10

4.4K 168 4
                                    

Sunce je već zašlo dok smo Harry i ja sjedili vani. Harry me zagrijavao, ali nisam mogla zaustaviti slabu drhtavicu koja mi je prošla kroz tijelo, tjerajući Harry'a da me još više stisne uz sebe.

"Ajde idemo unutra, postaje hladnije." Harry je rekao i odvojio nas. Ustala sam se i počela hodati prema kući. Nisam hodala duže od 5 sekundi kada su se snažne ruke omotale oko mene, podigle me kao mladenku te me zavrtile, zbog čega sam se zahihotala. Čula sam kako se nasmijao pa sam se još jače zahihotala. Pogledao me i nasmijao se. Lagano je protisnuo svoje usne na moje. Odmaknuo se i počeo hodati prema kući.

Ušao je unutra i spustio me na pod nasred dnevnog boravka.

"Tako si lijepa, tako savršena." Harry me pogledao, a njegov je palac nježno mazio moj obraz. Spustio je glavu i otisnuo lagani poljubac na moje usne. U tome je stvar u njegovim poljupcima, bez obzira koliko ljut, izgubljen ili zbunjen bio, zbog njegovih poljupaca zaboraviš na sve, sve o čemu možeš  razmišljati su njegove meke, debeljuškastim usnama. Zbog njih zaboraviš na sve, na stres, posao pa čak i svijet. Omotala sam svoje ruke oko njegovog vrata dok sam ga ljubila. Vjerojatno se pitate kako sam se predala tako brzo, ali trebala sam ga. Žudjela sam za njegovim toplim, mekim usnama. Polako sam se odmaknula, otvorila oči i pogledala ga.

Moje oči su bile ispunjene sa tako puno emocija, ali tri su prevladavale. Strast, žudnja i........ ljubav? Može li biti? Moje ruke su se igrale sa malim kovrčama sa stražnje strane njegove glave. Pogledao me duboko u oči i još jednom spustio glavu, ali je ovaj put ostavljao male poljupce niz moj vrat zbog čega sam ispuštala izdahe zadovoljstva. Njegove usne su se zaustavljale na slučajnim mjestima na mome vratu. Zbog jedne posebne točke sam zastenjala. Osjetila sam kako se Harry nasmijao u moju kožu i počeo sisati to mjesto. Nisam mogla zaustaviti jecaje, njegove usne su radile čuda. Njegove ruke polako su putovale mojim tijelom te su se zaustavile na mome struku i privukle me bliže. Njegove usne vratile su se ma moje lice i još jednom naše usne su se susrele u strasan poljubac. Povlačila sam njegove mekane kovrče zbog čega je hrapav jecaj pobjegao s njegovih usana.

Harry'eve ruke spustile su se na moju stražnjicu i stisnule ju zbog čega sam uzdahnula. Spuštale su se niz moje butine i uhvatile stražnji dio njih. Lagano sam poskočila te me je Harry povukao. Omotala sam noge oko njegovog struka i izgubila se u poljupcu. Mogla sam osjetiti da se Harry već ukrutio ispod mene. Počeo je hodati prema spavaćoj sobi. Dok me nosio, gledala sam njegovo savršeno lice. Pritisnula sam svoje usne na njegov vrat i lagano ga ljubila. Prebacila sam se na njegovu vilicu te i ponovila postupak. Baš kada sam trebala poljubiti njegove usne ušao je u sobu i hodao prema krevetu. Polegnuo me na meke bijele plahte i nagnuo se iznad mene. Sjedio je između mojih nogu i skinuo maijcu. Omotala sam svoje ruke oko njegovih golih prsa i približila ga. Njegove usne završile su na mojima, ljubeći me sa više žestine. Osjetila sam njegovu ruku kako putuje mojim bokovima te se zaustavlja na struku. Lagano je stisnuo prije nego što je pomaknuo ruku ispod moje majice. Došla je do mojih grudi te je stisnuo jednu zbog čega sam izvila leđa i zasteljala od ugode. Harry je uhvatio moju majicu i skinuo mi je preko glave, ostavljajući me u gornjem dijelu badića i kratkim hlačicama. Harry je naslonio na svoje laktove i ljubio moju ključnu kost, lagano zabijajući zube u moju kožu. Harry se protrljao o mene zbog čega smo oboje glasno zastenjali. Još jedan hrapavi jecaj izašao je iz njegovih usana kada sam svojim rukama počela opipavati njegove leđne mišiće. Doslovno je poderao gornji dio mog badića i kratke hlačice, ostavljajući me u donjem dijelu badića. Njegove oči putovale su mojim tijelom, kao da je pokušavao zapamtiti svaku i najmanji dio. Njegove ruke putovale su mojim bokovima, kada su nam se usne još jednom spojile. Dok je jedna od njegovih ruku ostala na mome boku, druga je polako prelazila preko mojih butina.

"Imaš tako mekanu kožu." Šapće. Njegova ruka  prelazi mojim strukom i dolazi do grudi,  stišćući ih.

"Tako lijepa.." prošaptao je za sebe još jednom pritisnuo svoje usne na moje. Stiskao je moje grudi zbog čega sam dahtala. Harry je iskoristio tu priliku i uvalio mi jezik u usta.

Skinuo je ostatak naše odjeće, ostavljajući nas oboje gole.

"Bože Malory tako si savršena." Harry je promrmljao u moje usne. Ostavljao je još mekih poljubaca na njih.

"Bože baby ne znaš koliko sam dugo htio napraviti ovo s tobom." Razvlačio je riječi hrapavim glasom.

Posegnuo je do noćnog ormarića i otvorio ladicu. Izvukao je poznati mali zlatni paketić potrgao ga zubima. Stavio ga je na svoju dužinu i uzeo ga u ruke. Nagnuo se i ostavio poljubac na mojim usnama, gurajući jezik kroz moje usne. Moje usne su se razdvojile kada sam osetila Harry'a na svome ulazu. Do kraja je ušao unutra zbog čega sam uzdahnula, a psovke su izlazile iz njegovih ustiju. Izgledao je veliko, ali sada kada je ušao u mene, osjećaj je bio kao da je još veći, restežući me.

"Jebem ti." Psovao je, duboko dišući. Nastavio je jače se zabijati u mene. Njegovi bokovi prvo su se polako kretali, a onda je ubrzao.

"Mmmh.." jecaji su izlazili iz mojih usta dok se harry jako zabijao u mene. Omotala sam svoje ruke oko njegovih ramena i zabijala nokte u njegove bicepse. Čini mi se da Harry voli grubost jer se počeo pomicati brže. Stenjao je u moj vrat, ispreplićući naše prste dok je njegova druga ruka bila na mojem boku. Još sam malo raširila noge kako bi mogao ulaziti dublje. Uživala sam u osjećaju. Jako i duboko.

"Sranje" psovao je i jače zabio ruku u moj bok. Spustio je glavu i spojio naše usne te je njegov jezik odmah ušao u moja usta. Podigla sam bokove u zrak samo kako bi ih Harry gurnuo natrag. Harry se u istom trenutku izvukao van i vratio unutra.

"Ha-h-arry" stenjala sam, zatvarajući oči dok sam izvijala leđa.

"Jebem ti Malory bebo.." uzdisao je, vraćajući glavu na moj vrat, sisajući ga.

Pritisnuo je svoje čelo o moje dok je nastavio zabijati se u mene. Njegova ruke je pustila moju te me primio za bokove, približavajući me i zabijajući se još jače.

"Da bebo.." Harry je gunđao i zabacio glavu, čvrsto stišćući oči. Bila sam očajna u potrebi da se uhavtim za nešto, da mogu zabiti nokte u to.

"Mhhm Harry..." zastenjala sam prije nego što s opet nagnuo i poljubio me. Moje ruke su pronašle put do njegovih leđa pa sam zabila nokte u njih i polako grebala prema dolje, vjerojatno ostavljajući crvene tragove. Mogla sam osjetiti da sam blizu. Moje tijelo se počelo tresti.

"Bože, baby. Do-dovraga." Harry je režao.

"Sad, jebemu, svrši sad bebo." Harry je stenjao, čvrsto zatvarajući oči i zabijajući se još par brzih puta.

Moje tijelo je vrištalo proživljavalo šokove zadovoljostva dok sam zabijala nokte u Harry'eve bicepse, stenjajući njegovo ime.

"Baby fuck..." Harry je stenjao i završio sa jednim dubokim trzajem u meni, opuštajući svoje tijelo na mojemu. Omotala sam svoje ruke oko njegovog vrata i upetljala jednu u njegovu kosu. Oboje smo ležali izmoreni, pokušavajući doći do zraka. Bila sam umorna, još sam se uvijek tresla i vjerojatno ću biti osjetljiva sutra.

Harry se izvukao iz mene zbog čega sam se malo trgnula. Bacio je kondom u koš za smeće, koji je bio u kutu nedaleko kreveta te me omotao svojim rukama. Njegove čvrste ruke privukle su me na njegova prsa. Rukom je lagano prelazio preko mojih leđa i ostavio mi poljubac u čelo.

Polako sam osjetila kako mi se kapci spuštaju te me tama obuzela.


OFFICE-2. sezona od Boss (Prijevod na hrvatski) Where stories live. Discover now