6

4.4K 174 9
                                    

Samo nekoliko sekundi kasnije vrata moje kancelarije su se naglo otvorila. Tamo je bio on, njegovo teško disanje i tamne oči. Glasno je zatvorio vrata i stajao tamo gledajući u mene.

Njegove oči sustav tamne. Jako tamne. Tamnije nego što sam ih ikad vidjela. Njegovo lice je crveno, bio je ljući nego ikad. Možda bih mogla pobjeći, ali koja je mogućnost, on je ispred vrata. Dok sam razmatrala kolike su mi šanse da pobjegnem, njegova tamna prilika mi je opet privukla pažnju. Sve što sam vidjela, bio je muškarac sa tamnim očima. Muškarac koji me slomio na svaki mogući način. Muškarac koji je nekad bio moja stijena. Muškarac kojemu sam nekad vjerovala. Vjerovala sam mu svime što imam. Ali više ne.

Disanje mu je postalo teže te sam se odmaknula nekoliko koraka, ali svaki puta kada sam napravila korak natrag, on je naprijed. Više nije bilo odmicanja kada su moje butine dotaknule stol. Došao je bliže i bliže, preblizu. Mogla sam osjetiti njegovo tijelo pritisnuto u moje. Nisam ga htjela pogledati, ali je njegova ruka brzo došla do moje brade i poginula mi glavu, tako da sam gledala u njega. "Nikada više jebeno ne izlazi van tako." Grubo je prošaptao. Njegov glas je bio jako dubok i hrapav. Njegov glas je uvijek dubok, ali nikada onako dubok i opasan...

Njegov glas je bio mračan, ali nije mi se svidjelo što je budio neku emociju u meni. Nešto što uopće nisam poznavala. Zadrhtala sam zbog njegovog disanja koje je postalo još teže i nekontrolirano. Nagnuo se na moj vrat, prateći svojim disanjem. Putovalo je od mog vrata do uha. Osjetila sam da su njegove usne lagano okrznule moje uho te je prošaptao: "Bojiš li se?" Mogla sam osjetiti da su se njegove usne formirale u smiješak. Ne znam. Jesam li?

"Ne" rekla sam, a glas koji je progovorio bio je malen i tih.

"Jesi li sigurna?"

"D-da."

"Dobro jer te želim..." dahnula sam.

Ne ne, molim te ne.

"Ne." Odgovorila sam.

"Ne?" Pitao je podižući obrvu.

"Čuo si što sam jebeno rekla." Rekla sam, kolutajući očima. Htjela sam se odmaknuti, ali njegova ruka koja mi je držala bradu, nije to dozvolila.

"Ne okreći očima." Prošaptao je kroz stisnute zube.

"Mogu raditi što hoću, ne posjeduješ me, ti-"

Nagnuo se na moje uho.

"Znaš da mi zbilja trošiš strpljenje, Malory." Zarežao je u moje uho, šaljući jezu te sam se naježila po cijelome tijelu.

Još se više naslonio na moje uho i tiho se nasmijao dubokim, mračnim, malim osmijehom te onda prošaptao "Ti si moja i prije ili kasnije predati ćeš mi se."

Podsmijehnula sam se pokušala ga gurnuti. Njegov topao dah putovao je do mojeg vrata i  počeo ga ljubiti i nježno sisati dok nije pronašao moju osjetljivu točku. Jecaj je pobjegao sa mojih usana te je počeo jače sisati.

"Mom,  jako mi se sviđa tvoje stenjanje, ali bi zvučalo još bolje dok bi te jebao na ovome stolu." Zarežao je u moju kožu.

Uzdahnula sam i pokušala ga odgurnuti, ali i dalje ništa .

Sisao je jače te su se moje usne razdvojile pa je još jedan jecaj pobjegao iz njih.

Stao je i polako podignuo moju glavu, gledajući me. Njegove usne grubo su se spojile sa mojima, žestoko me ljubeći.

Nisam mu uzvratila poljubac već sam ga pokušala odgurnuti. Moji dlanovi udarali su njegova prsa dok ih nije uhvatio i privukao me bliže. I dalje sam se borila protiv njegovog stiska , ali on se samo zacerekao u poljupcu.

Jedna od njegovih ruku našla se na mojoj guzici te ju stisnula zbog čega sam zadahtala. Iskoristio je priliku i ugurao mi jezik u usta.

Ne mogu podnijeti ovo...
 
Predala sam se.

Predala sam se i počela uzvraćati poljubac.

Malo smo se ljubili prije nego što smo se oboje odmaknuli kako bi došli do zraka.

"To je moja cura." Udisao je.

"Nisam. Nisam tvoja jebena cura Harry pa molim te samo me pusti na miru i kloni se iz mog života." Viknula sam, unoseći mu se u facu te mu udarajući prsa. Polako me pustio i dozvolio mi da ga gurnem prema vratima. Krenula sam ih otvoriti i gurnuti ga van, ali onda me je uhvatio i gurnuo na zid. Čvrsto sam zatvorila oči kada mi se bol prošla kroz moja leđa. Njegovo tijelo bilo je spojeno sa mojim, držeći me na mjestu. Dala sam sve od sebe kako bih povećala razmak među nama, ali bio je prejak, a da ne spominjem kako su mi dlanovi bili zarobljeni u njegovim ogromnim rukama.

"Molim te nemoj."

Harry'evi prsti su lagano mazili moj obraz. Gurnuo je moju kosu sa strane i pogledao u moje vrat. Zašto on-..

"Savršeno." Prošaptao je u moje uho. Trgnula sam se kada mi je poljubio vrat.

Napravio je jebeni ljubavni ugriz!

Malo sam se opustila kada se odmaknuo, nadajući se da će me ostaviti na miru, ali nažalost to se nije dogodilo.

Harry je još uvijek ostao blizu i pritisnuo usne na mjesto gdje mi se spajaju vrat i vilica. Polako je pustio moje ruke i nisam uopće promislila prije nego se moj dlan spojio sa njegovim obrazom. Zvuk je ispunio moju kancelariju te se njegova glava okrenula u stranu zbog udarca.

Gledala sam kako se smiješak polako širi njegovim licem. "Radi što god hoćeš, ali ti si moja, a ako mi ne vjeruješ veliki, prekrasan podsjetnik je na tvojem vratu." Rekao je sada mi potpuno gledajući u mene, sa smiješkom koji nije silazio sa njegovog lica.

Bez da je rekao išta drugo, izašao je iz moje kancelarije.

....................

Bila sam na putu kući. Vožnja je prošla brzo. Otključala sam stan te upalila svijetlo.  Zaključala sam vrata i skinula cipele. Bože, tako dobar osjećaj.  Zastanjela sam zbog osjećaja kada sam konačno skinula cipele. Stavila sam torbu na kauč i izvadila samo svoj mobitel, krećući prema svojoj sobi. Stavila sam mobitel da se puni i postavila alarm za sutra, stavljajući ga na noćni ormarić. Skinula sam se i stavila prljavu odjeću u košaru pa sam krenula u kupaonicu. Lijep, vrući tuš je sve što trebam. Tuširanje me uvijek čini da se osjećam odlično, ali ovaj puta bilo je obrnuto. Sve o čemu sam razmišljala bio je on. Način na koji me dodirivao, pričao sa mnom, ljubio me.. Nisam htjela priznati, ali njegove usne su stvarale tako dobar osjećaj u meni nakon tako puno vremena. Evo, priznala sam.

.................

Sljedeće jutro na poslu bilo je prilično napeto kako je Harry bio loše raspoložen. Stalno je vikao na ljude bez dobrog razloga. Pokušala sam ga izbjegavati koliko sam mogla, samo sam išla u njegovu kancelariju kako bih mu dala papire i napravila još jednu kavu. Dosada je dvoje ljudi izgubilo posao. Mogla sam ih samo žaliti i Harry je bio zbilja ljut danas i nitko ne zna zašto..

✖✖✖✖✖✖✖


OFFICE-2. sezona od Boss (Prijevod na hrvatski) Where stories live. Discover now