Cum a stiut?

235 25 13
                                    

~Natsu

Ce simt? Sincer nu mai stiu....

Ma simt ciudat.....nervos dar trist. Vreau sa lovesc ceva sa de tare! Macar stiu ca nu ma iubeste.....

Dar..

.

.

de ce ma sarutat?

De ce plangea cand a zis ca nu ma iubeste?

"Agh!!" Vreau sa il omor pe Loke! Nenorocitul ala ! Poate chiar il iubeste pe Loke........nu stiu de ce.....o pot trata mai bine. 

Firar! Nu ma pot gandi la altceva!

Stateam in pat si ma uitam la tavanul meu alb. De ce il prefera pe el? Cand ea la sarutat in fata mea am ramas socat..........eram distrus........

Este un lucru egoist sa o vreau doar pentru mine? Poate.....

Luce......

~Lucy

"Maine o sa te conduc la scoala." Imi zice Loke.  "Nu e nevoie." Ii zic simplu . Eram la mine acasa si eu stateam in patul meu iar Loke pe scaunul din camera mea.

"De ce nu? Sunt iubitul tau Lucy. " Ar trebui sa zic ceva? Nu stiu simt cum viata mea nu mai are sens. Ma uitam la Loke cum vorbeste dar nu ascultam nimic......Asa e atunci cand sti ca nu esti nimic? Cand sti ca esti o jucarie care nu poate face nimic?

Capul meu era pe perna mea alba in timp ce eu stateam pe burta. Ochi mei nu mai pot sta deschis mult......ma simt obosita.......

Ochi mei se inchid si intunericul isi face aparitia. Nu stiu daca mai e Loke aici sau nu.

Sincer nu imi pasa.......

***Dimineata ******

" Lucy......." Aud pe cineva care imi striga numele. "Lucy....." Imi intind mainile in patul meu si imi deschid ochi usor. "Ce vrei?" Ma uit mai atent la el si vad ca era Loke. "Am o super ideie! Ce zici daca mergem la o intalnire? "

Ma uit mai bine la el. "Stai ce? Si scoala? Nu pot plus nu am chef....." Ma ridic din pat si incep sa casc bine inteles ca imi pun mana la gura. "Te rog Lulu." Imi facea acei ochi de catelus care crede ca o sa mearga.

Am 9 ani sau ce?

"Nu este nu Loke intelege. Plus cand vrei sa ma inviti la o intalnire e pentru a afla ceva deci ce vrei?" Ochi mei obositi se uitau la el cum ofteaza . "Nu pot sa te invit la o intalnire?"

Incepe sa ma enerveze.

"Loke arat de 9 ani? Iti zic eu nu! Stiu ca vrei ceva asa ca zi. " Ma duc spre dulapul meu si imi aleg hainele pentru scoala in timp ce el se uita la fiecare miscare pe care o fac.

"Stiu ca l-ai sarutat pe rozaliul ala." Nu are cum.......

Cum a aflat?  Ma intorc la el rapid . "Ce tot vorbesti Lok-" Nu apuc sa zic ce vroiam  ca Loke ma tranteste de dulap. Fac un mic zgomot de la impact. "Nu minti Lucy!" Era nervos. Foarte nervos...

Ce ar trebui sa fac acum? "L-Loke ma doare..." Ma strangea tare de mana  si mana cealalta o tinea pe umarul meu . "Raspunde! " Inghit in sec iar fata lui era asa de infricosatoare.

Imi e frica....

Picioarele incep sa imi tremure . Daca nu ma tinea el cred ca eram pe jos de mult.  "Loke nu stiu desprece vorbesti!" Tip la el incercand sa imi ascun frica dar am esuat. "Lucy baieti mei te-au vazut! Vrei sa zici ca ei mint! " Ma strange si mai tare. "L-Loke m-ma d-doare." Dar nu il interesa...

"Acum raspunde Lucy ! " ma strange si mai tare. Cata putere poate sa aiba?

O lacrima mica imi curge pe obrazul meu. "NU STIU DESPRE CE VORBESTI !! NU AS FACE ASA CEVA !!" Loke inca ma strange si se uita in ochi mei foarte atent. Imi da drumul intr-un final iar eu imi frec mana mea care este foarte rosie.

"Tch! O sa te astept afara!" a zis el si a plecat in timp ce a trantit usa.

Asta a fost aproape.....

*Cine vrea sa omoare pe cine?*

Am coborat scarile si am iesit rapid pe usa. "Ce ai stat asa de mult?" E clar.....inca e nervos.

"Nu sti ca fetele stau mai mult timp pana se pregatesc?" Ma uit la el cu aceasi privire care o are si el. Parca vroiam sa ne omoram unul pe celalalt. Ochi nostri aveau o bataile periculoasa dar Loke rupe batalia si intra in masina.

Am deschis usa masini si intru si eu. Masina lui era de culoarea rosiu sangeriu . Inauntru totul era negru iar geamurile erau facute special sa nu se vada prin ele. Nu sunt buna cand e vorba de masini cum e si autor-chan dar hei! Nu e vina mea.

Drumul era foarte linistit. Totul era tacut....eu ma uitam la geam si el nici nu se uita la mine. Oftez. Ce mai zi.....

*****************

Am ajuns la scoala .Imi pun gluga de la hanorac in cap si am plecat cu Loke dupa mine. Aveam un hanorac gri si niste blugi albastru foarte inchis cu niste adidasi negri nimic special. Ziua asta poate sa fie si mai rea?

Merg si merg pana cand o vad pe Levy-chan. Vorbea cu alte fete si parea ca se distreaza....

Mai bine plec o sa cauzez alte probleme.....dar Levy atunci ma observa. "Luuuu !!!" Levy fugea spre mine si ma ia in brate cea ce ma face sa pierd echilibrul si sa cad pe jos. "Auu!" Levy-chan  se ridica rapid cu un zambet mare pe fata.  "Hehehe! Scuze Lu" Atunci ma ridic in picioare si Levy il vede pe Loke. "Buna iubitul lui Lu!" Loke  isi intoarce capul spre Levy cu o fata nervoasa dar isi revine imediat si zambeste la ea.

Un zambet ciudat........

"Hey...um.....Levy nu?" Levy rade . "Dap asta sunt eu" Ma uit atent la amandoi si ceva nu prea pare la locul lui. Ciudat......

Cand vreau sa zic ceva clopotul se aude. "O sa plec acum Lu!" Atunci Levy fuge rapis spre clasa. A uitat ca suntem in aceasi clasa? Rad la gandul meu prostesc. Cand vreau sa plec Loke ma trage de mana. "O sa terminam discutia mai tarziu." Si imi da drumul dupa care pleaca.

Ma gandesc la ce se poate intampla...........sper ca nue ce cred eu.

Fug rapid spre clasa si intru in cineva fara sa vreau. "Scuze nu am fost atenta!" Ma uit la cine ma-m lovit......

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

..

.

.

"Natsu......."

Gata si capitolul asta. Stiu sunt rea dar eh......Vreau sa dorm ! O sa dau scoala in judecata! Cum a fost capitolul? Bine ser daca nu.....*Scoate coasa* Glumesc, Glumesc nu as face asa ceva......inca! Muhahahaah! Am inebunit e clar -.-

~Bye Bye

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now