Sa ramai fericita cu el.....

271 24 28
                                    


Pov Autor

"Si aici este cantina!" Lucy inca prezinta scoala lui Levy . "Wow! Scoala asta e mai mare !" Striga Levy foarte fericita. La scoala unde a mers ea era 'mica' mult mai mica. "Si mai avem un loc unde sa mergem acum." Lucy chiar se distra cu prietena ei. Era foarte fericita nu poti explica cat de fericita e. "Mai avem ? Am crezut ca asta era tot!" Levy era surprinsa...

Cat de mare poate sa fie o scoala? Se intreba ea.

Lucy nu putea sa se abtina din ras. "Ce e asa de amuzant ?" Levy face bot. Un botic mic . Era suparata ca prietena ei radea de ea. Nu e vina ei ca nu a mai vazut o scoala asa de mare."S-Scuze Levy-chan dar esti amuzanta. " Zicea Lucy printre rasetele ei.

ɐʇɐɹɐʌǝpǝ ɐuǝʇǝıɹԀ

"AM AJUNS!" Striga Lucy foarte fericita. Blonda deschide usa. Levy atunci intra si ramane surprinsa. "Wow..." Levy era foarte fericita .

Ele acum erau pe acoperisi. Puteau vedea tot orasul. Lucy stia ca Levy o sa ii placa locul asta......si acum isi privea prietena ei cu un zambet mare pe fata.

"Lu cred ca m-am indragostit..." Lucy rade . "Stiam ca o sa iti placa locul asta. Imi place sa stau aici si sa ma uit la apus...." Lucy se uita impreuna cu Levy la oras. Era superb de frumos. 

"RINGGGGGG RINGGGGG"

Amandoua ofteaza. "De ce mereu scoala trebuie sa strice totul?"  Lucy era sparata. Vroia sa petreaca mai mult timp cu ea. Levy rade la blonda care era suparata.

DuP@ Ore....

"A fost super ziua asta Lu! Multumesc!" Lucy rade un pic . "Nu ai pentru ce Levy-chan " Au devenit bune prietene pot spune si a trecut o zi.

Dar mereu cineva trebuie sa strice totul......Cineva care nu o face pe blonda prea fericita.

Fetele cand au iesit din scoala cineva astepta acolo. "Hey Lucy" Lucy se opreste din ras si se uita la el.  Levy observa imediat comportamentul ciudat al lui Lucy. Din plina de viata a devenit opusul.

"Lu....?" Lucy nu zicea nimic. Pur si simplu se uita la el.......

"Lucy nu e frumos sa nu saluti propriul tau iubit" Era Loke. Si avea un mare ranjet pe fata. Lucy pur si simplu se uita la el....

Era o liniste mare . Doar sunetul masinilor si oamenilor care vorbea pe strazi se putea auzi.....

Dar Levy rupe linistea. "Lu nu stiam ca ai un iubit! Buna numele meu este Levy" Loke isi intoarce privirea spre Levy. "Ohhhh.....Lucy nu ai vorbit despre mine? Sunt Loke " Ranjetul lui Loke nu pleca de pe fata.

Cea ce pe Lucy o enerva........

Tensiunea tot crestea. "Umm....cred ca am sa plec acum Lu..." Levy vroia sa plece dar este trasa de mana ei. "Nu trebuie Levy-chan.....o sa mergem impreuna spre casa" Lucy ii ara un mic zambet.

"Scuze Lucy dar nu poti. "Lucy isi intoarec capul spre el rapid facand parul  ei bold mai mult auriu sa zboare pentru o secunda. Ochi ei ii priveau pe ai lui Loke. Parca vroia sa il omoare.....dar stia foarte bine ca nu putea...... e prea slaba.....nu e puternica.

Nu vreau sa o pierd pe Levy......nu alt prieten....Lucy isi repeta in capul ei. Chiar nu vroia sa o piarda si pe Levy.

"Umm.....atunci ne vedem maine Lu!" Si atunci Levy fuge.

Parca totul cadea in jurul lui Lucy. Nu vrea sa ii piarda pe cei dragi ei. In jurul ei era intuneric. Un intuneric mare. Vroia sa se ascunda. Inima ei nu mai rezista pana era distrusa de tot.

Vroia sa planga.....iar si iar......

In timp ce Lucy era in gandurile ei Loke vine spre ea . Mana lui rece face contact cu obrazul cald al lui Lucy. " Ti-a fost dor de mine?"  Atunci Lucy isi revine. Ochi ei se uita la Loke. Ochi ei care nu aratau nimic.

Mana lui nu e la fel ca al lui Natsu..... Isi zicea ea in gandul ei.

~Lucy

Mana lui nu e la fel ca al lui Natsu.....

E rece.....

"Imi era dor de tine..." Imi zice Loke. De ce nu zic nimic? De ce nu fac nimic? Ma simt inutila.....

El isi pune mana lui rece pe barbia mea si o ridica mai sus.

De ce miroase a alta femeie?

Se apropia de mine. Buzele lui vin tot mai aproape.

De ce nu ma misc? De ce stau si nu fac nimic? Ma simt de parca nu imi mai pasa. Poate sa faca ce vrea......a castigat. Nu mai am pe nimeni........el a distrus totul.

Buzele lui au facut contact cu ale mele. Ma saruta cu pasiune dar eu nu faceam nimic. Pur si simplu ma uitam la el cum ma saruta.....

Saruturile lui nu sunt ca ale lui Natsu......

Natsu cand ma sarutat am simtit artificii...

Mii de artificii iesind din mine. Atunci inima mea batea foarte rapid. Fluturii din stomacul meu nu se apreau. Umeri mei nu mai erau grei. Parca totul a disparut cand el ma sarutat.

Nimic din ce face Loke nu ma face sa simt in felul cum o face Natsu.....

Loke se indeparteaza de mine. Si eu nu zic nimic. Dar observ ceva. Se uita in spatele meu cu un ranjet mare. Ma intorc si il vad pe...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

"Natsu...." Pur si simplu se uita la mine. Nu zicea nimic.  isi lasa capul in jos si mergea spre mine. Se opreste langa urechea mea "Sa fi fericita cu el......" Atunci el merge inainte si eu ma uitam in gol.......

"Natsu....."

O lacrima imi curge pe obraz. Una singura.

Si asa inima mea a devenit bucati.....

Eram distrusa in mii de bucati care nu mai pot fi facute la loc.......

Doare.....doare asa de tare.........

Gata si capitolul asta. Stiu a fost trist. E normal sa plangi la propria ta carte? Si sunt si mai trista...........Maine incep scoala NUUU!! Si maine o sa vad din nou pe cel care il urasc. Cel care ma face sa plang .........Urasc cateodata baieti 😭😢Noroc ca am cartile sa ma linisteasca mereu. Sa nu credeti ceva stupid bine? NU AM FOST CU EL SAU CEVA!! De ce va zic eu asta? Nu stiu 😢



Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now