3. rész

973 57 12
                                    

*Varga Laura*

Másnap hatalmas gyomorgörccsel keltem, és szokásom szerint legalább 6 összeállítást felpróbáltam, mert fogalmam se volt mibe menjek. Sportos legyek vagy hivatalos? Vagy egy sima, hétköznapi ruhába menjek? Végül az utóbbi mellett döntöttem, és abban utánna el tudok még menni várost nézni. Éppen indultam volna, hogy időben odaérjek, mikor a telefonom csipogására lettem figyelmes.

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Hogy hogy nem fogok mert yolo leszek bolti ár töredékéért hogy nem vagy benne van az gyógyítható lehet hogy célszerűbb nem vagyok otthon de amikor a lennék a legboldogabb róka lába nem vagyok ott van hogy nem mondja neki énekel meg kell nyernünk nem is eszek popcornnal dobálom a barátaim.

Hogy mivan?

Laurám 🙊😍 üzenete:
Te már kora délután részeg vagy?

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Ja, nem, ez csak a hibajavító. Amiket kiad lehetőségeket random benyomogatom, és ez lett belőle 😂

Laurám 🙊😍 üzenete:
Ja, értem... Mennyire unatkozol?

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Alig 😂

Laurám 🙊😍 üzenete:
Veszem észre.
Na mentem, jó lenne nem sokat késni 😂

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Jólvan, de Szalait el ne felejtsd elhozni! 😍
Puszi! 😘

Laurám 🙊😍 üzenete:
Első dolgom lesz 😂
Puszi! 😘

Igen, dolgozó, értelmes felnőttek. A buszt, amit kinéztem magamnak, hogy azzal megyek pont az utolsó pillanatban értem el. Igaz, rohannom kellett hozzá, de legalább elértem.

Nem volt messze a központ, úgyhogy pár megálló utazás meg egy kis séta után után ott is voltam. Ééés nem tévedtem el. Jó, mondjuk a Google térkép segítségével... De eltaláltam oda. Mondjuk az után, hogy 2 hónapig nem találtam el egyedül a középiskolába, mikor még oda jártam, azután meg sem lepődök.

Ahogy beértem, ott egyből egy férfi fogadott, akit a meccsekről és a hírekből ismertem, ő nem más, mint a válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck.
Nem ijedtem meg attól, hogy németül kell beszélgetnem, hiszen 5 évig kéttannyelvű osztályba jártam, több tantárgyat is németül tanultam, úgyhogy bármikor elcsevegek bárkivel ezen a nyelven a második világháborús eseményekről, vagy éppen a vasgyártásról.

-Guten Tag Herr Storck! Ich heiße Laura Varga- nyújtottam neki a kezem felé, és látszólag meglepte, hogy az anyanyelvén szólítottam meg.

-Jónapot Varga kisasszony! Bernd Storck vagyok, a válogatott szövetségi kapitánya. Maga az új orvosunk?- válaszolt németül. Látszólag örült is neki, hogy végre kommunikálhat az anyanyelvén is, nem csak angolul.

-Igen, én vagyok az!

-Akkor kérem, kövessen! Bemutatom néhány játékosnak!- mondta, majd elindultunk egy számomra teljesen random irányba. Hát, eddig könnyen ment. Remélem, hogy a fiúkkal is ilyen jól ki fogok jönni...

Sziasztok! 😊
Meg is hoztam az új részt 😁
A párbeszédet Storck és Laura között németül képzeljétek el, csak tudom, hogy valószínűleg sokan nem tanuljátok a nyelvet, ezért írtam le inkább magyarul 😂
Ezt megmondtam, na mindegy.
Remélem tetszett a rész 😘

xoxo Dóri            2017.02.17.

Melletted -Dzsudzsák Balázs & Németh Krisztián Fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now