Stai departe de el!

260 26 7
                                    

~Lucy

"Natsu....."

El se uita la mine cu o privire rece. "Lucy...." Tresar cand imi zice numele. Ochi lui parca nu aveau emotie. Nu avea acea stralucire pe care o ador asa de mult.... e suparat pe mine?

Il inteleg......adica as face acelasi lucru. Nu pot sa il iubesc. Nu vreau sa il pierd . Nu o sa permit! Mai bine prefer sa il vad trist de cat sa il vad cum e torturat.......

Amintiri

"Trezestete puiut!" Aud o voce cea ce ma face sa  imi deschid ochi. Clipesc de mai multe ori incercand sa imi revin. Vreau sa imi misc corpul dar eram....legata? Ce naib- "Ma bucur ca esti treaza scumpo." Ochi mei il tintesc pe Loke. "Loke? De ce sunt legata? " Atunci observ un corp legat. Era....."STING!" Ce se petrece?

"Cum as putea tortura pe cineva daca  nu erai legata? " Ochi lui erau intunecati. Genul cum se uita la mine ma facea sa tremur.

Asta nu e Loke.....

"CE NAIBA E CU TINE!?" Strig la el cu o privire infricosatoare. "Nimic. DOAR CA ACEST BLOND A VRUT SA TE TINA DEPARTE DE MINE SI ACUM O SA PLATEASCA!" Atunci ia o galeata cu apa si o toarna pe Sting. Atunci Sting se trezeste. "Ce drq ai patit Loke!" Atunci Sting observa ca este legat .

"Loke ce inseamna asta?"  El examina camera si ma vede pe mine. "LUCY!" Atunci niste lacrimi imi ies din ochi mei .

O sa il tortureze?

"Acum ca toata lumea e treaza ar trebui sa incepem distractia. Nu-i asa?" Un ranjet mare apare pe fata lui Loke cea ce ma face sa tremur si mai mult.

"Te rog.....nu il rani!" Strig facand mai multe lacrimi sa cada pe obraji mei . "Asa de mult ti la el? " Un ranjet si mai mare ii apare pe fata.

Sfarsitul amimtirilor

Acele amintiri nu o sa dispara....as vrea sa chem politia dar imi e frica. Daca eu chem politia baieti lui Loke o sa vina dupa mine.

Ce ar trebui sa fac? Nu sunt puternica! Nu pot face nimic bine! Stric totul....de ce mai sunt aici?

Cateva lacrimi imi cad pe obraji .

Doar asta stiu sa fac.....Imi strang pumni cu multa putere incercand sa imi opresc lacrimile. "S-Scuze.." Ii zic lui Natsu si am trecut pe langa el  dar ma prinde de mana. Ma opresc din mers . "Luce...." Ochi mei devin mari cand imi striga numele. Mii de fluturi erau in stomacul meu dar nu ma intorc sa ii vad fata.....ramn nemiscata auzindui respiratia grea. "De ce plangi?" 

De ce plang? Asta e o buna intrebare .....as vrea sa stiu si eu raspunsul.  Atunci incerc sa imi trag mana dar el nu vrea. Mana aia era cea care Loke ma strans. Inca ma doare. Trag cu mai multa forta dar el tine si mai strans mana.

"Da-mi drumul!" Strig lasand mai multe lacrimi sa cada pe podeaua scoli. "De ce? Te doare pentru ca esti ranita ?"

Nu zic nimic . imi las parul pe fata facand o umbra. El ma trage de mana ca sa fiu mai aproape de el. "De ce mana ta e vanata?" Atunci imi intorc fata spre el si ma uit la mana. Chiar era vanata.

Nu am crezut ca ma strans asa de tare. "Inteleg..." Imi ridic capul spre el sa il vad fata lui .

"Inteleg ca il iubesti pe Loke......" atunci ma strange un pic mai tare de mana. "Inteleg ca nu ma iubesti..."

Ohhh....Natsu nu ai ideie cat de mult te iubesc.

"Inteleg multe Luce......." Ochi mei inca se uitau la el dar el nu. Era greu de explicat dar as vrea sa ma uit la ea toata viata mea. Ochi lui se uita la mine cu o privire furioasa dar si ranita.

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now