11. Bölüm

27.6K 531 30
                                    

UMARIM BEĞENİRSİNİZ.😊

Boynumda hissettiğim büyük sancı ile göz kapaklarımı yavaşça araladım. O kadar boşluktaydım hiçbir şey'i kestiremiyordum, acı tüm bedenimi yakıp kavuruyordu. Ellerim sızlayan yere, gerdanım'a yol aldı. Parmak uçlarımın hafifce gerdanıma değmesi bile karnımda kasılmaya sebep oluyordu.Tavan'a bakarak en son neler olduğunu düşünmeye zorladım zihnimi, Asaf'ın odama sinirli bir şekilde girmesi ve hemen ardından gerdanıma sarılan koca el..
Boynumda hâla elleri varmış gibiydi, ağır ve acı. Boynumdaki elimi çekip bedenimi yavaşça yan tarafa çevirdim oradaki kaslar her hareketim ile sızlıyordu. Karşımda gördüğüm kızıl'a çalan kahverengi gözler ile vücuduma yayılan korku bir olmuştu. Hissettiğim o boşluğu tek bir milim bile bırakmaksızın yerini korku kapladı.Göz bebeklerimin titrediğine yemin edebilirim aynı bedenim gibi. Korku tüm bedenimi ele geçirirken hızla geriye çekilip ondan uzaklaşmaya başladım, yataktan çıkmak için bedenimi yumruk yaptığım ellerimden güç alarak kaldırdım. Çıplak ayaklarımı zemin ile buluşturup ayağa dikildim, bu odadan bir an önce çıkmalıydım. Ondan uzaklaşmalıydım. Parkedeki adımların çıkardığı sesler sadece bana ait değildi, bunu idrak ettiğimde dahada hızlandım fakât bu onun kapıyla aramdaki kısa mesafeyi kesmesine engel olamadı. Hemen kapının önde duruyordu hızla bir adım gerileyip etrafıma kaçamak bir bakış attığım'da odağıma kapısı aralık olan banyo takıldı. Hızla o yöne koşmaya başladım aralık kapıdan bedenimi içeri sokup kapıyı itekledim ama pek bir etki sağlamadı, kapıyı sonuna kadar açıp bileğimi parmaklarıyla doladı. Odaya kadar sürüklerken gözlerim çoktan dolmuştu, karşı çıkamaya çalışıp bileğimdeki elini boşta kalan elimle itekliyordum, en sonunda arkadan bacağına tekme atmam ile sendelenmişti yan etki olarak ise bileğimdeki elinı sıkılaştırdı.

Yatağın önünde durduğunda bedenini bana doğru çevirip bir adımla daha'da yaklaştı. Boşta kalan elini havaya kaldırdığında olduğum yerde iyice pustum. Bana vuracağını düşünmüştüm, ondan korktuğumu anladığında eli hava'da asılı kaldı kısa bir süre, hemen ardından ise sol yanağımda ki yerini aldı. Baş parmağı haricinde kalan diğerleri kulağımın arkasını yavaşça okşarken mayışmaya başlamıştım. Kendimi toparlayıp gerilemeye çalıştığımda daha fazla yaklaştı, ritim değiştiren kalbime hayret ederken eli çeneme yol alıp başımı yukarı kaldırdı. Hafif çıkmış sakalları ile o kadar cezbediciydi ki!

Tanrım!

Daha biraz önce korktuğum adamın çekimine kapılmıştım..

Ürkek bakışlarım yavaşça gözlerine tırmanırken dolan gözlerimden süzülen damlalar onun çenemdeki elinde son buldu. Odağındaki damlaların hareketi elinde son bulduğunda çenemdeki elini hızla çekti. İki elini'de saçına daldırıp çekiştirmeye başladı, aynı zamanda göz kapaklarını sıkıca birbirine yum'muştu."Yapma!" Ses
tonunda acı çektiğini belli eden tını'lara rastlamıştım."Kes şunu!" Ne oluyor? Sanki kendisiyle konuşup kavga ediyordu. Titreyen ellerimle koluna dokunup hafiften okşamaya başladım. Hissedemeyeceği kadar yumuşak dokunuşlardı bunlar. Ellerimi iki yanıma düşürüp geriye çekildim, arkamı dönüp banyo'ya ilerlerken fısıldadığı kelimeler ile bir anlık duraksama yaşadım. " İnanki pişmanım, iliklerime kadar pişmanım.."

"Çık oda'dan, uzak dur benden." Bir yanım söylediklerimi kâle almamasını söylerken banyo'ya girip kapıyı kilitledim, üzerimdeki boğazlı kazağı dikkatlice çıkartıp ayna'nın karşısına geçtiğimde nutkum tutuldu. Böyle bir morluğa çok bile dayanmışım, hastane'ye gitmeliydim. Hava kararmaya yüz tutmuştu hızla duş kabini'nin kapısını aralayıp kendimi içeri attım üzerimdeki kıyafetlerden kurtulduktan hemen sonra. Hızlı bir duş'un ardından ayak bileklerime kadar uzanan mor bornoz'u üzerime geçirdim. Anahtarı ters tarafa çevirip kapıyı araladım, Asaf gitmiş olmalıydı. Üzerimi giyinirken boğazlı olmasına dikkat etmiştim, eğer herhangi biri boynum'un halini görürse herşey birbirine girerdi heleki gören kişi Aşkım ise sonuçlarını herkes için ağır olurdu. Bir günde ikinci duşumu almıştım ve saçlarımı bu sefer kurutmalıydım.

İlk Hislerimde Saklı Sen (Tamamlandı)Onde histórias criam vida. Descubra agora