Niciodata nu o sa te ascult!

241 23 91
                                    

~Lucy

"Loke nu o sa merg pentru ca trebuie sa lucrez! " Loke avea o privire suspicioasa. "Lucrezi? de cand?" Oftez. "Nu e vina mea ca tu stai si te culci cu alte fete in loc sa te intereseze de mine. " Realizez ce am zis si imi acopar gura.

"Despre ce vorbesti ? Nu as face asa ceva ." Imi arata o privire inocenta. "Loke.....ne despartim." Ii arat o privire serioasa si el incepe sa rada. "Vorbesti serios? Sti cate fete se topesc dupa mine!? Ar trebui sa te simti norocoasa ca ai oportunitatea sa fi iubita mea!" Vine spre mine si ma trage de incheietura maini. "Norocoasa!? Nu ma face sa rad! Poti sa fi si un rege nu ma intereseaza! Pleaca din fata mea!" Strig la el si il inping.

Ramane surprins de gestul meu dar privirea lui devine una furioasa. " Nimeni nu se desparte de mine! Nu uita tu mereu esti proprietatea mea! " Atunci ma tine de ambele maini si ma impinge in perete imi ridica mainile deasupra capului meu si eu incerc sa scap de mainile lui dar fara sanse.... e mult mai puternic de cat mine.

"Pot sa fac ce vreau cu tine! Esti jucaria mea! Nu imi da tupeul ala sau ai uitat in ce situatie esti?" "Nu esti tatal meu! Nu poti sa decizi pentru mine!" un ranjet ii apare pe fata.

"Asa crezi? Daca vreau pot sa fac asta!" Atunci isi apasa buzele lui de ale mele. Incerc sa scap de el dar fara sanse. Loke Rupe sarutul . "Pot sa fac si asta!" Una din mainile lui intra sub sutienul meu . Cateva lacrimi imi curg din ochi mei. "Loke inceteaza!" Strig la el in incerc sa il lovesc cu picioarele dar nici asta nu puteam.

Unde e Natsu?

"Pot sa fac ce vreau cu tine Lucy! Nu uita asta! " Ma strange cu putere de san facandu-ma sa plang si mai mult. Durea sa de tare. Nu pot sa fac nimic acum......e prea puternic. "SA TE IA NAIBA LOKE! TE URASC!! " Strig cu toata puterea mea. Atunci isi scoate mana din sutienul meu si ma strange de fata. " Poti sa ma injuri cat vrei ! Poti sa incerci sa fugi de mine! Dar nu uita ca  o sa te gasesc mereu ! Crezi ca cineva poate sa te iubeasca la fel de mult ca mine? Nimeni nu poate! Ar trebui sa fi fericita ca ma ai pe mine daca nu erai virgina si acum! "

Corpul meu incepe sa tremure de frica. Parca totul cade din fata mea.....Mereu o sa imi fie frica orica de mult as incerca . De ce m-am gandit ca pot sa fiu cu Natsu? Era prea frumos ca sa fie adevarat......vreau sa dispar acum. Vreau sa nu mai exist.....de ce nu ma omoara sa scap de iadul asta...

De ce am sperat ca o sa fie totul bine daca am incredere in Natsu? Sunt o proasta. 

"Ai dreptate.." Mormai eu. "Ce? Nu am auzit bine?" Loke imi arata un zambet invingator. "AM ZIS CA AI DREPTATE IMBECILULE! DE CE NU MA OMORI ACUM SI SCAPI DE MINE DACA TE ENERVEZ ACUM!?" II arat o privire plina de ura. "Lucy....e mai distractiv daca te vad suferind" Imi arata ranjetul lui care il urasc atat de mult.

"Esti bolnav! Daca ma iubeai nu faceai nimic din toate astea ! Nu il omorai pe Sting..." Atunci imi da o palma peste fata. "Ba din contra Lucy am facut asta pentru ca te iubesc! Sting sa bagat in relatia mea cu tine si acelasi lucru o sa o fac cu Natsu daca se baga!" Imi las capul in jos parul meu cand pe ochi mei . "Intr-o zi o sa intelegi de ce fac sacrificile astea pentru tine!"striga la mine si imi da drumul la maini  cazand pe jos fara sa fac o miscare.

Sunt nimic....toata lumea ma uraste.....de ce mai traiesc?

Simt cu intunericul ma inconjura.....tot corpul meu tremura. Nu il pot opri.....ma uit la abdomenul meu si vad cum sangera. Mi sa deschis rana dar nu conteaza....

nu conteaza ca ma doare. Nu ii pasa nimanui daca as muri maine.

Luce!

Ochi mei se fac mari. Cineva ii pasa de mine. De asta continui sa traiesc in iadul asta. Traiesc pentru el. "Ce mai stai pe jos? Sa mergem acasa!" Striga Loke la mine si merge inainte.

Ma ridc cu greu de pe jos si ii zic "Nu." atunci el se opreste din mers si isi intoarce privirea spre mine. Arata de parca vrea sa ma omoare....dar eu ii arat un ranjet plin de confidenta iar. "Inca nu asculti? Vrei sa fi pedepsita asa de rau?!"

Incep sa chicotesc. Imi rezem mana de perete incercand sa respir. Nu ma asteptam sa fie asa de grava rana..."POTI SA FACI CE VREI EU TOT NU O SA ASCULT DE UN NEBUNT CA TINE!" Strig la el cu rajetul meu pe fata.

"Tu mica catea!" Vine spre mine rapid pregatit sa ma loveasca si eu imi inchid ochi pregatita pentru impact.

.

.

.

..

.

..

..

.

.

..

Dar niciodata nu a venit. Imi deschid ochi si vad pe cineva in fata mea. "Nu ai invatat ca nu poti lovi o femeie?" Ochi mei devin mari cand il vad pe Rogue in fata mea. "Rogue?"  El nu raspunde si vedera mea devine din ce in ce mai neclara. Cred ca am pierdut prea mult sange. 

"CINE TE CREZI SA TE BAGI INTRE MINE SI IUBITA MEA!?" Il aud pe Loke cum striga. "Parca a zis clar ca se desparte de tine nu?" zice Rogue . "Natsu pleaca cu Lucy abdomenul ei sangereaza!"" Striga Rogue.

De cand Natsu era aici?

Respiratia mea devine din ce in ce mai grea..... simt cu picioarele mele nu mai pot rezista.....Atunci...picioarele mele cedeaza si ochi mi se inchid.......

.

.

.

.

.

..

.

.

.


.

.


Dar atunci ma simtit niste maini calde care ma inconjoara. "Luce rezista ! " Numai o persoana ma cheama asa......"Natsu?"  Ma ridica stil mireasa si fuge cu mine. Ochi ii deschid si vad totul in ceata...simt cum constinta mea dispare rapid......."Luce totul e bine acum....sunt cu tine. " Auzind cuvintele acelea ma faceau fericita dar atunci am lesinat.

Totul era negru. Nu mai simteam nimic....

Ne vedem din nou intunericule....

Gata si capitolul asta! Va asteptati sa fie Natsu nu e asa? Dar a fost Rogue XD  Va place suspanul ? Sunt sigura ca nu si cred ca vreti sa ma omorati hehe!

~Bye Bye !

~Miss greseli isi cere scuze pentru greseli!

Te pot trata mai bine...Where stories live. Discover now