavi glas je progovorio.

"Pa, trebali bi ih kupiti, jer ih i ja želim." Rekla sam. "Ali moramo doručkovati prije nego što igdje odeš." Rekla sam i čula Harry'a kako uzdiše.

"Moram li?" Zacvilio je. Ponekad je zbilja pravo dijete, ali je uvijek jako sladak.

"Da." Sada se odi otuširati, a ja ću nam napraviti doručak. Rekla sam i izvukla se iz Harry'evih ruku.

Dok sam izlazila iz sobe čula sam Harry'a kako se ustaje i odlazi u kupaonicu.

....................

 "O Bože, znaš li koliko te volim?" Harry je rekao kada je ušao u kuhinju. Što?

"Harry št-"

Harry je došao do mene i pritisnuo svoje usne o moje.

"Kao da si mi pročitala misli. Zbilja sam žudio za čokoladnim palačinkama." Rekao je sa širokim osmijehom dok je omotavao ruke oko mene, približavajući nas. Ostavio je poljubac na mome vratu i polako prelazio preko moje vilice, konačno došavši do usana. Ostavljao je nježne, male poljupce na moje usne, zbog čega sam se zahihotala. Osjetila sam kako su se Harry'eve usne formirale u osmijeh.

"Dobro, što kažeš na to da pojedemo i onda odemo u dućan po te trešnje?" Pitala sam o Harry'eve usne.

"Nikada nisam čuo bolji plan." Harry je rekao i ostavio zadnji poljubac u moje usne, a zatim u čelo. Okrenula sam se i stavila palačinke na tanjure.

Harry je odnio tanjure na kuhinjski šank dok sam ja uzela dvije čaše i napunila ih. Za mene, sok od naranče, za Harry'a, sok od jabuke. Uzela sam čaše i došla do Harry'a, stavljajući ih na šank. Sjela sam te smo odmah navalili na hranu.

............

Nakon što smo pojeli vratili smo se u sobu kako bismo se spremili. Obukla sam svijetlo plave traperice i jednostavnu bijelu majicu, dugačkih rukava te bijele stopalice. Okrenula sam se prema Harry'u koji je već bio obučen u crne uske hlače i bijelu majicu preko koje je nosio kariranu košulju.

Brzo sam stavila maskaru i labello.

"Spremna?" Harry je pitao.

"Mhmm" Rekla sam i Izašla i sobe sa Harry'em odmah iza sebe.

Na ulaznim sam vratima brzo obukla svoje smeđe čizmice i zimsku jaknu s obzirom na to da je vani poprilično hladno. Siječanj je i ja sam tužna što nema snijega. Sav snijeg se otopio neposredno prije Nove godine.

"Babe stavi šal, opet ćeš se razboliti." Rekla sam posežući za vješalicom te dodajući šal Harry'u.

Harry se nagnuo kako bih mu mogla omotati šal oko vrata. Nakon što sam to napravila, uzela sam i sebi šal te rukavice.

Harry je otvorio vrata i pustio hladan zrak unutra, zbog čega smo se stresli. Harry i ja smo izašli iz kuće i nakon što smo zatvorili vrata doslovno smo otrčali do auta kako bi došli na neko toplije mjesto. Harry je otključao vrata te smo oboje sjeli unutra. Otvorio je vrata te odmah uključio grijanje.

"Trešnje, stižemo vam." Harry je rekao zbog čega sam se nasmijala te smo izašli na cestu. 

✖✖✖✖✖✖

OFFICE-2. sezona od Boss (Prijevod na hrvatski) Where stories live. Discover now