11

3.8K 155 0
                                    

Probudila sam se osjećajući teške ruke oko sebe. Moje oči su se otvorile privikavajući se na svijetlo te sam polako podigla glavu sa Harry'evih prsa kako bih pogledala njegovo lice. Izgledao je tako opušteno, na njegovom licu nije bilo uobičajenog mrštenja. Sve se savršeno, ali ja i dalje moram piškiti. Polako sam maknula njegove ruke sa sebe tako da se ne probudi. Ustala sam se i odmah osjetila bol u svojem donjem predjelu. Osmijeh se proširio mojim licem kada sam se sjetila prošle noći.

Tiho sam hodala na prstima do kupaonice i zatvorila vrata. Oprala sam zube i ušla u tuš kabinu. Puštanje vruće vode po mojemu tijelu pružilo mi je nevjerojatan osjećaj. Opustilo je sve moje zgrčene mišiće te sam se također riješila mirisa sexa. Nakon što sam se usušila, uzela sam jednu od Harry'evih velikih majici i svoje donje rublje iz torbe koju sam spakirala te sam se obukla. Vratila sam se u sobu i pokušala se vratiti u krevet bez da probudim Harry'a. Krevet se udubio na mojoj strani zbog čega se Harry trgnuo u snu. Podigla sam deku te je Harry udzahnuo, vjerojatno zbog toga što sam pustila hladan zrak unutra. Harry se okrenuo prema meni sa poluotvorenim očima. Njegove oči putovale su mojim tijelom. Primijetio je da nosim njegovu majicu te mi je uputio pospani osmijeh. Udobno sam se smijestila u krevetu i u potpunosti se prekrila plahtom. Harry se tiho nasmijao i povukao me na sebe.

"Netko je rano ustao." Prošaptao je i poljubio me u obraz. Zabila sam glavu u njegov vrat. Nije trebalo dugo da osjetim ruku na svojoj bradi kako mi podiže glavu. Harry se nasmijao i ostavio mali poljubac na mojim usnama.

"Bože, kakav sam sretnik." Prošaptao je na mojim usnama zbog čega sam se duboko zarumenila.

"Tako si predivna." Opet me počeo ljubiti.

Disala sam zadovoljno. Mogla bih se naviknuti na ovakva jutra.

Omotala sam svoje ruke oko Harry'evog vrata i moje ruke su se automatski upetljale u njegovu kosu. Kosa mu je jako narasla, ali pristajalo mu je.

"Baby, zbilja bih se trebao otuširati." Harry je progovorio hrapavim glasom. Napućila sam usne spoznajom da će se Harry ustati i ostaviti me samu. Lagano se nasmijao i ostavio još jedan poljubac u moje čelo. Ustao se i otišao u kupaonicu. Nekoliko trenutaka kasnije čula sam kako voda teče.

Odlučila sam se ustati. Dovraga, odjeća mi je u kupaonici. Tiho sam ušla u kupaonicu i uzela svoju torbu s odjećom. Okrećući se, vrisnula sam kada sam vidjela da je Harry tamo. Kako je došao tako brzo.

"Harry, što-"

"Nemoj pričati." Rekao je i otisnuo usne od moje. Kako su brzo došle tako su i nestale.

"Vidimo se vani baby." Harry je rekao i prošao pored mene.

Što se dovraga sad dogodilo?

Izašla sam iz kupaonice i uzela badić koji sam sinoć ostavila tu da se suši.

Obukla sam ga i izašla iz kupaonice te vidjela da Harry već ide prema vodi.

Izašla sam van, prateći ga u vodu. Plivala sam prema njemu, tiho koliko sam mogla da me ne primijeti, ali prije nego što se to dogodilo, okrenuo se i vidio me. Dovraga. Nasmijao se i doplivao do mene. Stao je na noge i povukao me na sebe. Voda je dosezala do Harry'eve tetovaže leptira, a meni do ključnih kosti. Harry'eve ruke su uhvatile moje butine te me je podignuo pa sam ja omotala noge oko njegovog struka.

Nježni je pritisnuo svoje usne o moje. Njegov jezik prelazio je preko moje donje usne, pitajući za ulaz koji sam mu odobrila. Osjetila sam da njegov jezik lagano dodiruje moj te je jecaj pao sa Harry'evih usana.

"Tako si predivna Malory." Prošaptao je u moje usne te počeo hodati prema obali.

"Gdje idemo?" Pitala sam zbunjeno.

"Na doručak, ne mogu te ostaviti gladnu." Harry je rekao i spustio me kada samo došli do vrućeg pijeska. Uzela sam ručnik i obrisala se te onda otišla za Harry'em u kuhinju. Harry mi je rekao da sjednem dok on pripremi nešto za nas.

"Što radiš?" Pitala sam znatiželjno.

"Nešto što samo ja znam, a ti trebaš saznati." Okrenuo mi je leđa i počeo pripremati doručak.

Nekoliko minuta kasnije, vrući tanjur sa jajima i slaninom našao se ispred mene, a Harry se sa strane smiješkao.

Bože, izgleda ukusno.

"Jedi sada, babygirl.." poljubio me u obraz i sjeo ispred mene, prčkajući po svome tanjuru.

Zbog toga što me nazvao 'babygirl' zarumenila sam se.

Nekoliko minuta kasnije moj tanjur je bio prazan. Bit ću iskrena. Nisam jela ovako ukusnu hranu već dugo vremena. Pitam se gdje je naučio kuhati.?

"Želiš ići van?" Harry je pitao. Kimnula sam i ustala se.

Izašli smo van i sjeli na vruć pijesak. Ja sam sjedila između Harry'evih nogu i njegove su ruke bile omotale oko mojeg struka.

Volim ovo. Oh kako volim ovo, ali znam da ćemo se sutra morati vratiti stvarnom životu u kojem je posao i puno kancelarija.

I u stvarnom svijetu sunce je puno drugačije od sunca ispod kojeg si sa svojom ljubavi.

✖✖✖✖✖✖✖

OFFICE-2. sezona od Boss (Prijevod na hrvatski) Where stories live. Discover now