Uita tot...

311 23 11
                                    


~Natsu

"Natsu te rog!" Ma uit uimit la ea. "Lucy cum pot uita tot-" "Natsu....te rog" Oftez.

Ma frec cu mana de cheafa. "Bine..." Lucy zambeste la mine. "Mersi pentru ca intelegi."

Nu inteleg. De ce vrei sa uit tot?

FlashBack

O vad pe Lucy in spatele scoli. Era langa copacul nostru. Vantul batea si parul ei zbura intr-o parte. Petalele florilor de cires cateau langa ea.

Zambetul ei asa de frumos....

Ma indragostesc de tine pe zi ce trece. Ma indrept spre ea. "Hey Luce!" Isi intoarce directia spre mine. Un zambet mare apare pe fata ei. Ajung in fata ei . 

"Hey Natsu" Zambetul ei dispare. "Luce ce sa intamplat acum 2 zile-"
"Despre asta vreau sa vorbesc. Natsu vreau sa te rog ceva.." "Ce este?"

Evita sa se uite in ochi mei. "Vreu sa uiti ce sa intamplat. Vreau sa uiti tot. Sa uitam tot okey?" Ma uit la ea surprins. Cum as putea sa uit asa ceva. Vreau sa aflu ce a patit. Vreau sa o protejez cum am promis dar ea nu ma lasa. "Luce cum vrei sa uit asa ceva?" Se uita in ochi mei.

Ochi aia sunt diferiti. Nu mai sunt cei care erau plin cu fericire. Vreau sa stiu ce a facut-o sa fie asa. Ma raneste asa de tare inima atunci cand ea nu e fericita. "Nu stiu daca pot sa fac asta..."

"Natsu te rog!"

FlashBack


O liniste mare era intre noi. Dar ea o rupe. "Si.....ce ora ai acum?"

Chiar vorbeste serios despre asta?

"Geo tu?" "Istorie, nu e corect! De ce nu pot sa am si eu Geografie?" Incep sa rad . "De ce urasti asa de mult istoria?" "Cine vrea sa afle despre fiecare om din lume care a facut ceva? E plictisitor. Nu ma intereseaza sa aflu despre oameni care au murit deja."

"De asta ai mereu 5 la istorie. "Lucy?"  Se uita la mine "Da?" "Esti bine nu erai atenta la ce spuneam." "Sunt bine. Ce mai astepti orele o sa inceapa !" A inceput sa fuga. 

mai sunt 20 de minute pana atunci.

"Cred ca nu am de ales!" Am inceput sa fug dupa ea. "Natsu nu ma poti prinde!" Se comporta exact ca un copil. Mereu o sa ramana la fel? "Mai vedem noi!" Fug cu mai multa viteza spre ea. Ajung si o prind de mana stanga iar ea incearca sa fuga. "Nu !! Nu e corect!"

"Cum am mai zis nu poti sa catigi! " Ne asezam pe jos in timp ce eram amandoi rezemati de peretele scoli. "Trebuie sa recunosc alergi mai rapid." Singurul lucru care il zice este "Da...."

Respira greu o cred si eu am alergat ceva....

"Natsu?" "Hmm?"  "Intr-o zi o sa castig nu uita." Zambesc la atitudinea ei de copil. "Mai vedem noi"

Simt ceva greu rezemat de umarul meu. Ma intorc si vad ca Lucy era rezemata de mine. "As vrea sa stam asa mereu...."

As vrea si eu....

"Luce?" "Vreau sa iti promit ceva dar sa nu razi. " Se uita la mine curioasa. "Sigur ce este?"

"Lucy Heartfilia promit ca o sa....." A inceput sa rada "te protejez mereu" Imi arata un zambet mic dar ochi ei aratau altceva.

Era trista. "Natsu Dragneel....promit ca o sa te protejez."

Am inceput sa radem amandoi . "Luce?"  "Hmm?"

"Nu uita ca o sa fiu aici pentru tine"  Un zambet  ii apare in fata ei. Mana ei ma strange de bratul care sta rezemata. "Mersi Natsu...." Ii arat un zambet si o sarut pe cap.

"Luce?" "Ce mai e Natsu?" Incepe sa rada. "De ce nu ai alti prieteni?"Ma uit  la ea si vad cum zambetul ei nu e chiar unul." Pentru ca nu am gasit." Zice simplu.

"Dar esti o persoana super cum nu ai gasit?"incepe sa rada "Oameni cred ca sunt nebuna si nu prea vor sa stea prin preajma mea. " Se uita la cerul multi color.  Soarele pleca si noaptea vine iar noi mai aveam o singura ora care asteptam sa vina." "Luce?" "Da Natsu?" "Vrei sa te conduc acasa cand terminam orele?" Un zambet lar ii apare pe fata dar dispare rapid.

"Nu e nevoie o sa fiu bine nu te ingrijora." Se ridica in picioare iar eu fac acelasi lucru"Dar Luce nu mai sunt un gentelman daca nu o fac...." Incepe sa rada. "Bine, Bine te las sa fi un gentelman" Un zambet mare apare pe fata mea

"Riiiiiing!!!!" Aud cum soneria se aude. Acum avem orele " Sa mergem !" Nu apuca sa zica nimic ca o prind de mana si fug cu ea inauntrul scoli. "Idiotule!" Striga ea in timp ce radea.

Am ajuns la clasa ei . "Ne vedem dupa ore Luce" "Bine " Am plecat spre clasa mea si intru in clasa.

 Chiar vrea sa uit tot. Dar pur si simplu nu pot. Nu pot sa uit ceva ce a facut-o pe Lucy asa de trista.

Ceva care a schimbato.....

Gata si capitolul asta. Wow nu pot sa cred ca am postat 3 carti intr-o singura zi! Record personal! Nu uitati ... daca aveti intrebari referitor la carte sa scrieti in comentari.

~Bye Bye

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now