eu nu.....

242 23 15
                                    

~Lucy

Eu chiar il iubesc? Nu stiu.....

Dar sunt sigura ca e mai mult ca un prieten pentru mine. "Natsu....." Nu stiam ca ma iubeste. Prietenul meul cel mai bun ma iubeste......

Il iubesc? Felul cum ma face sa ma simt este unic......

Il iubesc!

Il iubesc asa de mult si acum imi dau seama . Il iubesc pe Natsu Dragneel. Sentimentele mele sunt reale....

Imi ridic capul si ma uit la el in ochi. Ochi aia frumosi....

Lacrimi incep sa  iasa unul cate unul din ochi mei.

Il iubesc...

"Luce?" Natsu se uita la mine ingrijorat. Isi pune mana lui calda pe obrazul meu si imi sterge lacrimile.

De asta.....trebuie

"Natsu e-eu..... n-nu te..........

.

.

i-iubesc" Mai multe lacrimi ies din ochi mei.

Sa ii dau drumul....

Doare asa de tare. Dar nu pot.....o sa il pun in  pericol......

Natsu isi indeparteaza mana lui calda de a mea.....vreau sa o tina mai mult. Nu vreau sa il pierd. Natsu avea capul in jos.......nu puteam sa ii vad ochi pentru ca erau acoperiti de parul lui formand o umbra.

"Luce......"  Tresar un pic la vocea lui dar ma linistesc. El isi ridica capul usor in sus si imi zambeste. "Ma bucur. Oricum era o gluma. " Inca imi zambeste.

Ochi mei devin mari ........incerc asa de mult sa opresc lacrimile. Simt cum inima mea este rupta in mii de bucati. Imi sterg lacrimile care mai erau pe ochi mei si zambesc la el.

Un zambet fals...

"Ma bucur sa aud asta......" Trag niste aer in piept. "Este tarziu mai bine plec." Si asa fac. Ma ridic si el nu misca nici un muschi. "Da......noapte buna Lucy." A zis Lucy.........

Poate chiar era serios. Cine ar fi crezut ca a fost o gluma. Merg cu pasi mici si ma indepartez de el. "Noapte buna Natsu!" Strig cu un zambet pe fata si am plecat.

Nu pot sa cred ca sa jucat cu sentimentele mele asta......

De ce Natsu?

Poate asa e mai bine asa........nu vreau sa fie in pericol.

Pe cine pacalesc.....as vrea eu sa fie adevarat.

Am inceput sa fug. Sa fug undeva departe. Undeva unde el nu este. Fug si fug....lacrimi zboara din ochi mei. "TE URASC NATSU DRAGNEEL!!" strig. Mai multe lacrimi apar. De ce ma doare inima asa de tare? Vreau sa mor!

Nu ar trebui sa fiu fericita ca nu ma iubeste? Ca sa jucat cu sentimentele mele. Macar asa nu o sa fie ranit......

Fug la mine in apartament. Acolo pot sa stau singura. Acolo pot sa plang .

.

.

.

.

.

Pov autor

Lucy era trista. Vroia sa stea intr-o groapa toata viata ei. In mintea ei este o lupta de sentimente. Are multe intrebari dar cine o sa raspunda la ele?

Natsu nu zice nimic. El pur si simplu mergea si mergea spre casa lui in timp ce se uita la luna....."Luce..." Numai la ea se gandeste. Vroia sa loveasca ceva asa de tare . Stia ca nu il iubeste.....

Stia ca nu are sanse.......Dar tot se gandea....

'Daca nu ma iubeste de ce ma sarutat?' Asta era o intrebare buna.  Acelasi lucru se gandeste si ea. De ce a sarutat-o ? Cum pot sa se mai uite in ochi celuilalt ?

§@D  §TºRY

Azi este o noua zi de scoala! Si nici unul dintre ei nu sunt acolo. Amandoi stau in pat si se gandesc unul la altul. Ce se va intampla cu ei acum?

Dar Loke ce face oare? Nu cred ca vreti sa stiti. "Loke-san te rog~" Era voce unei femei."Trebuie sa plec acum" Zice Loke si se ridica din pat si isi ia geaca lui de piele.

Cum ati auzit....el o inseala pe Lucy. Si ea nici macar nu stie. Viata este cruda nu? Mereu se zice ca exista un final fericit dar aici nu......

Poate asta e sfarsitul.......Sau este abia inceputul.

ız ɐnop ∀

Intr-un final blonda si rozaliul au decis sa mearga la scoala. Cand Lucy a ajuns in clasa ei se aseaza la ea in banca care era ultima din stanga unde e geamul. Se uita la geam cu o privire trista.

'Natsu a venit ieri la scoala?' se intreaba blonda.

Dintr-o data observa ceva roz ahem salmon......era Natsu vorbea cu prieteni lui. Radea si chiar parea ca se distra. Lucy se uita la el cu un zambet mic pe fata. E fericita ca el este bine. "Um......scuze pot sa stau cu tine?" Lucy isi intoarce privirea si vede o fata cu parul albastru deschis care trece un pic peste umeri. "Nu nu poti acum pleaca."

"Hey aici!" Striga blonda noastra . Atunci fata cu parul albastru se uita la ea . "Da?" Lucy ofteaza. "Poti sa stai cu mine. "

"Pfff! Nu sat cu ea daca nu vreai sa fi omorata! "Striga unul dintre baieti.  Atunci fata cu parul albastru era curioasa la ce se refera. "Da nu sta langa ea daca nu vreai sa mori." Striga o fata. Toti au inceput sa rada si Lucy ramane tacuta.

Au dreptate..... zice Lucy in gandul ei

Dar acea fata vine spre ea cu un zambet. " Si mai e valabila oferta?" Incep sa rad. "Sigur" Atunci ia se aseaza langa blonda noastra si toti ceilalti raman tacuti.  "Sunt Levy" Isi intinde 'Levy' mana spre blonda. "Lucy" zambeste Lucy si ii accepta mana . 

»noʎ ǝʌoן I«

 Ora sa terminat si Lucy pleaca din clasa cum o fac toti. Dar....cineva o opreste. "Hey Lu!!" Blonda se intoarce si o vede pe Levy fugind spre ea. "Lu?" Intreaba Lucy confuza. "Asta e porecla ta " Lucy ramane surprinsa dar zambeste. "Atunci esti Levy-chan" Levy rade si am inceput sa mearga amandoua. "Si esti noua aici?" Intreaba Lucy .

"Da tocmai ce m-am mutat in oras ieri."  Lucy da din cap in semn ca intelege. "Lu vrei sa fim prietene?" Lucy se opreste din mers. "Lu?" Intreaba Levy.

Lucy se uita la baiatul care avea parul salmon. La Natsu......

Separe ca nu a observat-o......"Lu?" Lucy se trezeste la realitate de catre vocea ingrijorata a lui Levy. "Da . Sigur ca vreau sa fiu prietena ta" Atunci Levy o ia in brate "Yey! " Lucy rade si o ia si ea in brate.

"Lu vrei sa imi arati scoala?" Lucy se indeparteaza de ea . "Sigur! " Atunci o trage pe Levy si fuge cu ea.

.

.

.

.

.

.

Cea ce Lucy nu stia e ca un anumit baiat se uita la ea tot timpul asta.

Gata si capitolul asta . Stiu ca o anumita 'prietena' ma omora daca nu scriam un nou capitol 😅. Asa ca uite un nou capitol! Sper ca va place.

~Bye Bye!

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli ❤️‍

Te pot trata mai bine...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ