Dorinta creste ❤️‍

251 20 10
                                    




Pov Autor

Lucy a stat in spital o saptamana pentru ca doctori na....

Acum blonda merge spre casa impreuna cu Natsu. Era liniste intre ei......totul era ciudat, dar cineva decide sa rupa galagia. "Buna ziua ! Sunteti un cuplu nu?" Cei doi se uita la un barbat de vreo 40-50 de ani care avea niste bilete in mana lui.

"Ammmm..." Cei doi vor sa zica ceva dar domnul ii intrupe. "Stiam eu! Ati castigat o excursie la un hotel de 5 stele pentru o saptamana si totul este pe gratis! " Ceilalti aveau ochi mari si se uit unul la altu dupa la barbat. " Deobicei hotelurile nu fac asta, care e ocazia?" Intreba Lucy si barbatul chicoteste.

" Este sfantul valentin si am cateva bilete pentru diferite cupluri ." Atunci barbatul da bilete lui Natsu si pleaca in timp ce radea. "Distractiva !" Cei doi se uita unul la altu pentru ceva timp dar dupa 1 minut amandoi se imbratiseaza. "Asta e super! Nu pot sa cred ca am castigat asa ceva! " Striga Lucy plina de fericire si Natsu chicoteste.

"Heheh! Macar pot sa pentrec mai mult timp cu blonda mea." Obraji lui Lucy devin de culoarea florilor de cires ce ce ii face pe Natsu mandru. Doar el o poate face asa . "Si cand este chestia asta?" Natsu se uita la foaie impreuna cu Lucy. "Maine...." Zic cei doi simultan. "Dar trebuia sa stam cu Rogue si Yukino maine! " zice Lucy suparata.

"Stiu cat de mult vroiai sa stam iar impreuna cu toti. Daca vrei nu mergem..." Zice Natsu capul lui uitanduse la asfalt. Blonda isi pune mainile ei pe obraji lui Natsu. "Natsu o sa mergem! Stiu ca vrei sa mergem , sa fiu eu sicera....vreau si eu." Blonda isi intoarce privirea de la el si se uita in alta parte rusinata de situatie. Natsu se uita la ea cu un zambet pe fata in timp ce blonda nu facea contact cu ochi lui verzi.

"Atunci..." Natsu o ridica de picioare si blonda ramane surprinsa cand vede ca este in bratele lui Natsu. Cel cu parul ca florile de cires merge cu ea stil mireasa in timp ce Lucy il lovea cu pumni ei in pieptul lui. "Natsu ce naiba ai!? Pune-ma jos!!" Incearca sa scape dar fara sanse Natsu nu vroia sa ii dea drumul.

"Nu fi asa Luce.... Strici toata distractia!" Zice Natsu cu voce de copil trist. "Nu e distractiv pentru mine!!" Natsu isi da ochi peste capu dupa care se apleaca facand contact cu buzele ei. Buzele ei moi si dulci.

Lucy se indeparteaza rapid de el inca suparata. "Sa sti ca un sarut nu o sa ma faca sa tac!" Zice ea in timp ce mainile ei sunt incrucisate si rozaliulchicoteste. "Nu pot sa sarut iubita mea cand vreau?" Zice cu o voce inocenta. "Nu , nu poti fara permisunea mea!" Striga ea si Natsu deschide usa inca cu Lucy in brate.

"Ohhh....esti sigura?" Vocea lui Natsu devine una infricosatoare si parul lui ii acopera ochi cea ce il facea sa arate infricosator. "Nu face privirea aia sti ca am dreptate!" Atunci Natsu intra in casa si inchide usa cu piciorul lui dupa care merge pana la Lucy in camera.

"Natsu !!! Pune-ma jos odata!" Striga Lucy lovindul pe Natsu in piept. Dar.....Natsu nu zice nimic. O aseaza joc si o inpinge intr-un perete fata lui find intunecata . Lucy avea ochi mari si inima ei bate foarte tare. Privirea lui o face agitata...vrea sa scape de privirea aia.

"Luce...." Numele ei au factu-o pe Lucy sa ii se faca pielea de gaina. Tonul serios cand a zis numele ei o facea speriata. Natsu se apropie de ea si o saruta apasat . Lucy isi inchide ochi strans si Natsu ii pune mainile pe perete , mainile lor erau incrucisate si Lucy era roz in obraji.

ii este mereu greu sa tina pasul cu Natsu cand este vorba despre saruturi. Supa un minut si ceva rup sarutul, respiratia lor este grea si se uita unul la celalalt in ochi. Natsu ii arata un zambet gingasi "Vezi , te pot saruta can vreau." Lucy zambeste, pozitia lor este aceasi.

"Ai castigat de data asta." Blonda chicoteste si isi musca buza de jos in timp ce se uita la el. "Luceee.....nu iti musca buza de cate ori trebuie sa zic! " Blonda rade la vocea lui de copil . "Scuze, scuze..." Zice ea in timp ce radea. In schimb Natsu ranjeste si o saruta pentru cateva secunde . "Meriti o pedeapsa domnisoara!"

Natsu o ridica si Lucy isi pune picioare in jurul abdomenului lui , mainile ei erau in jurul gatului lui si amandoi se uitau unul la altu in ochi . Natsu pleaca din camera lui Lucy cea ce o facea curioasa pe Lucy. Ce are de gand?

"Natsu unde mergem?" Zice Lucy in timp ce se uita la Natsu care avea un ranjet pe fata. "La baie. " Ochi lui Lucy devin mari . "Natsu...spune ca nu o sa faci ceva prostesc. " Natsu chicoteste si intra in baie impreuna cu Lucy. "Eu? Ceva prostesc? Te rog Luce de cand faca sa ceva?"

Blonda isi da ochi peste cap si este asezata pe capacul de la veceu cea ce o face confuza "Luce dezbracate azi o sa facem baie impreuna." Ochi ei ciocolati se uita in ochi verzi ai lui Natsu sperand ca glumeste. "Nu o sa fac asa ceva !!! " Blonda striga la el si se ridica iar Natsu o strange in bratele lui musculoase .

"Asta e pedeapsa ta pentru ca ai fost o fata rea...Daca nu iti place poti sa iti arat alta mai distractiva~" Zice Natsu la urechea lui Lucy si o linge pe gat cea ce o face pe Lucy rosie la fata . "N-Natsu!!!" Cel cu parul salmon rade si blonda isi pune capul pe pieptul lui ascuzandu-se de privirea lui.

"Nu zi chesti de genu asa de usor!!" Natsu rade si o freaca de cap iar Lucy isi ridica capul sus vazand ca el se uita la ea isi ascunde capul imediat. Inima ei batea asa de tare si pentru ca este in bratele lui Natsu , el poate simti cu ii bate inima.

Natsu o indeparteaza pe Lucy de corpul lui cu toate ca Lucy incerca sa isi ascunda fata Natsu isi pune mana pe barbia ei ridicand-o sus doar ca sa vada fata ei rosie . "Nu te ascunde de mine, vreau sa iti vad fata aiai draguta mereu!" Blonda devine si mai rosie. Mai avea putin si exploda iar Natsu doar rade dupa care o saruta pasionat si Lucy saruta feriicta sa simta buzele lui .

Cand au rupt sarutul amandoi se uita unul la altu. Inimile lor batea rapid iar Blonda zambeste la el , acelasi lucru in face si Natsu. "Te iubesc Natsu!" Natsu zambeste si isi freaca nasul de al ei.

"Stiu ca ma iubesti dar eu mereu o sa te iubesc mai mult printesa." Blonda rade dupa isi pune mainile in jurul gatului lui. "Mai vedem noi." Lucy ii arat un ranjet plin de confidenta si Natsu chicoteste.

Niciodata nu sau mai simtit asa de fericiti vreodata. Cu cat stau mai mult impreuna din ce in ce mai mult se iubesc.

Gata si capitolul asta! Am facut cat de repede am putut capitolul asta pentru ca trebuie sa fac o baie 😂 Am plecat acum!

~Bye Bye !

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli!

Te pot trata mai bine...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum