Mereu o sa fi in inimile noastre Sting!

324 24 58
                                    




~Natsu

O sa omor ticalosul ala! Din cauza lui Lucy sta acum pe un pat de spital!! Agh!! Trebuie sa ma calmez....oftez.

Ii frecam mana lui Lucy acum si ma uitam la fata ei . Ai trecut prin atatea si eu nu am fost acolo pentru tine....

Ma urasc asa de mult! "Luce.....promit ca nu o sa ma suferi de acum. O sa omor nenorocitul ala daca trebuie!" Ma ridic de pe scaun si ii sarut fruntea . "Totul o sa fie bine acum..."

O femeie intra in camera si ma vede pe mine impreuna cu o Lucy adormita. "Scuze domnule nu am stiut ca sunteti aici . " Ii arat un mic zambet si ma indepartez de Lucy. "Nu e problema. Ai venit sa ai grija de Luce?"

Femeia da afirmativ din cap. "Trebuie sa verific situatia ei fizica. " "Inteles , atunci o sa te las cu Luce....ai grija de ea te rog." Femeia imi zambeste si da din cap in semn de 'Da' . Eu deschid usa si o inchid in urma mea.

Luce o sa ma razbun! O sa ii arat ce periculos pot fi. Privirea mea era intunecata si ies din spital . odata ce am iesit din spital vad luna pe cer impreuna cu celelalte stele. Deja e noapte ha...

Pov autor

"Pot sa te intreb ceva?" Intreaba Rogue cu privirea lui infricosatoare. "Poti sa intrebi dar nu garantez ca o sa raspund!" Loke vine spre Rogue cu viteza si ii da un pumn in fata. Rogue se da cativa pasi inapoi si isi sterge sangele de la gura.

Un ranjet ii apare pe fata lui si fuge spre Loke. "Vad ca nu te joci!" Rogue il loveste cu pumnul lui in burta si  cea ce il surprinde pe Loke...nu a avut timp sa se fereasca.

"De ce?..." Loke il priveste pe Rogue in scarba si plina ura. "E adevarat ca Sting a murit din cauza ta!?" Rogue se uita la Loke foarte serios si ochi lui rosi plini cu ura te faceau sa tremuri de frica. Dar nu pe Loke. "Sting e un ratat si o sa fie mereu! Daca nu se baga intre mine si Lucy ....!" Loke isi strange pumnul cu multa putere din cauza amintirilor si asta il face sa vina spre Rogue si sa il lovesca dar Rogue il prinde cu mana lui si il loveste cu piciorul lui in abdomen cu multa putere dupa care il arunca in peretele scoli.

"NU VORBI ASA DESPRE STING!" Rogue vroia sa il omoare chiar acum vroia sa il faca sa sufere! Loke nu era intr-o situatie buna dar el doar radea. Nu conta
ca sange din gura lui cade si multe alte rani erau pe corpul lui.

Rogue era plin de nervi. Cum poate rade in situatia asta? se intreaba el. Si Roge avea multe rani dar nu conta. Tot ce vrea acum e sa omoare gunoiul asta care ia omorat cel mai bun prieten. "Sting sa bagat intre tine si Lucy pentru tine la ea. " Zambetul lui Loke dispare si se ridica. "Era ca o sora pentru el! Vroia sa o protejeze! " Lacrimi ii curg din ochi lui Rogue, lacrimi care il enervau asa de tare.

Il loveste pe Loke de multe ori dar roata se schimba ca Loke ajunge sa cada deasupra lui Rogue si sa il loveasca de mai multe ori. "Gata cu joaca!" Loke atunci scoate o arma iar Rogue ramane surprins.

Avea de gand sa il omoare. Realizeaza macar ce inseamna asta?

Roscatul pune pistolul in capul lui. Rogue ramane nemiscat dar nu avea de gand sa arate o slabiciune lui Loke. Il privea cu ura cea ce il face pe Loke sa ranjeasca. "Alte cuvinte mai ai?"

"Da..." Rogue observa ceva in spatele lui si asta il face sa ranjeasca. Rogue isi intoarce privirea spre roscat . "Sper sa mergi in IAD!" Loke era mai nervos ca niciodata "Tu Gunoiule!" Loke este pregatit sa apese pe tragaci dar acea persoana din spatele lui ii trage arma din mana cea ce il face pe Loke socat.

Loke isi intoarce privirea doar ca sa vada niste ochi caprui spre auriu. "Tu esti-" Acea persoana il inpusca direct ochi ei erau dezgustati de persoana care a omorata acum. Ochi ei nu aratau emotie cand a apasat pe tragaci. "Bucurate de iad Loke...." Zice ea fara emotie.

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now