Comfortabil

179 20 9
                                    

Nu am mai postat de ceva timp la cartea asta ....plus capitolul trecut e plin de greseli! Mai mult de cat  de obicei!

~Lucy

Natsu este in pat si eu stau asezata intre picioarele lui, el imi freaca parul cu prosopul facand apa sa zboare in diferite directi. "Vezi, nu a fost asa de rau. " eu nu zic nimic . "Acum nu vorbesti cu mine? Luce sti foarte bine ca nu poti fi suparata pe mine mult timp." Imi dau ochi peste cap cu toate ca el nu poate vedea.

"Nu sunt suparata..." Oftez si Nastu se opreste din cea ce face . " totul e ciudat...cel mai bun prieten al meu este acum iubitul meu." Trag adanc aer in plamani mei  ." Lu-"

"Totul merge prea rapid....parca totul este doar imaginatia mea si in orice secunda o sa ma trezesc in lumea reala. " Ma uit la mainile mele care se joaca cu patura si o liniste mare este intre noi.

Loke a fost primul meu iubit si pot zice ca este putin ciudat cum Natsu se comporta cu mine. Cand esti copil si stai cu o famile care te uraste si dintr-o data ai o familie care te iubeste si tine la tine te face sa te simti ciudat.  Asa ma simt eu acum.

E un sentiment placut dar.....pentru un anumit motiv imi e frica.

Mainile calde ale lui Natsu ma imbratiseaza  de mijloc. "Nu te gandi la asta. " Ma stranje mai mult de mijloc, capul lui se aseaza pe umarul meu. Respiratia lui calda care imi canta la urechea mea ma face sa ma simt protejata.

"Cum crezi ca eu ma simt? " Imi intorc capul spre el usor, ochi mei curiosi asteptand un raspuns.  "Nu stiu.....fercit?" A sunat mai mult ca o intrebare dar chiar nu stiu. Nu m-am gandint pana acum cum se simte.

"Imi e frica ca o sa te pierd...." Mainile lui ma strang mai tare de mijloc. Imi pun mana pe bratul lui incercand sa il consolez. "Dupa tot ce sa intamplat cine ar fi crezut ca o sa fiu cu tine acum. Totul e prea frumos ca sa fie adevarat....totusi asta e realitatea."  Ochi lui verzi fara emotie se uita la mine .  Eu fac acelasi lucru. Ma uit la el vazand reflectia mea in ochi lui .

Ma simt pierduta in ochi lui. Acum realizez. In tot acest timp am incercat sa ma indepartez de el dar nu am putut. Inima mea vrea sa stea cu el pe cand creierul meu imi zice ca e gresit. Totusi.....sentimentele pentru el sunt mai puternice si nu am bagat in seama foarte mult ce imi zice creierul.

Chiar cand se uita serios inca pot vedea acea stralucire in ochi lui.  Sunt total diferiti de al lui Loke. Ochi lui erau reci plini de ura. Mereu cand ma privea ma facea sa tremur de frica. Dar cand ma uit la Natsu totul e diferit. Totul prinde culoare cand sunt cu el.

Atingerile lui sunt delicate si nu  brutale ca ale lui Loke. Cum nu am observat pana acum ?  Niciodata nu m-am gandit ce ma facut sa il iubesc pe Natsu.....

Sunt milioane de lucruri care ma face sa il iubesc. " Luce...." Ma trezesc la realitate de catre voce lui . "Da?" 

"Te iubesc." Acele cuvinte ma fac sa zambesc . Ma intorc cu fata spre el si il imbratisez , el find cu capul pe celalalt umar al meu.  O mana este pe spatele lui si cealalta in parul lui salmon. "Si eu te iubesc ." Imi inchid ochi bucurandu-ma de momentul asta si Natsu ma strange cu mainile lui de parca este ultima data cand o sa il imbratisez.

Ador senzatia care o am acum. Picioarele mele erau in jurul abdomenului lui Natsu si eu ii masez scalpul in timp ce el geama de placere presupun. Gematul lui facea corpul lui sa vibreze si asta ma face sa ma simt comfortabila

am stat ceva timp asa pana cand el a rupt linistea."Ce zic daca o sa dormim acum?" Il aud pe Natsu vorbind facand ochi mei sa se deschida usor.

"Da..." Zic eu si incep sa casc. Este clar ca imi e somn si este vina lui Natsu! De trebuie sa fie asa de comfortabil? Ma indepartez de imbratisare si ma ridic din pat incepand sa casc iar.  "Cineva ii e somn" Natsu chicoteste si indeparteaza patura facand loc ca eu sa intru.

"Nu e vina mea ca esti comfortabil." Zic eu ochi mei obositi urmarind miscarile lui. Ma asez in pat fara sa ma gandesc de doua ori. Ochi mei se inchid imediat ca si cum nu am mai dormit de zile intregi.

Simt cu cineva se aseaza langa mine si trage patura mai aproape de noi. Bratul lui il pune peste corpul meu si ma trage mai aproape de el facandu-ma sa gem din cauza ca imi strica somnul. "Nopate buna ingeras...." Natsu ma saruta pe frunte si eu imi pun capul pe pieptul lui .Caldura lui ma face sa adorm mai repede. "Noapte..." Nu apuc sa termin propozitia pentru ca am adormit.

Cand am fost iubita lui Loke cu cred ca am dormit vreodata cu el pentru ca  mereu pleca dupa si eu dormeam singura .

Natsu inca nu a zis ce sa intamplat cu Loke dar nu ma gandesc mult la asta.

Niciodata nu am mai dormit asa de comfortabil ....o sa il rog de acum pe Natsu sa doarma cu mine.

Pov autor

Cei doi dorm fara griji fara sa se gandeasca ce o sa se intample in continoare. Voi nu ati uitat de Gang-ul lui Loke nu? Plus, Lucy inca  nu stie ce sa intamplat cu Loke . Iar politia?  Ar trebui sa se bucure de momentele astea cat mai pot....pentru ca nu o sa mai aiba asa de multe un timp.

Gata si capitolul asta! Va asteptati sa vedeti ce o sa se intample cand ei au facut baie? Ei bine o sa vedeti in capitolul urmator !  Incerc sa ajut o prietena sa ii fac un intro si azi sunt lenesa asa ca trebuie sa mai astepte. Plus trebuie sa pun macar un capitol pe zi . Ar trebui  sa imi fac un orar cand sa pun carti dar daca fac unul nu o sa il folosesc -.- pentru ca na.....eu pun cand vreau sau daca ma simt in stare.

~Bye Bye

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now