Je ti dobře?

43 7 0
                                    

''Ne.'' Řekla potichu Bella a tím mě vzbudila. ''Ne...'' Odpověděla jsem jí taky tiše. ''Ano...'' Odpověděl hlasitě Luke, který stál ve dveřích a díval se na nás. ''Shh!'' Obě jsme se chytily za hlavu. 

''Včera jste to přehnaly.'' Upozornil nás. Jako bychom o tom samy moc dobře nevěděly... 

''Půjdu radši zkontrolovat Columa.'' Řekl a následovně odešel.

Je mi 20 a co dělám se svým životem? Nic... Chodím do barů se opíjet a užívat života s kamarády... Nemám žádného přítele. Mezi mnou a Mikem to začalo hodně skřípat a uvědomili jsme si že už se nemilujeme tolik jako když jsem byla těhotná. 

Bella se mně sama ozvala a obnovily jsme přátelství. Colem je zpátky a jsme dobří přátelé. Mike už moc nepotkávám. Jen když se máme sejít všichni jako jedna velká parta. Ani jednomu to nevadí. Oba jsme chtěli něco jiného takže jsme se rozešli v dobrém.

S Codym se normálně bavím a taky pořád patří do naší party.

Pena jako by nežila. Už jsem dlouho o ní neslyšela a nemám zapotřebí slyšet.

Justinovi už je 18! Věřili by jste tomu? Včera jsme slavili jeho 18. Má přítelkyni s kterou se znám. Je v pohodě. Ale je jí 17, takže si s ní nerozumím tolik jako s Bellou.

Pamatujete vůbec ještě na Barneyho a Ashtona? Pokud ano, s nimi už se tolik nebavím ale oba jsou v pohodě, jen na sebe nemáme tolik času. Ale pořád patří do té naší party.

S Lukem jsem v pohodě asi nejvíc a oba jsme zapomněli na minulost. Už nechci myslet na minulost ale na budoucnost.

''Aghh. Ta hlava nechce přestat...'' Postěžuje si Bella. 

Tak co říkáte? Bavilo by vás to? Moc děkuji lidem co to znovu čtou. :*

Story of my life(cz)Där berättelser lever. Upptäck nu