Esti a mea!

263 24 47
                                    


~Lucy

Inca ma saruta si mainile lui mergeu pe corpul meu. Dar sa ferit de abdomen pentru ca nu vroia sa ma loveasca. Atingerile lui ma faceau sa tremur de placere.  "L-Luce..!" Imi striga numele in sarut.

Ma saruta mai apasat parca vroia sa ma mance. Chicotesc in sarutul nostru. Atunci se indeparteaza de mine facand un zgomot mic.  "Ce e asa de amuzant?" Imi zice cu o privire bosumflata.

"Cum ma saruti. Parca vrei sa ma manci." Chicotesc incaodata. Fata lui bosumflata dispare si este inlocuita cu un ranjet. "Nu e vina mea ca esti asa de draguta! " Ma saruta fara sa apuc sa zic ceva.

Cum am trait fara saruturile lui pana acum? As fi vrut sa imi dau seama acum mult timp ca te iubesc.

Daca este totul un vis? Nu ....asta e realitate. Il strang si mai tare cu mainile mele care erau in jurul gatului lui facandul sa fie si mai aproape de mine. Dar atunci opreste sarutul si chicoteste. "Si tu zici ca vreau sa te manc. Sti ma intreb cum pot trai fara buzele tale..." Atunci ma saruta iar.

Cred ca fata mea era toata rosie pentru ca o simt foarte fierbinte. Nu ma mai simt trista. Durere? Nu exista. Simt fericire. Nu ma mai simtit asa de mult.....nu am crezut ca doar el poate sa imi repare inima. Am crezut ca e imposibil dar baiatul asta e plin de surprize.

Daca Loke ar vedea asta cred....

Loke....

Nu pot sa fac asta!

Il inping cu mainile mele si el ramane surprins . "Ce ai patit Luce?"

Daca o sa fiu cu el ce o sa se intample?

"Luce? "

O sa fie si el torturat? O sa plang iar? O sa fiu distrusa....

"Luce esti bine?"

D-Daca il pierd chiar nu pot sa mai traiesc......

"Luce te rog raspundemi!"

Dar prefer sa fiu cu Loke si sa fiu rupta toata viata mea?  Sau.....Sa fiu cu Natsu si totul sa dispara ? Dar daca sunt cu el e o probabilitate sa moara....CE AR TREBUI SA FAC?

"Luce zi ceva!"


"Natsu uita ce am zis..." Ma chinui sa ma ridic in picioare si incep sa ma incalt cu adidasi mei. 

"Luce cum pot uita sa ceva?"

"AM ZIS SA UITI! E PENTRU BINELE TAU!"

"CUM SA FIE PENTRU BINELE MEU?! NU TE INTELEG LUCY!! ACUM CATEVA MINUTE ZICI CA MA IUBESTI SI ACUM ZICI SA UIT TOT!? ESTI BIPOLARA SAU CE!?"

"Natsu nu o face mai greu de cat este..." ma ridic si mai uit la el cu o privire trista.

"Crezi ca nu imi  greu!? Lucy nu ai ideie de cat timp de iubesc si cat de mult am sperat ca ma iubesti! Dar tu ai ochi pentru Loke care tot ce stie sa faca e sa te bata! Lucy asa nu e viata e tortura!"

"Natsu fac asta pentru ca te iubesc! " atunci ma trage spre el. "Lucy daca iubesti pe cineva nu ii dai drumul!"

"Cred ca nu sti sa citesti! Daca iubesti pe cineva ii dai drumul pentru binele lui!"

"Dar nu vreau sa imi dai drumul! " Ma strange intr-o imbratisare. "Vreau sa fi a mea! Te iubesc pentru a 1000 oara! Stiu ca iti e frica de Loke." Raman tacuta.

Cred ca a observat si el asta. "Stiu ca ascunzi ceva ....dar Luce o sa te protejez chiar daca ma costa viata!" atunci lacrimi ies din ochi mei. "DAR DADA MORI NU  POT SA MAI TRAIESC IN LUMEA ASTA ! TRAIESC PENTRU TINE! DACA NU ERAI TU ERAM MOARTA DE MULT!! AS FI PUTUT SCAPA DE IADUL ASTA!" Atunci se uita la mine cu ochi lui verzi.  "Luce......te rog ....vreau sa te ajut." O groaza de lacrimi incep sa imi cade pe obraji. "D-Dar daca tu mori eu nu pot sa mai traiesc.!" Imi sterge lacrimile cu mainile lui. "Luce nu o sa mor! Asta e o promisiune!"

"N-Natsu..."

Nici nu stiu ce sa fac....sa risc totul?

El se apropie de mine si ma saruta . Buzele lui calde fac contact cu ale mele dar pentru scurt timp. " Luce te iubesc nu uita. " Cateva lacrimi mai cad din ochi mei si eu iau mana  lui si o pun  pe obrazul lui .

"Te iubesc si eu Natsu....sunt a ta! Doar a ta!"  Un zambet larg imi apare pe fata si el ma saruta iar cu multa pasiune.

Am incredere un el. O sa lupt pentru noi.

Isi indeparteaza buzele de ale mele."Si o sa dormi la mine acasa." "Stai ce!?"

"Am sa te protejez! Esti a mea si doar a mea nu o sa il las pe Loke sa te mai atinga vreodata! " Ochi lui aratau determinare cea ce ma face sa zambesc.

Cred...

"Cu mare placere o sa locuiesc cu tine." Imi zambeste si ma saruta iar. Chiar ii place sa ma sarute. chicotesc

ca povestea asta nu o sa are un final trist.

"Sa mergem acum....." ii zambesc si el ma ia de mana . Mergeam pe holurile scoli in timp ce ne tineam de mana iar lumea se uita la noi socati. Imi rezem capul pe el si il strang se mana iar el imi arata zambetul lui care il ador asa de mult. Trecem pe langa Cana care imi arata priviri dar nu le bag in seama.

"Natsu?"

"Hm?

"Cand a fost ziua cand ai realizat ca ma iubesti?"rade si imi ciufuleste parul .

"Era o zi superba de iarna iar parul tau stralucea ca aurul cum e in fiecare zi..." Chicotesc si il las sa continue. "In acea zi am fost prima data cand am descoperit copacul.... si in acea zi am realizat ca te iubesc. De asta ador copacul de cires asa de mult. Imi aminteste de ce te iubesc asa de mult" Fata mea o simteam rosie si Natsu chicoteste.

"Natsu?"

"Da?"

"Sa nu pleci din viata mea niciodata." Atunci se opreste si ma saruta. Raman socata. NUUUUU! Toata lumea vede acum!

"Nu o sa o fac. Si nu mai te gandi la asa ceva baka!" si imi da un bobarnac in cap. Mereg inainte  "Au! Idiotule..." fug dupa el . "Si daca mai zici idiot o sa te sarut incaodata."  Raman bonsuflata iar el chicoteste in timp ce imi freaca parul iar. Nu credeam ca pot sa ma simt asa  vreodata.  Inima mea bate rapid fata mea o simt rosie iar el rade ca un idiot. 

Ma simt ciudat dar intr-un sens bun.

"Lucy asteapta la poarta trebuie sa revolv ceva.." Pleaca de langa mine si eu fac cum zice el.

Il astept la poarta de ceva timp si incep sa imi fac griji. "Lucy ai terminat orele mai devreme? " Imi intorc capul si il vad pe cineva care chiar nu vroiam sa il vad.

"Loke...."

Pot sa o fac! Trebuie sa ma despart de el fara sa il fac nervos. Inchit in sec si imi inchid ochi cateva secunde simtind vantul rece care batea. "Sa mergem in masina ce mai astepti?"  Ochi mei se deschid usor si un zambet mare si larg imi apare pe fata. Totul o sa fie bine . Atata timp cat ma gandesc la Natsu...

"Loke nu o sa vin...." Atunci fata lui devine serioasa "Ce vrei sa zici prin asta?"

"Loke ..."

Gata si capitolul asta! Stiu capitolul asta a fost oribil.....Chiar nu m-am simtit bine azi -.- Cand scriu carti trebuie sa am un anumit mod dar eh.....cineva  ma omora daca nu puneam capitolul asta azi :P  Vesti bune! O carte noua o sa apara in curand ! Nu am putut sa ma abtin! Am auzit o piesa super si am avut o noua ideie pentru o noua carte! O sa fie o carte de actiune! Heheh! Dra o sa fie Nalu si alte otp-uri !Dar mai mult Nalu pentru ca ador Nalu XD . Maine e alta zi de scoala si eu vreau de  cat da dorm~ viata e asa de cruda~ Gata nu mai cant! HAHAHAH! Sunt rea am pus suspans! Ador sa fiu asa! Dar chiar imi pare rau de capitolul oribil dar am avut mare lene azi....

~Bye Bye!

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli!


Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now