Pentru ca.....

266 26 69
                                    

~Lucy

"S-Sangerez? Ce zici acolo Natsu?"  Imi acopar abdomenul cu mana mea si vreau sa fug dar ma prinde de mana. " Nu imi spune ca ai fost batuta de fetele lui Cana?" Tac. Nu zic nimic .

Nu pot ascunde ceva ce deja stie. "O sa omor fetele alea!"  Atunci Natsu imi da drumul la mana si vrea sa plece .

"NATSU!" Strig la el cu toata puterea mea. "Da?" Isi intoarce privirea la mine. Totul incepe sa devina negru."Ajuta-ma....." zic cu ultima mea putere si cad pe jos.....

~Natsu

O vad pe Lucy cum cade pe jos. Fug rapid spre ea si o ridic stil mireasa. Fetele alea o sa plateasca!  Dar acum trebuie sa am grija de Lucy. Am inceput sa fug ca un nebun pana la infirmerie.

.........................................

"MIRA!" Strig ca un nebun dupa ea. "Natsu de ce tipi asa..." Atunci observa ca sunt cu Lucy in brate. "O doamne! Natsu este un pat aici!" Merg spre pat si o pun usor  fara sa fac alte rani.

"Ce a patit?"  zice Mira in timp ce cauta niste lucruri.... "A fost batuta..." Zic eu in timp ce imi frec ceafa capului. "Cine a facut asta?" striga la mine .

"Au  fost fetele lui Cana.......FIRAR! DE CE NU AM STAT CU EA!? TREBUIA SA STIU CA O SA SE INTAMPLE ASTA!"  Mira isi pune mana pe umarul meu. "Natsu ai facut ce ai putut. Acum calmeazate sunt sigura ca Lucy nu vrea sa te vada asa" 

Se indeparteaza de mine si merge spre Lucy. Daca eram acolo.....

~Lucy

Sunt trezita din cauza vocilor

"Cand o sa se trezesca? "

"Nu stiu dar o sa fie foarte curand"

"O sa omor fetele alea!"

"Natsu ......Lucy nu vrea asta .Fa asta pentru ea."

"Bine..."

Imi deschi ochi usor numai ca sa fiu atacata de lumina din camera. "Ahh....ce e cu galagia asta?" Incerc sa ma ridic dar simt o durere care ma face sa cad .....Ce e asta?

"Lucy sunt fericita ca esti treaza." Imi deschid ochi sa vad o femeie cu parul alb si lung care are ochi albastri. Era Mira. "Mira? De ce sunt aici?" Mira imi arata un mic zambet.

"Ai lesinat....dar ai avut noroc ca Natsu a fost acolo. " Imi amintesc acum.....am fost batuta de catre Cana. Atunci il vad pe Natsu in dreapta mea. "Cum te simti?" Ma intreaba el cu o voce ingrijorata

"Sunt bine......dar nu pot sa ma ridic." Imi arata un zambet mic si imi freaca mana mea cu al lui. "Ma bucur...." Il arat un mic zambet si eu. "Click!" Auzim un zgomot si ne intoarcem cu capul spre mira care avea o camera.

"Mira!" Strigam amandoi si Mira chicoteste. "Trebuia sa fac poza asta! O sa o pun intr-o rama. O sa plec acum porumbeilor~ Bye!"  Mira inchide usa .

"Tipic Mira..." zic pentru mine. "Da...." Atunci ne uitam unul la altul si incepem sa radem ca niste nebuni.

"Nu am mai ras asa de mult!" Zic printre rasetele mele "Da! ..."  cand ne oprim din ras o liniste mare vine. "Daca vrei o sa bat fetele alea..." Chicotesc. "Nu e nevoie. Mersi pentru ca mai ajutat"

Imi arata unul din zambetele lui faimoase " Logic ca te ajut! Doar esti prietena mea!"

.

.

.

.

.

.

.

.

Liniste.....

"Prieteni? Cum poti sa mai zici asta dupa tot ce am facut?"Imi las capul in jos si ma uitam la patura alba.  Ramane tacut pentru o perioada. "Pentru ca tu esti Lucy! " Imi ridic capul . "Cum pot ramane suparat pe tine? Nu iti face griji despre mine sunt foarte bine."

Nu nu esti...

"Nu esti! " Ochi lui devin mari. " Daca erai bine nu ajungeam in situatia asta! Stiu ca am ranit sentimentele tale fata de mine!" Natsu ramane tacut .

"Luce....." 

"NU TREBUIE SA O ASCUNZI ! STIU CE AM FACUT! SI REGRET FOARTE MULT CE AM FACUT ! DAR NU POT SA FIU CU TINE! pentru.....ca" strang cu toata puterea mea patura si imi inchid ochi

"Luce...."

"TE IUBESC! TE IUBESC ASA DE MULT DAR NU POT! NU POT SA TE PUN IN PERICOL ASA CA.....te rog....cauta alta persoana!" Ramn cu ochi stransi ceva timp dar cand ii deschid ma astept sa vad un Natsu nervos. Nu pot sa cred ca am zis asa ceva....

"Lucy......tu ma iubesti?" Ma uitam la el. Ochi lui erau mari . Nici macar o miscare nu facea. Parca a devenit o statuie.  "Scuze.....nu trebuia sa zic asta...."

Imi las capul in jos . De ce am zis acele lucruri?  Poate ma uraste acum.....poate nu vrea sa mai vorbeasca cu mine toata viata lui....dar inteleg.

"Luce....uitate la mine" Nu o fac. Nu pot sa ma uit la el. Nu dupa ce am zis acele lucruri. "Luce uitate la mine!" Imi strang ochi si mainile imi tremurau.

Dar......

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

Natsu isi pune mainile pe fata mea cea ce ma face sa ma uit la el.  El tot se apropia de mine. Ohhh.....nu! O sa ma sarute! Se apropie si mai mult. Nu trebuie sa il sarut! Dar inima mea vrea. Vreau sa il sarut.  "Luce..." Se apropie si mai mult facand buzele noastre sa se atinga. Buzele lui calde. Ma saruta asa de pasional.

Nu mai rezist....

Il sarut si eu. Ramane surprins dar continua. Imi pun mainile in jurul gatului lui si il sarut cu multa pasiune. Vreau sa stie ca il iubesc....

Vreau sa stau asa toata viata mea. Vreau ca timpul sa se opreasca.  E ciudat daca zic ca ma indragostesc de el si mai mult? E normal? Poate ca nu... dar asa ma simt....

Ne oprim ca sa putem resipra. "Te iubesc Luce.." Imi arata zambetul lui superb. "Te iubesc si eu! Nu ai ideie cat de mult te iubesc!" Atunci il sarut flamand. Buzele lui ma faceau nebuna. Vreau sa il sarut mai mult. Vreau sa fie mereu langa mine.

Futurii din stomacul meu nu vor sa plece. Nevoia pentru el creste si mai mult. Vreau sa fie al meu. Nu am mai simtit aceste sentimente pana acum. Asta e sentimentul cand esti nebuna dupa o persoana? Cand vrei sa stea langa tine zi si noapte?

Cat de mult incerc sa nu il iubesc ....dorinta pentru el creste si mai mult. Mereu am dorit sa imi gasesc printul dar cu timpul am realitat ca nu exista...ca sunt doar basme.

Dar ........Natsu e printul meu. Cel care mi-a furat inima.

In acel moment am uitat de Loke. Am uitat ca suntem intr-o infirmerie. Am uitat tot. Eram doar eu si el acum.....asta e tot ce conta.....

Te voi iubi mereu Natsu Dragneel....

Gata si capitolul asta! Nu ma omorati bine!? Nu stiu cum e un sarut asa ca nu sunt foarte buna cand e vorba de explicat!  Nu sunt o experta! E normal daca vreau sa plang acum? Nu cred ca e dar eu nu sunt normala. Ar trebui sa citesc carti cum se simte un sarut ceva de genul . Daca exista asa ceva 😂. Acum trebuie sa imi fac tema la matematica am plecat! 😂😘

~Bye Bye !

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli !



Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now