7

4.3K 174 4
                                    

Ne želim biti ovdje. Harry je skroz razjeban, a ne znam zašto. Samo sam mu nastavljala donositi svaki put kada me je pozvao. Bio je jako napet i samo je gledao u papire. Sada je bilo jedno od tih vremena. Stavila sam kavu na njegov stol te se okrenula, ali me je primio za zapešće. Okrenula sam se i pogledala ga "Da?" Pitala sam.

"Možeš li mi molim te donjeti nešto za jelo? Sve je u redu." Rekao je, izgledao je kao izgubljeno dijete. Bože, mora da je jako gladan, nije napustio svoju kancelariju od jutra, a sada je 16h. Kimnula sam. Polako je pustio moju ruku te sam ja izašla iz kancelarije. Otišla sam u kuhinju za radnike. Pogledala sam u hladnjak, hmmm,.. ništa. Nije bilo ništa ni u ormarićima. Otpuhnula sam i vratila se u svoju kancelariju. Uzela sam svoje sendviće koje nisam pojela. Nadam se da je ovo dovoljno. Vratila sam se u njegovu kancelariju i zatvorila vrata iza sebe. Pogledao me, njegove oči su srele koje. Mali osmijeh mu se pojavio na licu pa sam se i ja nasmijala. Dala sam mu sendviće i rekla: "Oprosti, nije bilo ništa u kuhinji pa sam ti donjela malo svojega." Išao je zagristi, ali se zaustavio i pogledao me. "Jesi li ti jela?" Pitao je.

"Da, ovo su oni koje više nisam mogla." Odgovorila sam, odmičući se od stola.

"Dobro."

"Je li to sve?" Pitala sam, nadajući se da ću se vratiti u svoju kancelariju što je brže moguće.

"Da.., hvala ti Malory." Nasmijala sam se i izašla iz kancelarije.
 
Vratila sam se u kancelariju i ponovno počela raditi. Odjednom mi je mobitel zazvonio. Pogledala sam tko zove i vidjela nepoznat broj. Javila sam se. "Halo?" Pitala sam.

"Samo provjeravam imam li tvoj broj." Čula sam da je Harry rekao i onda se linija prekinula. Zašto dovraga treba moj broj. Brzo sam spremila broj tako da sljedeći put kada mi bude zvao znam da je on. Brzo sam završila posao pa je došlo vrijeme za odlazak. Konačno. Ugasila sam računalo i obukla jaknu. Zatvorila sam vrata od kancelarije i zaključala ih. Uvjeravajući se da imam sve sa sobom, spustila sam se niz hodnik još uvijek gledajući u torbu. Moje tijelo se sudarilo se nećime. Osjetila sam da su me ruke zgrabile i povukle je na prsa. Podigla sam pogled i vidjela Harry'a. Kada sam podignula pogled vidjela sam da je već gledao u mene.

"Jesi dobro?" Pitao je, puštajući me.

"Da, idem doma." Odgovorila sam i prošla pored njega.

"Doviđenja G. Styles." Rekla sam i brzo otišla.

Harry's POV

Gledao sam kako se vrata zatvaraju njezino tijelo nestaje iz mog vidika. Otpuhnuo sam i otišao u kancelariju po svoje stvari. Uzeo sam svoj sako i obukao ga. Uzimajući neke dokumente i ključeve od auta izašao sam iz kancelarije i zaključao ju. Kat je bio skoro prazan kada sam išao prema dizalima.

Sjedio sam u autu i izdahnuo. Jebem ti. Zašto ona radi ovdje. Kao da sama sjećanja na nju nisu bila tortura, sada sam je morao gledati svaki dan. A ono što je najviše boljelo je to da nije moja. Onaj dan kad sam je vidio u klubu mislio sam da sam previše popio.

Svaki dan, svaki trenutak kada je vidim, ne mogu si pomoći, tako ju želim.

Nasmijao sam se kad su mi sjećanja navrla u mislima.

Flashback..

Podignuo sam je ne prekidajući poljubac i počeo hodati prema kauču na kojeg sam ju stavio. Nagnuo sam se dok sam je nastavljao ljubiti. Nabio sam se na nju  i nisam si mogao pomoći kada je tihi "jebem ti" napustio moje usne, a njezin se sladak jecaj stvorio odma iza toga. Moje usne su putovale niz njezinu vilicu do vrata, nježno ljubeći. Još jedan sladak jecaj pobjegao joj je sa usnana kada sam joj pronašao  osjetljivu točku, iza njenog lijevog uha.

"G. Styles prekinite, molim Vas" čuo sam kako je rekla, pokušavajući zaustaviti jecaje. Znao sam da joj se sviđalo.

"Začepi" odgovorio sam i nastavio sisati njezinu osjetljivu točku, zabijajući zube u njenu kožu, ostavljajući ožiljak.

"G. Styles molim Vas.. Pre-" još jedan jecaj joj je pobjegao sa usana kada sam se zabio u nju. Nisam si mogao pomoći, jednostavno je moram imati..

"Ne, neću, ti si moja" rekao sam te sam mogao osjetiti kako je zadrhtala.

Glasna zvonjava ispunila je kancelariju.

"Jebem ti.." promrmljao sam i maknuo se s nje, krećući prema stolu gdje je telefon zvonio.

"Styles" viknuo sam u slušalicu.

-"G. Styles jeste li slobodni na trenutak, upravo će-"

"Ne, zauzet sam." Rekao sam.

-"Pa zvali smo G. Frickle i-"

"Zašto ste dovraga napravili to?" Viknuo sam u slušalicu. Kutem oka mogao sam vidjeti da Malory gleda u mene.

Povukao sam si kosu.

"Dobro, biti ću tamo za deset minuta" rekao sam i prekinuo poziv.

"Imam sastanak za 5 minuta, ali ovo nije gotovo" rekao sam ljuto jer je ovaj telefonski poziv uništio sve.

End of flashback

Njene slatke usne na mojima bilo je sve o čemu sam mogao razmišljati. Nikada nisam spavao s njom, ali stvari koje sam joj htio raditi. Htio sam njeno malo tijelo mojega kako stenje i migolji se. Htio sam poljubiti svaki centimetar njene kože. Htio sam da bude moja. Hoću da bude moja. Prije no što sam se mogao zaustaviti, izašao sam iz auta i vratio se u zgradu. Otišao sam u svoju kancelariju. Otvorio sam ormarić sa dokumentima o radnicima i počeo tražiti jedan specifičan. "Ajde.... gdje si" tiho sam mrmljao sam sebi dok sam i dalje tražio fascikl, postajući nestrpljiv. Našao sam ga. Brzo sam pogledao dokumente i osjetio da mi se smiješak formira na licu.

Sjeo sam svoj auto i počeo voziti. To će biti ugodno iznenađenje...

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

OFFICE-2. sezona od Boss (Prijevod na hrvatski) Where stories live. Discover now