Provocata.

172 13 77
                                    


Hey nebunilor ! Nebuna nr: 1 a fost provocata de Ryu14-chan sa zic 12 lucruri despre mine...iar eu accept cu mare bucurie provocarile! Hehe!

1: Sunt nebuna XD somnoroasa, am momente cand ma comport ca un copil de 5 ani. perversa, pozitiva si foooooarte lenesa.

2: imi place sa citesc, ascult muzica, sa dorm foarte mult (pana la 12; 1 PM XD )

3: Mama si tatal meu  sunt divortati de cand aveam 7 ani iar eu am stat cu tatal meu si mama mea vitrega timp de 5 ani. Mama mea locuia in alta tara iar la varsta de 12 ani a venit in romania iar tatal meu a decis sa locuiesc cu ea. Eu nu am refuzat si acum sunt aici scriind carti . Sunt aici de 1 an si nu stiu cate luni aici (lene mare sa calculez -.-) si pot sa zic ca e mult mai bine aici :) Am si un tata vitreg acum . familie mare ce sa zic. (P.S. Locuiesc in portugalia ) 

4: Ce sa zic la nr 4?  Hm.....am 14 ani si sunt clasa a 7 pentru ca am ramas repetenta. Nu judecati am venit aici fara sa stiu macar un cuvant in portugheza!! Dar nu regret ca am ramas repetenta. Am o clasa mult mai buna si am si eu prieteni dupa atata timp. Bine cu una singura ma inteleg cel mai bine. Pentru ca e la fel de nebuna ca mine. Ceilalti ma considera nebuna si da......dar tot vorbesc cu mine. Dar nu petrec timp cu ei.  Dar urasc un baiat! Porecla lui e : Gay pentru ca arata ca unul ...dupa parerea mea .

5: Ador ora de desen dar nu imi place profesorul.(sunt buna la desen profesorul mereu ma lauda dar nu imi place asta . Nu vreau sa stie clasa mea pentru ca ma rusinez rapid) Ora se sport.( ora de sport nu e la fel ca in romania e mult mai greu. Vorbesc serios....dar sunt foarte buna la tenis. Ador ploaia.Ador ora de engelza! Cu toata ca invat de un an. Ma refer ca nu stiam nimic inainte XD . si Imi place ora de franceza cat de cat. O si am uitat sa zic ca iubesc sa citesc carti in engleza (cartile in engleza parca sunt mai bune)

6: Mereu am vrut sa locuiesc intr-o padure sau langa una. Pentru ca e liniste acolo.....nimeni nu vine pe capul tau, poti sa te recreezi ....ador natura pot sa zic.

7: Urasc cumparaturile, aglomeratia sau oameni care intra in tine in autobuz (mai ales batranele  sunt batrane pitice dar grase si in dita mai aglomeratia ele intra in mine si aproape cad pe jos. Dar am cazut de vreo 2 ori pe jos asa ca...XD ) urasc barfitori, cei care ma mint. (Prefer sa mi se zica adevarul de cat se te joci cu mine. Cunosc o groaza de persoane dar sunt asa de false. De cand am plecat aici nimeni nu imi mai scrie din roamania. Si asta imi rupe inima....dar o singura fata care o cheama Claudia a fost acolo in momentele mele grele. Si prima prietena care ii pasa de mine si chiar nu ma mintit. ) ce mai urasc? paianjeni. Si dusmanul meu de moarte e autobuzul.!

8: A o problema cu folricerele cu cascaval. Sunt nebuna dupa ele dar aici nu exista :( 

9: Sunt o persoana care ia in serios o prietenie. Daca iti bagi joc de mine sau ma barfesti nu mai existi in viata mea.  Sunt prietenoasa dar si secretoasa. Nu imi place sa zic ce ma framanta sau ma doare. Cum se zice: cei care sufera cel mai mult zambesc cel mai frumos :)

10: Culorile mele favorite sunt albastru si mov (alb si negru cu toate ca nu sunt culori dar intelegeti ideia. )

11: Asta ma face trista mereu dar o sa o zic.  M-am imprietenit cu un baiat iar el ma enerva mult si imi scria in fiecare zi pe wapp cu toate ca el stie ca nu raspund cand vrea. (Daca nu vreau sa nu vorbesc nu raspund)  eram prieteni buni dar el intr-o zi a zis ca ma place si eu il consideram un prieten nu mai mult . Imi placea mult compania lui .  Eu am zis ca nu sunt pregatita pentru o relatie si el a zis ca intelege. ( si chiar nu sunt pregatita la 14 ani! Mama mea nu are problema cu asta dar eu nu vreau. Imi e frica ciudat nu?) Dar dupa o saptamana nu a mai vorbit cu mine. Vorbea dar se veadea ca vroia sa scape de mine. (Mereu vreau sa fiu o companie buna)Dar cum am zis urasc cand nu mi se zice  adevarul! Si el nu mai vorbeste acum cu mine......am pierdut pe cineva important si asta ma face sa plang.

12:    In viitor o sa ma marit cu patul meu 😂 e preferatul meu. E viata mea. E totul pentru mine!

Gata! 12 lucruri despre mine.  Scuze daca a fost lung dar nu sunt buna la asa ceva 😂 nu am avut idei asa ca...Promit ca maine o sa pun un capitol din carte! Promit!! Sa provoc si eu pe cineva? O sa provoc persoanele care Ryu-chan nu a facuto. @Hinata217 @TipaCool24 @OtakuForever2017 @limonadaaaa.  Si atat? cred.  Nebuna a plecat!!

~Bye Bye!

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli 


Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now