5. Bölüm

26.5K 669 225
                                    

Anladığım tek şey; suda uzun süre yaşanamadığıydı tıpkı insanın aldığı her nefeste birine muhtaç olduğu gibi suyunda nefese ihtiyacı vardı. Yalvarıyordu belkide gökyüzüne 'bana nefesinden bahşet ki aradığım balığı bulabileyim, o ölmeden onu sevebileyim' diye..

》》》5. Bölüm》》》

Bir andan anda küvetin içine sinmiş bedinimi yukarı kaldırdı biri. Gözlerim kapalı olduğu için görememiştim. Kolumdaki baskısı devam ederken ağzımın içindeki suları dışarı püskürttüm. Öksürüklerim ardından kendini koy verirken havaya aç kalan ciğerlerim kendini belli ederek içine çekti ihtiyaç duyduğu oksijeni. Gözlerimi yavaşça açtım, saçlarımdan akan su damlaları göz bebeklerime değip yakmasına sebep oluyordu.

Karşımda Cansu duruyordu...

Şaşırdığını belli edercesine
büyümüş gözleri harelerindeki başka bir duyguyla harmanlanmıştı sanki...sanki.. her neyse.

"Ne yapıyorsun sen salak! Kendini öldürmeye mi çalışıyorsun.!?"

Bir anda bağırırcasına tıslamaya başladı. Sanırım evdekilerin uyanmasını istemiyordu. Soluk alışveriş lerim hızlıydı ama bir önceki kadar değil. Tekrardan derin bir soluk aldım ciğerlerime. Ben ne yapmıştım? Amacım neydi? Saçma bir düşünce yüzünden neler olacaktı...

"B-ben bilmiyorum. . Bir anda aklıma saçma bir düşünce geldi ama amacım öyle bir şey değildi."

"Eğer Asaf sana yardımcı olmam için beni çağırmasaydı... İnanamıyorum sen, sen çıldırmışsın."

Bilerek olmadı yada içikin zihnimle oynadığı bi kumar oyunuydu bilmiyorum. Lanet olsun hiçbirşeyi kestiremiyorum. Sadece kendimi kandırıyorum bu durumda olmamın tek sebebi içki değildi.

Ona diyecek, yaptığımı telafuz edecek hiçbir kelime yoktu.. Duygusuz bakışlarımı yüzüne yönlendirip tuttuğu kolumu elinden çektim. Ellerimi bir kez daha küvetin kenarlarına tutundurup kendimi kaldırdım, bu sefer olmuştu. Üzerimden dökülen sular küvete çarpıp sıçrarken bir kısmı Cansunun bedeni ne de gelmişti ama hiçbirşey demiyordu...
Sağ ayağımı kaldırıp küvetten çıkmak için hamle yaptım. Çok düşüncesizdim, saçmalamıştım bu nasıl olmuştu?.

Küvetten çıkıp polarımı bir kenara attım de hemen arkasından t-shirt ü. Cansunun yanında böyle durmaktan çekinmiyordum en azından bu kafayla. Pantolonumdaki sular bacaklarımdan süzülüp yerdeki fayansla buluşurken banyodan çıkıp bavuluma yöneldim. Arkamda ki Cansu nun varlığını hissediyordum. Havlu, iç çamaşırı ve eşofman takımımı çıkarıp yatağın üzerine attım. Cansu'nun çıkmasını bekliyordum ama arkamdaki varlığını hala hissediyordum, yada saçmalıyorum...

Yavaşça arkamı dönmem ile yanıldığımı fark etmem kısa sürdü. Cansu banyodan çıkıp yüzüme dahi bakamadan kapıya adımladı bense o kapıdan çıkarken arkasından bakmıştım....

~°~

Beynimin hücrelerine yaptığı baskı artık katlanamayacağım derecede çoğalmıştı. Yabancı olduğum odadaki saatin tik-tak sesleri kulaklarıma ilişip zihnimin hücrerime yaptığı baskının daha da artmasına sebep oluyordu. Uyanalı ne kadar oldu bilmiyorum sadece gökyüzü aydınlanalı çok olmamıştı.

Dün gece...

1 shot
2 shot
3 shot
4 shot
5 shot
...

Gerisini hatırlamıyordum. Çakır keyiftim. Hatta daha fazlası, bilmiyorum. Buraya nasıl geldim? saçlarım hala nemliydi nasıl duş aldım? yada üzerimi nasıl değiştirdim... bilmiyorum.

Yatağın hemen yanında küçük ama şık olan komidin'e baktım. Çalarsaat o kadar sinirime dokunmaya başlamıştı ki alıp duvara atmak istiyordum. Yatağın içinde hareketlenip komidinin üzerindeki saati alabilecek kadar yaklaştım. Saati elime alacakken kapım açıldı. Bakışlarımı o yöne çevirdim.

İlk Hislerimde Saklı Sen (Tamamlandı)Where stories live. Discover now